Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? fórum

Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
10723. Zsozsyna
szept. 14. 22:44

Sziasztok. Megmaradt 1 doboz inofolic, 56 tasak van benne. Szívesen tovább adnám 5000 Ft-ért:)


Email címem: l.zsofi93@gmail.com

10722. bea13
szept. 7. 10:10
Sziasztok! Nekem is van egy doboz, 60 tasakos Inofolicom eladó. Bontatlan, 2022-es lejáratú :)
10721. Fauna10
aug. 19. 11:59
Sziasztok! Sikerült a kisbogyó 🙃 érdeklődnék hogy szedjem e tovább az inofolicot. Orvoshoz jövő héten megyek, akkor tudom csak megkérdezni, szerintetek van ellenjavallat így?
10720. Gaggyika
aug. 8. 21:38

Sziasztok!

Nekem is van eladó 2 doboz inofolikom, sikerült a második gyerek is, így már nem kell...azt hittük tovább, fog tartani.

Ha már az előttem szóló eladta, és kellene még valakinek írjatok rám.

10719. Naomagic85
júl. 5. 21:01
Sziasztok! 59 tasak Inofolic kedvezményesen eladó. Orvosi ajánlásra vásároltam, de sajnos még azelőtt vettem meg, mielőtt pontos információkat gyűjtöttem volna a készítményről.
10718. Ágio8405 (válaszként erre: 10717. - Fauna10)
júl. 3. 22:25
😞 sajnos sok vizsgált úgyis maganban megoldható vagy egyszerűbben megoldható. 3 pontos cukor inzulin terhelés és teljes pajzsmirigy labor kéne( tsh, t3, t4, Atpo, Atg)
10717. Fauna10
júl. 3. 14:16
2db sztk-s doki van itt a kórházban. Először az egyiknél próbálkoztam be 3hete rákszűréskor, hogy szeretnék vérvételt, hogy a hormonok rendben vannak e. (Ekkor még nem volt szó a mensi késéséről) Azt mondta nem indokolt még, majd 1,5év múlva! Egy sima labor... Ennyit képtelenek megtenni. Most a másikhoz mentem vissza direkt a rákszűrés eredménye miatt, és nála is feldobtam a témát (ekkor már ugye volt késés is rendesen) , hát ezt kaptam. Ez a 1,5év ezeknél valami beteg beidegződés vagy nem tudom...
10716. Fauna10
júl. 3. 14:10
Nem tudtom honnan szedte ezt a hülyeséget, én 6hónapos voltam, mikor anyu terhes lett az öcsémmel pl, és sok hasonló esetről tudok a környezetemből, és senkinek nem lett semmi baja, szóval ötletem sincs hogy ezt honnan vette. Most még a Lady ciklus teáról olvastam, ha nincs mensi segít meghozni, és rendszerezheti is a ciklust. Egy próbát megér amíg nem kapok időpontot egy rendes dokihoz. Aztán közben lehet hogy elkezdem az inofolicot is, rosszabb már úgysem lehet 🤷‍♀️🤔
10715. Fauna10
júl. 3. 14:05
Nem volt, bár kérte a háziorvos hogy próbáljam ki a 180g-s diétát, mert felső határhoz közelítettem. Azt mondta, csak elővigyázatosságból.
10714. Ágio8405 (válaszként erre: 10713. - Fauna10)
júl. 3. 13:44
Ez hülye 😬 mitől lenne ezért beteg? Honnan szedett vajon ilyen sületlenséget 🤷‍♀️🤦‍♀️.pedig valami hormon gond tuti van akkor és szerencsére ha ezzel sikerült. Terhességi diabod nem volt?
10713. Fauna10 (válaszként erre: 10712. - Ágio8405)
júl. 3. 10:19
Régebben próbáltam a palástfű teát, de rettenetesen összekavarta a ciklusom. Igen, nagyjából rendszeresnek volt mondható, 34 nap (+/-1,2 nap) szeretnénk Kistesót, ezt mondtam az orvosnak is, aki jól lehurrogott, hogy mégis hogyan képzelem, a fiam még csak 1éves múlt, várjak úgy 1,5évet, mert nagy eséllyel genetikai rendellenességgel fog születni a 2. baba ha nem várok. Ekkora ökörséget még az életben nem hallottam, 33leszek idén és szerintem pont azzal rontom az esélyeket, ha várok. Meg sem vizsgált, lehurrogott, várjak csak a mensire, aztán mehettem a dolgomra. Most magándokit kell keresnem, mert rá vagyok kényszerítve, sztk-s "orvosok" itt ilyenek. A fiamra sok évet vártunk, de nem derült ki se pcos, se ir. Closti+tüszőrepesztő segített végül meddőségi klinikán. Már nem szoptatok.
10712. Ágio8405 (válaszként erre: 10711. - Fauna10)
júl. 3. 08:17
Nem igazán a ciklusra hat. Inzulin erzekenyitő ha van ir az javulhat és akkor javulnak a női hormonok és javul a ciklus. Meg egyes vizsgalatok szerint javíthat a peteérés minőségén. De sokaknak pont ront az ir-en. Inkább akkor szerintem valami teával próbálkozz. Pl palást fű. Aztán ha nagyon nem jön meg az orvos tud rá gyógyszert adni, de ha nem akarsz teherbe esni jelenleg én várnék kicsit. Kivizsgálásod nem volt semmi? Könnyen teherbe estél, előtte nem volt ciklus gond? Nem szoptatsz?
10711. Fauna10
júl. 2. 15:57

Sziasztok!

Késik 12 napja, tesztek negatívak, doki nem vizsgált meg, annyit mondott várjam meg hogy megjöjjön.

Egyébként rendszertelen mióta szültem (tavaly májusban szültem, novemberben jött meg először, azóta 42, 35, 40, 34, 34 napos ciklusaim voltak, a 34hez viszonyítva van a 12napos késés, ami lehet több, vagy kevesebb is, 46.napon vagyok most) azt olvastam hogy az inofolic segít rendszeressé tenni a menstruációt. Elkezdenék most, kárt nem okoznék vele igaz? Ezt a ciklust már nem hozná rendbe, de lehet hogy a következőt igen?

10710. slipandi20
jún. 15. 20:31
Sziasztok!Eladóvá vált egy 60db-os bontatlan csomag Gynositol. Ára:8000Ft. Ha valskit érdekel írjon rám nyugodtan.
máj. 4. 06:21
Szisztok! Inofolicot vennék jó áron :) Valakinek van még a szekrény mélyén? Köszi
10708. edriennnn (válaszként erre: 10707. - FuriosoNorthStar)
ápr. 30. 14:31
írtam
10707. FuriosoNorthStar (válaszként erre: 10706. - Edriennnn)
ápr. 23. 16:48
Nalam van kb. annyi, ha mar elkelt volna.
10706. edriennnn (válaszként erre: 10683. - Andivagyok85)
ápr. 23. 16:29

szia


meg van még eseteg az a 1,5 doboz inofolic?:)

10705. Leó96 (válaszként erre: 10704. - Ágio8405)
márc. 28. 17:56

Megkaptam a választ, egy hetet könyörögtem neki de szerencsére kaptam egy nagyon hosszas e-mailt és még telefonon is beszélünk majd. Ahogy a számok is mutatják, a kései inzulinnal van a baj. Összességében ez IR...Megdicsért az orvos, hogy anélkül hogy tudtam volna hogy mi a bajom inozitolt szedtem, mozogtam és azokat a vitaminokat szedtem aki kell (innen is köszönetet mondok a hipochonder énemnek aki képest volt pl itt a több mint 200 oldalas fórumot és minden mást is végigolvasni és magamnak kinyomozni és összekötni minden szálat)


Hétfőn lesz konzultációm az egyik Endocare dietetikussal, után a ch mennyiségéről többet tudok már. Annyit mondott az orvos hogy normál értékeken belül vagyok csak azok vannak szétcsúszva, tehát abszolúr nem vészes és nem egy nagyon szigor IR diéra,a rendszerességen van a hangsúly. Egyelőre azt kell ennem amit eddig csak kisebb adagokra osztva, számolnom még nem kell. De valszeg az Endocare mást mond.


Nem vagyok elcsüggedve, mert minimálisan változik az étrendem, a mozgás nem újdonság, a vitamin meg amúgy is kell a kis lelkem megnyugatására. Talán örülök annak hogy ezt most a vírusos helyzet miatt otthon kisérletezem ki, és hogy kaptam egy reményt arra hogy 28-31 napos legyen a ciklusom és életemben először normális anyagcserével fogyhassak. Köszönöm az eddigi válaszaid is!!!

10704. Ágio8405 (válaszként erre: 10703. - Leó96)
márc. 24. 18:53
Kérdezd meg majd az orvost róla szerintem
10703. Leó96
márc. 24. 16:25

Közben neten keresgélve (lehet hogy csak én voltam ennyire béna és nem tudtam) rájöttem, hogy a KOFFEIN CSÖKKENTI az inozitol felszívódását. Tehát azok (köztük én is), akik a reggeli kávé előtt/után isszák, az olyan mintha nem is innák. Még jó hogy már a második dobozzal iszom a kávé után :))))


[link] - Itt erről többet tudtok olvasni


Mivel napom örömforrása sajnos a kávé, ezért én kénytelen leszek esti adagolásra átállni. Jelenleg napi egyet iszok, viszont ha nem hatásos át kell álljak kettőre. Az a gondolom hogy ha napi két tasakkal kell inni, akkor a délutáni kávémról le kell hogy mondjak :( Esetleg este a 2 adagot? Szerintetek?

10702. Ágio8405 (válaszként erre: 10701. - Leó96)
márc. 23. 12:43
Nem tudom. Egyéni kinek mi hogy jó. Az én ciklusaim is mindig így voltak. Volt egy év amikor 30-35 nap között megjött bár baba nem sikerült attól mèg.
10701. Leó96 (válaszként erre: 10700. - Ágio8405)
márc. 22. 16:44

Hétfőn remélhetőleg telefonban többet tudok majd:) jelenleg minden ok, így ciklus első felében, ahogy mindig. Peteérés után szokásos: puffadás, mellem olyan mintha szilikon lenne benne, székrekedés, falásroham, vízvisszatartás, zsíros bőr.


Most kenem és szedek is barátcserjét, 3000 NE D-vitamin + C vitamin.

Inofolicnál/Inofemnél először napi 2 csomagot ittam, most napi egyet iszok. Annak is örülnék ha előrébb hozná a peteérést, mert 16. nap helyett a 24-26. napokon szokott lenni.


Szerinted napi egy elég, vagy amíg nem normalizálódik igyak napi kettőt?

10700. Ágio8405 (válaszként erre: 10699. - Leó96)
márc. 20. 18:41
Cukrok szépek. Inzulinok mind emelekdettek de az sem vészes. T4 alscsonyka
10699. Leó96 (válaszként erre: 10698. - Ágio8405)
márc. 20. 18:35

Éhgyomori glukóz (plazmából: 4,6 mmol/l

60 perces glukóz: 5,9

120 perces gulkóz: 5,3


Inzulin: 7,6 mIU/L

Inzulin 60 perc: 67,6

Inzulin 120 perc: 67,3 - I know, itt a bibi :/

HOMA Index: 1,55 (0,00 - 2,00)


TSH: 1,060 (0,550-4,780)

FT4: 13,45 (11,50-22,70)

FT3: 5,44 (3,50-6,50)

rT3: erre várok, 2 hét mire megjön.


Hormonpanel tökéletes, minden érték középen.

Felhívtam nőgyógyászt/endokrinológust, minden legutóbbi leletem elkültem neki, telefonon konzultálunk majd.


Kicsit örülök, kicsit nem :(

10698. Ágio8405 (válaszként erre: 10697. - Leó96)
márc. 17. 17:38
Ha gondolod majd írd meg az eredményt.
10697. Leó96 (válaszként erre: 10696. - Ágio8405)
márc. 17. 10:34

Holnap 8:30-ra kaptam időpontot, a másikat törölték. Imádkozom hogy ezt ne. De nagyon köszi az eddigi segítséget is. Talán a home office ideje alatt mégjobban utánanézek ennek.


Plusz jó hír, ma megjött:) 41 napos ciklust tudhatok így ezzel le :/

10696. Ágio8405 (válaszként erre: 10694. - Leó96)
márc. 17. 07:23
Akkor máris egyértelmű hogy nem hozzáértő orvosnál voltál. Csak ehgyomri értetekböl nem lehet megállapítani az ir-t. Sokunknak volt/van jó 0 perces érték de a terheltek màr magasak. Mindenképp kéne majd terhelés lehetőleg 3 pontos de az tuti hogy most nem fogod tudni megnézetni. Remélhetőleg pár hét múlva már igen. Na meg olyan endokrinologus aki tuti ért hozzá akit más ir-es ajánl.
10695. Leó96 (válaszként erre: 10694. - Leó96)
márc. 16. 19:38

Hetfon a teljes verkepnel meg ez volt amugy, nyilvan mivel ez nem magan volt, igy nem is vizsgaltak tovabb:


TSH supersensitiv megh. : 1,71 mIU/L 0,27 - 4,20

10694. Leó96 (válaszként erre: 10693. - Ágio8405)
márc. 16. 19:34
Nem szedek semmilyen jódos vitamint, sobol is minimalis mennyiseget hasznalunk otthon, sokszor meg is van szolva az etel ha jonnek vendegek hogy ki lett sporolva belole:) most elbizonytalanodtam :/ es igen csak ezekre az adatokra mondta azt hogy nincs IR. De attol tartok csutortokon nem tudok elmenni a jelenlegi egeszsegugyi veszhelyzet miatt, hiaba magan :(
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook