Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Szia! Nem kell, de ártani biztos nem ártasz vele. Ha IR-es vagy, erősen ajánlott tovább szedni.
A endokrinológusom szerint szedjem tovább, ha terhes leszek. Én IR-es és PCOS-es vagyok.
Itt a fórumon volt aki abbahagyta és volt aki tovább szedte, úgyhogy vegyes a kép.
Szia!
Megkérdezhetem hogy miért nincs már rá szükséged? Összejött a baba vagy bekavart az inofolic?
Iszik eleg folyadekot?
Az inszem-nel a mennyiseg (volumen) szerencsere nem tul fontos, mert az elo-mozgo egyedeket ugyis "kimossak" (kicentrifugazzak) a mintabol es egy masik folyadekba teve juttatjak be a mehbe. Persze minel tobb, annal jobb, de azert teljesen nem kell nekikeseredni... :)
A "Ferfimeddoseg. Segitsetek!" topic-on sok hasznos info van a temaban.
ja, emellé még Jutavit multivitamint is
szegénykém, jó nagy étvágya van... én csak sejtem, hogy mindettől a vitaminoktól :)
akkor nekem olyan közepes lesz a 2x50 mg-mal
juhéjj! :)
igazából már nagyon várom, és magamat ismerve sík ideg leszek majd, hogy mit mutat az UH...
1 szem = 50 mg
De remeljuk a legjobbakat & a mellekhatasokrol azert meg elore ne beszelgessunk :))
Csak azert emlitettem, mert gondolkodtam rajta, hogy vajon az Inofolic segitett-e a tunetek "magzabolazasaban"...
Nem lehet könnyű ilyen mellékhatásokkal.De hidd a sok szenvedésednek meg lesz a pici de annál nagyobb hanggal rendlkező jutalma.
Ez a kedvenc idézetem ami tartja is bennem a lelket:"A lassan növő fák termik a legjobb gyümölcsöt" :)
nem, nem vettem meg, nem fér bele sajnos
bár még meglátjuk
egyelőre C, D, E, tökmagolaj, folsav amit szed a párom
reméljük
a dózist majd megnézem, fogalmam sincs, arra emlékszem, a papíron az van, hogy 2x1 szem, de hogy mennyi mg, passz
Keszulj arra, hogy nalad semmi mellekhatasa nem lesz! :)
Nekem emelt dozisban adtak (150mg/nap) a stimuhoz. A legtobben csak napi 50 mg-ot szednek.
Nalam migren (pedig egyebkent nem vagyok fejfajos), hohullamok, ejszakai izzadas es sajnos hiszti & depresszios hangulat (ugyancsak nem jellemzo ram.)
Sok lanyt ismerek, akiknel semmilyen Closty-mellekhatas nem jelentkezett, baba viszont lett.
Remeljuk te is kozejuk tartozol! :)
Jaj, bocsi, nem akartalak "surgetni".
Igen, ilyenkor olomlabakon jar az ido sajnos, de a felen legalabb mar tul vagy! :)
A pasivitamint elkezdtetek?
á, nem, mert még csak ma vagyok a 17. napon
olyan lassan múlnak a napok
26 vagy 27 napra jön meg
Igen, ez a 3. Closty-val stimulalt inszem ciklusunk. Nalunk pasi oldalon (is) gond van, ezert a helyzet nem egyszeru... Ugyhogy en mar minden aprosagnak (pl. Closty-nak most eloszor nincsenek mellekhatasai) nagyon orulok! :))
Legyen igazad es legyen ez a mi tavaszunk!! ;))
Babara fel! :)
Mármint a clostylbegytből fog kúrát felírni.
Mondjuk jó lenne ha már nem lenne rá szükség mert hamarabb benézne a gólya :D
Mert neked ez a 3.clostys hónapod?
Nagyon remélem hogy meghozza a tavasz a babát neked!!!! :)
Az inofolicról nagyon sok jót olvastam hogy hamar teherbe estek a segítségével.
Nekem majd ha segít és az ultrahangon a doki is azt mondja hogy használ akkor kúrát fog felírni belőle.
Ez a tavasz lehetne már a mi tavaszunk nem gondoljátok? :) :) :)
Szerintem ezek remek hirek és jo jelek!
Terhesvitamint en is szedek + halolajat (Omega 3) és CoQ10-et is. A D3 vitamin szintem szerencsere jo, nem kell melle potlas.
Hat, remelem osszejon neked ebben a korben, de ha esetleg nem, nekem az a tapasztalatom, hogy az Inofolic a Closty mellekhatasainak elviseleseben/csokkenteseben rengeteget segit.
Szia Mandella! Igen, penteken kezdtem, magas dozisban. Nem tudom, h az Inofolic segit-e vagy a szervezetem szokott-e hozza a Closty-hoz, de nincsenek olyan kegyetlen mellekhatasok, mint az elso ket korben voltak. (Halk hurra! :)
Te hogy vagy? Tudod mar mikor kezded?
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?