Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Nem mondott semmi a nődokid, miért tekini normálisnak a magas hormonértékeidet?
Sajnos nem tudok senkit Békés megyéből.
Szia!
Én ugyan nem mérem a hőmet, de egy kérdés felvetődött bennem: az 'követelmény' hogy minden ciklusban tizedre pontosan ugyanannyi legyen a hőmérséklet??
Nem elég ha emelkedik az alaphőhöz képest??
Én csak 1 tasakkal iszok naponta, azt mondta a doki, hogy elég. De tekintve hogy magas ez a két fránya hormonom (fsh,lh), szerintetek érdemes lenne 2-t inni?? Úgy döntöttem, csak elmegyek egy másik orvoshoz, hátha mond valami okosat.
Nincs itt vki Békés megyéből?? Kéne egy jó doki, aki érdemben tudna segíteni. Vagy hova induljunk, Szeged, Debrecen?? Úgy érzem egy helyben toporgunk!
Duzsika, remélem rendben van minden és nincs endod!!
Sziasztok! Eddig csak zugolvasó voltam, de gondoltam ha valami olyan történik velem, megosztom veletek.
3 hónapja próbálkoztunk sikertelenül a férjemmel, amikor elmentem nőgyógyászhoz. Ott a rákszűrésen kívül más nem történt, nem is mondott semmit a doki, egyedül az Inofolicot említette meg, hogy próbáljam ki. A ciklus 7. napján kezdetem el inni, napi 2-szer. És már meg sem jött a havim, hanem helyette tegnap este egy nagy pozitív teszt:-)))
Pedig féltem, hogy nekem lesz-e babám, nagyon sokáig szedtem fogamzásgátlót, rengetegszer nagyon durván fel voltam fázva, gyógyszer hegyeket szedtem. És mégis!
Szóval remélem mindenkinél előbb-utóbb beköszönt a gólya:-)
:-D április 10.-15. ;-) És nem, nem ketten megyünk, nekem ez munka: az idegenforgalomban dolgozom... :-) jaj, bízom benne, hogy helyre rak.
Mert nagyon kell egy kis nyugi néha, de ezt te is tudod, meg a hőgörbéd is mutatja! :-D
Mikor is mész Ciprusra? :)) Oda a párod is megy veled?
Ohh, azért az nagyooon jó lesz! Nyugalom és feltöltődés! Komolyan mondom, a múlt havi tankönyvi adataim mind a kis wellneszes kiruccanásunknak, és az 5 napnyi láblógatásnak volt köszönhető!
Megnézném én a Ciprusos hőgörbédet! :DDD
Köszönöm kérdésed, igazából semmi. A napokban várom a mensim, Norcolut után, aztán két hónap hormon mentesség, pihi! És persze bizakodás, hátha "véletlenül" spontán összejön a pici! ;-)
Remélem a te petesejted megreped/t! ;-)
Sziasztok! :)
Panni, Dexi, holnap délelőtt 10-re megyek az endometriózis szűrésre. Nagyon izgulok! :/
A peteérésem ebben a hónapban sajna kicsit nyomi lett, mert már a 19.napon vagyok, és tegnap nézte a doki, 19,5x17 mm-es volt, tehát kissé szabálytalan alakú, ami lehet hogy emiatt nem fog megrepedni, csak összeesik. Kétesélyes. Sajna a hónap elején brutál beteg lettem. Egy vendég rám köhögött, és olyan durván összeszedtem, hogy lázas lettem, a fülemre is ráhúzódott (alig hallottam bal oldalon), és szerintem ez a lázas betegség elcseszte kicsit a peteérésem. Holnap biztos azt is látni fogja az endo-s doki, hogy mi lett ezzel a tüszővel. Kíváncsi vagyok én is erre a hírös Fülöp dokira ;)
nekem már 2 doboz closti várja otthon, hogy végre beszedjem.
jajj, nem tudom, mi a fenéért nem szedtem be a múlt héten csak úgy :/ lehet, az kellett volna.
Én is megvettem ma a Clostit! :)
És én is a ciklus elejét várom, hogy majd elkezdhessem szedni.
Én is nagyon gratulálok!!!!!
Nekem is kivan váltva a closty :)
Már csak a következő ciklust várom hogy elkezdhessem szedni.
Jó egészséget nektek!!!!!
Reméljük mindenkinek csodapor lesz!!!!!!!!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?