Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ikerterhesség fórum

Ikerterhesség (beszélgetés)

32067. dovila (válaszként erre: 32066. - Sacarnes)
2014. márc. 4. 22:01
:D köszönjük :)))
32066. Sacarnes
2014. márc. 4. 21:23

Sziasztok!

Igaz,hoghy nem ikres vagyok,de pár hónapja rátok bukkantam és meglepődök mindig hogy mekkora a pocakotok!

Nekem 1 babó volt bent,de 133cm voltam körbe! Picur pedig 4660g-mal született.

Ezt nem dicsekvésből mondom,csak meglepődtem. Akkor ezért kérdezték tőlem,hogy ikrek-e :)

Gratulálok mindenkinek, akinek már megvannak a csemetéi és kitartást a többieknek,akik egyben vannak :)

32065. dovila
2014. márc. 4. 16:09

Sziasztok csajszikáim,dobtam fel két képet rólunk,haskörfogat 112 cm,azt hiszem kb ez a maxom,hacsak nem fog nöni még péntekig esetleg.

Sajnos nekem is lettek csikok,teljesen most a végén jöttek ki a pocakomon,sokáig nem volt semmi.

32064. Gustine (válaszként erre: 32060. - Libapek)
2014. márc. 4. 14:11
Levendulás és mézes masszázsolajat használok combra, fenékre, hasra, cicire. A levendula bőrnyugtató, a méz hidratál + az olaj. Nem akarom elkiabálni, de eddig nagyon jól bevált és különösen jólesik a napi lágy masszázs. :-) Próbáljátok ki!
32063. malna1979 (válaszként erre: 32062. - Padme09)
2014. márc. 4. 11:22

Nekem sem találják sosem, v ha egyik megvan, mire a másik meglesz, elúszkál az első.... :)

Most volt uh, továbbra is teljesen egyformán nőnek. :)

Fejátmérő 67mm.

Nagyon irigylem a 32. hetet betöltötteket, rem, mi is tartunk majd ott.

25+1

32062. Padme09 (válaszként erre: 32060. - Libapek)
2014. márc. 4. 10:53

Én esténként kenem "Motherlove" nevű kenőccsel. Nekem is nagyon feszül és viszket, de ez sokat segít rajta sokat! Barátnőm ajánlotta, egy csikja sincs. Levendula illata nekem kicsit sok, de elviselhető. Ja, és a friss kórházi ágyneműtől úgy viszketek,mintha hangyabolyban fekudnek.

Napo helyzet nálunk: nagyon nehezen találják meg a szivhangokat, ma uhra küldtek,már meg se próbálták megkeresni. Az uhba meg szidták a novereket,h nem igaz,h nincs meg. :-)

32061. Padme09 (válaszként erre: 32058. - --Barbi--)
2014. márc. 4. 10:40

Nekem mérik bent a vérnyomásom, és alapjában 100-110volt, van. Egy hete durva volt, 130, másnap 140, majd 150. De ráfogták a frontra. Vissza is állt, de csak 120-110 korulre.

Szupi a 32 hét! Mi is kicsit megkonnyebbulunk majd, ha elérjük! Szép neveket valasztottatok!

32060. Libapek (válaszként erre: 32058. - --Barbi--)
2014. márc. 4. 05:06

Nekem is mindig alacsony volt, a terhessegtol kerult az idealis meg a normalis kategoriaba. En is pont tegnap kezdtem el ujra merni, es nekem is kb 120/nemtudommennyi volt. Talaljatok ki, mitol nem birok aludni! Kivetelesen a bor feszul meg faj a hasamon. Mar lassan mindennel bekentem, de nem segit. Lehet, h elkezdtek kiragni magukat a babak. :)

Dovi, jo hogy anyukad tud segiteni meg mar ott van keszenletben.

32059. dovila
2014. márc. 3. 19:38

Libapék!Nagyon örülök,h te örülsz az én izzadásomnak :D mármint h nem vagy egyedül :D

Hát én ma is 3 felsöben aludtam,kiváncsian várom a ma éjszakát,h mennyivel vészelem át :)

Jó dolog is a fánk.

Padme,remélem jól vagy!

Nekem anyukám hatalmas segitség, Domival van egész nap,Domi le sem szakad róla,nagyon szuper,jól elvannak.Pihenek,szépen.

32058. --Barbi-- (válaszként erre: 32057. - Libapek)
2014. márc. 3. 19:26

Köszi, én is megbarátkoztam már a nevekkel.

Libapek, te a vérnyomásodat méred? Mert én most csak úgy viccből megmértem és 127/70-et mértem, 95-ös pulzussal. Tudom, hogy ez még bőven jó, csak fura, hogy nekem még 100 fölé se ment nagyon soha, sőt, általában 80/60...de azt hiszem mától megint figyelem, nehogy baj legyen. A 140 már nem annyira szuper, ha jól tudom.

32057. Libapek
2014. márc. 3. 14:51

Az azért megnyugtat, hogy nem egyedül duzzadok itt a víztől. :) Elkezdtem a Péter zoknijait hordani, azok tágabbak.

A 32. hét engem is nagyon ellazított, jó érzés, hogy eddig kibírtuk. És már csak 4-5 hét.

Ma voltam a streptococcus leletért, és negatív lett.

Tudjátok, milyen ételre vagyok baromira rákattanva? A FÁNKra. Megőrülök érte. Pedig annyira nem voltam korábban nagy fánkevő, most meg néha olyan lekvárosfánk-éhség tör rám, hogy az szinte már vállalhatatlan.

De jó, Barbi, hogy megvannak a nevek, jókat választottatok!

32056. --Barbi-- (válaszként erre: 32053. - Libapek)
2014. márc. 3. 13:25

A magnézium nálam is ezeket a tüneteket produkálja.

Nekem is zsibbad mostanában a kezem, meg néha begörcsöl a vádlim és mindig éjszaka. És a vizesedés is elkezdődött, igaz, nekem is csak lightosan. Már a gyűrüm sem jön fel :( és a zokni helye is nyomot hagy.

Viszont a 32.hét betöltése engem rettentő nagy boldogsággal tölt el, nekem ez egy nagyon nagy mérföldkő.

Nekünk a nevek már 2 hete megvannak: Balázs és Bence. Nem volt könnyű, de asszem ez már végleges :)

32055. Padme09
2014. márc. 3. 11:19

Libapek, nálunk is nehéz a nevvalasztas.

Ma éjjel elkezdett fájni s vadlim, és mintha dagadna. Fura. Nekem a magnerot bevált,mert nem ment tőle a hasam, viszont eg a gyomrom tőle. Ezért éjjelre másfajtát kezdtem el szedni, ettől nem eg a gyomrom,de alig értem ki... S az ivooldattal is így vagyok. Nem tudom mi legyen, de a labfajasom nagyon aggaszt.

32054. dovila
2014. márc. 3. 09:33

Libapék,vizesedés itt is van,norma sajnos.Én már levetem a gyürüimet,férjem rábeszélt,félt,h örökre rámragad vagy mi? :D Dehát ez volt a cél,nem ?:D

A nevek nekem mindig olyanok,hogy csak akkor szokom meg igazán,mikor már hozzánö a gyerekhez.

Mg-töl,ha sok,nekem is megy a hasam,de egy jó ideje már megszokta a szervezetem,birja szépen.

32053. Libapek (válaszként erre: 32052. - Padme09)
2014. márc. 3. 09:20

Padme, velem ugyanez. :( Mármint a magnéziumtól.

Elkezdett lightosan vizesedni a lábam. Meg a kezem is szerintem. Reggelre úgy elzsibbad, vagy én nem tudom, nehezen mozgatható lesz. És szerintem ducibbak az ujjaim, mint szoktak lenni. Valaki még ugyanebben a cipőben?

Olyan durva, megint nincs neve a gyerekeinknek. Kitaláltunk kettőt, és egyszerűen nekem nem tetszenek már, illetve nem tudok Balázsként meg Grétaként gondolni rájuk, és ez zavar. Úgyhogy a 33. héten itt állunk név nélkül. Majd Vezetékneve Fiú-nak meg Vezetékneve Lány-nak fogjuk hívni őket. Olyan rossz kedvem van emiatt. Most írtam egy 6-6 névből álló listát a Péternek, mindketten összeállítjuk belőle a top3-at, és ha van keresztmetszete, akkor az lesz a nevük.

32052. Padme09 (válaszként erre: 32051. - Tunderke22)
2014. márc. 3. 08:07

Köszönöm! Igyekszem dolgozni rajta! :-)

Hogy van az lányok, hogy a magnézium keszitmenyektol vagy a gyomrom ég, vagy megy a hasam?? Grr!

32051. tunderke22 (válaszként erre: 31918. - Padme09)
2014. márc. 3. 07:22
Órülök hogy csak a front okozta a magas vérnyomást. Kivánom hogy maradjon rendben végig! :-) Komplikáció mentes babavárást kivánok Neked és minden kismaminak itt a csoportban! <3
32050. timpa79 (válaszként erre: 32044. - Dovila)
2014. márc. 2. 12:22

Már csak 5-öt kell aludnod, kitartás :)

Az izzadást illetően nincsenek jó híreim, de gondolom tudod te is, hisz már van egy babád. Ennyit életemben összesen nem izzadtam mint a szülést követő 5 hét éjszakáin. Ez volt a legkellemetlenebb szülés után, főleg hogy éjszaka fel kell ugye kelni a gyerkőcökhoz és én meg csurom vizesen kelek ki az ágyból. Össze is szedtem egy jó kis garatgyuszit 2 héttel ezelőtt.

32049. cebuczo (válaszként erre: 32045. - Padme09)
2014. márc. 2. 11:12
Ezek az ivosak ilyen hasmenosek, en is tapasztaltam :). Ilyen szp-bol jo a citrici, csak nagy, es gyomorfajos neha. Kajaval vedd be. Nekem akkor jo, de ha elotte veszem eg a gyomrom. Na de ez legyen a legnagyobb problemank! :)
32048. dovila (válaszként erre: 32047. - Libapek)
2014. márc. 2. 09:54
remek :))))))
32047. Libapek (válaszként erre: 32044. - Dovila)
2014. márc. 2. 08:01
Dovila, minden sorat aterzem, de ezen most nagyon rohogok. :)))))
32046. Padme09 (válaszként erre: 32044. - Dovila)
2014. márc. 2. 07:23
Kitartás! Már nem sok van hátra! Szorítunk!
32045. Padme09 (válaszként erre: 32041. - Cebuczo)
2014. márc. 2. 07:20
Tuti a mg-tól van a legnagyobb gyomorégésem. De kajalok utána mindig. Így se sokkal jobb. Tegnap este másfajtát vettem be, mgneB6 ivooldatot, attól. Nem fáj a gyomrom, csak m1a hasam. Éjjel meg vmi harmadik felét, de az még kisebb dózis. Még kiserletezek.
32044. dovila
2014. márc. 2. 06:56

Jó reggelt.Én olyannnnnn boldog leszek,ha ez a két gyerek kint lesz és nem bennem fognak nöni,ezek az éjszakai alvások kinlódássá váltak.2-3szor póló csere az izzadástól,nem birok megfordulni,hátam fáj,nyögök,mint valami vénasszony :D Nappal pedig már megértem a nagymamámat,aki mindig azt mondta,h nem ülök le,mert nehezebb felállni.

Ha még heteket ki kéne birnom,hát nem is tudom hogy csinálnám,szte most jönne az,h rágnám a dokim fülét,h mikor már....

Na jó,elég lesz ennyi a nyigásomból,ugye? :D

Úgy érzem 4 kgsok az ikreim,darabra :D biztosan :D

Anyum jön ma,utolsó napokra lesz segitségem.

Rámfér,mi? :D

32043. Borrdi78 (válaszként erre: 32038. - Padme09)
2014. márc. 1. 20:40
ok, rendben. :-) amúgy csak azt autós hordozó ér egybe, de abban nem érnek végig csak 10-11 hótól, akkor meg már váltani kell a sportülésre. :-) szal ki van találva, de megértem. :-)
32042. malna1979 (válaszként erre: 32040. - Cebuczo)
2014. márc. 1. 17:28
Én is utálom a nagy gyógyszereket, olyan gyógyszerfóbiám van, h ez a Mg citricii eleve lehetetlen, csak törve megy le...
32041. cebuczo (válaszként erre: 32038. - Padme09)
2014. márc. 1. 15:17
Ja es ha ugy veszem be, hogy nincs hozza kaja, akkor eg a gyomrom. Nem lehet, hogy rad is hat igy? Vagy nem is a mg-tol van?
32040. cebuczo (válaszként erre: 32038. - Padme09)
2014. márc. 1. 15:15
Mg citrici 500 mg. Zold dobozos :) receptre 139 ft doboza. Jol szet kell tordelnem. Szedtem ilyen kapszula formaban is, az se volt jobb :)utalom a nagy gyogyszereket.
32039. sT 007 (válaszként erre: 32036. - Indiandi26)
2014. márc. 1. 13:56
Nekunk ilyen kocsink van es kezdetektol hasznaljuk. Egy pled van az aljaban, igy mindket fiu vizszintesben van. Mi vegul azert dontottunk emellett, mert ha utazunk, akkor a hordozo jo a kocsiba is es a babakocsihoz is, igy a fektetos reszt nem kell magunkkal vinni. En szeretem, mert massziv kocsi. Mindjuk ez a hatranya is, hogy nehez es sok helyet foglal a csomagtartoban. Szuperul lehet vele navigalni es az erdei uton is elmegy. Pont most beszeltuk, hogy megtartjuk arra az idoszakra is, mikor majd jon az esernyore csukhato valtozat. A kornyekunkon jobb egy massziv kocsi es elony, hogy egymas utani, mert jarda sajna nincsen.
32038. Padme09
2014. márc. 1. 13:35

Dovila, sajnos parom leszavazta a babakocsit, mert nagyon egymasba log a ket gyerek. Pedig mar pont akartam kerni az arajanlatot.

Borrdi, koszi, hogy irtal, ugy nez ki megsem a mienk lesz.

Cebuczo, szajon at nem tudod tuladagolni ilyen bogyokkal amagneziumot, kiurul es felhasznalja a szervezet. Milyet szedsz, h ilyen nagy bogyorl van szo?

Malna, nekem pont ezek voltak a kerdeseim, de nem kaptam ra valaszokat. A mehnyak kb 3cm, mehszaj egy ujjnyira van nyitva. Most helyeztek arra az osztalyra, ahonnan mar megprobaljak megmenteni oket. Nem ertem miert kaptam meg a tudoerlelot, pedig en nem kertem, csak rakerdeztem, h azt mikor, hogy szoktak. Erre tegnap jott is, ma kapom a masodik reszletet.

Indandi, majdnem teljesen dontheto, ha dombos kornyeken laktok, eszre se venni azt az 5-10 fokot, es az elsot nem lehet totalba, a hatsot meg igen! En legalabbis igy vettem eszre, mikor bababoltban megneztuk. Nekunk is az az egyik eselyes, de most az egymas melletti is visszakerult a kepbe. Meg ket kulonallo is. Szoval elorol kezdtunk mindent. :)

Nekem is egyre rosszabb a gyomorsav tema, most ejjel 3 rennie ment le, de lehet en is elkezdem a salvus vizet. Az uj agyam annyira szar, pont a forgomat nyomja keresztbe a merevito, a szivacs vagy 6cm benne, a hatam meg a derekam is ugy faj, de mar a nyakam is. Szornyu ejjelem volt, de ha a masik agyrol elmenne szulni a csaj, oda megyek at, ott jobb a matrac.

Jo hetveget nektek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook