Ikerterhesség (beszélgetés)
Én azt olvastam, hogy lehet újszülöttel is használni. Egy ikres facebookcsoportban valaki fel is töltött képet, hogy mennyire lehet hátradönteni. Engem meggyőzött, úgyhogy mi Peg Peregot vettünk. Nincs annyi helye meg pénze az embernek, hogy szerezzen hozzá mózest, hordozót, meg ugye a sima ülés is ott van. Mikorra is várod a babáidat? Mert valaki azt csinálta - ami főleg hidegben kivitelezhető - hogy egy pléddel vízszintbe hozta az üléseket.
Rehabilitáltam a Salvus vizet. Bár az íze rémes, de neki meg a Rennienek köszönhetően tudok aludni.
Puszi mindenkinek meg szuperjó hétvégét! Engem annyira feldob ez a jó idő!
Cebuczo, én össze szoktam törni őket kis mozsárban és joghurttal v gyümilével keverve veszem be.
Timpa, ez jó remény, h a sok keményedéssel is sokáig húztad! :)
Dovila, imádtam hajózni, bár tényleg nem egy 8 órás irodai munka. :) Az éttermet sajna nem ismerem, én döneres típus voltam...
Padme, nem értem, miért adták be a tüdőérlelőt, mikor hetek óta "nyugalomban" vagy?! Nincs fenyegetettség. ??? Mert csak 2x lehet adni és max 1 hétig tart a hatása. Szóval hacsak nem azzal számolnak, h a napokban megszülsz (mi alapján?), akkor elpocsékoltak egy lehetőséget. Sztem. De ők tudják, több tapasztalatuk van???!
Padme,a Borrdi babakocsija neked lett kitalálva.Én ajánlom :)) ha ez számit valamit. Ez a sors!
Cebuczo,sztem is szedd,amennyit érzed,h kell,semmi baj nincs abból,ha esetleg néha többet veszel be,legalábbis én igy csináltam.
A dokim nézett is,h milyen sokat eszek,de nem mondott semmit emiatt.Hiába,h rendszeresen szedem,mostanában szinte nem is érzem,h kellene,de voltak idöszakok,amikor több kellett.
Barbi,igen,utánam már ti jöttök :)
Nálam valaki vagy valakik bekeményitettek,csak az egyik oldalamon tudok aludni és fekve mindig fáj a hátam a bal oldalt,de ha pakolok,fözök,bármit,akkor nem fáj.Ki érti ezt :D Tiltakoznak a pihenésem ellen :)
De annak örülök,h eddig semmi gondom nem volt.
Cebuczo, szerintem emelheted a magneziumot 4x2re is, nekem azt tanacsolta itt bent egy nover, hogy egyenletesen osszam el 24 orara a 4 adag magnerotot. Igy en kb 6 orankent veszek be kettot az 500mg osbol. Ejjeli neha csuszik, attol fugg mikor ebredek pisilni.
Borrdi, meg tudnad adni hol lehet elerni, mert lassan aktualis lesz, 24 hetesek leszunk vasarnap, mar elkezdtunk nezegetni!
Sziasztok! Bocs, nem volt nagxon ifom jonni mostansag! :(
Remelem, mindenki jol van. Kepzeljetek, aki megvette a mi babakocsinkat, megis masmikyet akar, igy ujra elado. iCandy Pear, nezzetek meg a neten. Nagyon franko fullos csomsg, luxus extrakkal. Gabo, ha erdekelne esetkeg, irj privit.
Padme, Ti hol tartotok, mikor lesz a kocsivasarlas? :)
Gabo,sok okosat nem tudok irni,mivel nem ismerem ezeket.Azt tudom,h bolygósitott kerekü legyen mindenképp,meg ha egymás melletti,akkor ne legyen túl széles.
Mi abc zoom-ot vettünk,mi egymás mögöttit akartunk.Én ezt boltban kipróbáltam és gyerekek nélkül,nagyon könnyü volt tologatni,szuper laza kis kocsi.Persze majd két nagy lóval más lesz :) De van a gyerekeknek apjuk is :D Ennek van mózese is,de mi azt nem vettünk,de van.
Már a 27. héten pihi?Akkor jól kipihened magad még addig.
Dovila, el is felejtettem irni, hogy nekem is faj a hatam, nem birok kiegyenesedni jaras kozben, mert huzodik a pocak, de fekudni is oldalt es gorben tudok. Majd ha ket gyereket emelgetek... akkor meg jobban fajni fog. :D
Malna, nekem a jobb oldali, B baba a bordam alatt, legutobbi uhn fejvegu fekvesben, jobb oldali A baba pedig kisse leljebb, kicsit keresztben fekszik, de mivel egyre nagyobbak, mar majdnem egymas mellett. Ma pl mindkettot a bordam alatt erzem, de szoktak egymas fele huzodni. De a jobbos tobbet rugdos, es szoktak egymast is bokodni, vagyis inkabb jobb oldali szokott kotekedni a bal oldalival. Pedig az elejen a balos volt aktivabn.
Cebuczo, en is csak kesobb ereztem, kb 17-18.hettol. Es most is van olyan, hogy egyiket nem erzem. Elozo terhessegnel mar 12.hettol ereztem. Allitolag jobb, ha minel kesobb erzed meg.
Timpa, koszi a biztatast, remelem tenyleg hamar elmegy. Jolenne meg 13 hetet egynem kibirni, es meg 6 napot, mert itt 36+6 naptol nem koraszulottek, es jo esellyel 6 nap utan hazaengednek. Nagyon ugyes gyermekeid vannak, es irigylesre melto a tejmennyiseg! Csak igy tovabb!
Libapek, nekem is vettek ilyet, en nem birtam meginni. Amugy a magnerot is okoz gyomoregest es gyomorsavtultengest, de van meg belole 2, 5 doboz.. 250szem durvan... :) en arra figyelek, hogy savas, edes dolgot nem nagyon eszek, vagy csak delelott. Estere csak vmi konnyut. Meg ejjel egy kis ht kekszel vagy paszkaval veszem be a magnerotot, neha renniet szedek. Igy turheto. Meg estere az ivos magneB6ot szoktam meginni.
Szerintem is tok jo, hogy csinalnak fotot, mi sajat magunk tuti fogunk, de en mig otthon voltam gondoltam elhivom egyik volt osztalytarsam hugat, aki fotosnak tanul, h csinaljon rolunk pocak fotot majd a vege fele. Hat ez ugrott, de a picikhez, ha minden jol megy tuti ki fogom majd hivni, mert nagyon ugyes csaj, es hatha kitalal par Anne Geddes tipusu beallitast... :) csak mar jarjunk ott, hogy egeszsegesek es a karjainkban tartjuk oket! Amugy keszult rolam korhazi foto, majd lehet feltoltom par het mulva. Meg meg ha minden jol megy azert fogok csinalni ilyen mobilos korhazos pocakos kepet. Elso terveim azok voltak, h hetente csinalok majd egy kepet ugyanazon a helyen, de hat nalunk soha semmi nem megy ugy, ahogy elkepzeljuk.
Tyúha Málna,te hajós múlttal rendelkezel,apám.Kalap megemelve akkor,jó munka-teherbirásod lehet,amit én itt a hajósoktól hallok,nem semmi.Amig dolgoztam,az étterem,nincs messze a Dunától,lehet te tudod is én a Wienerwaldban dolgoztam,ami késöbb Hendlhouse lett,sokan bejártak hajós kollégák,hát nem irigyeltem öket.
Na,Libapék,látod,fogd be az orrod!Tapasztalt kismamák miket tudnak :))
Nagyon szuper ötlet ez a babakatalógus! Vehetnének ötleteket tőlük a magyar kórházak...
Passau az egyik kedvenc városom, míg hajóztam, sokszor jártam ott. :)
:DDDD Örültem a szívecskének, és nem értettem félre. Én is küldtem neked egy mosolygós high five-ot, vagy mit. :D
Hát elvileg napi max 2 dl-t lehet inni, de hát aki ennyit lenyel az egy hős.
Nálam is a kislány kisebb kicsit, ezért azt találtam ki, hogy 2-t eszem mindenből. 2 mignon, 2 kocka csoki, stb. :D Hogy ne veszekedjenek rajta.
Rólam alig készül terheskép. A lányommal ugyanez volt, akkor 1 azaz egy darab készült, ahol a fejem nem is látszik, mert a szél az arcomba fújja a hajam. Hát nem az a legjobb kép rólam. Na, keresek majd, hátha akad. Talán karácsony körülről. :D
További ajánlott fórumok:
- Elsiratott ikerterhességem története
- Ha kétpetéjű ikerterhesség 13. hetében az egyik babát el kell távolítani, attól még a másik "megmenthető"?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?
- Mennyi esély van a clostilbegyt szedésével az ikerterhességre és lehet-e ezt befolyásolni?
- "Házi praktikák" ikerterhességre
- Esélyem az ikerterhességre