Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Hát mi is nemsokára rajta leszünk:-))) Nekünk májustól lehet próbálkozni, de nem is baj, addig letudom (remélem) minden vizsgámat, és akkor már nem lesz min stresszelni. Az előző baba, sajnos nagyon rosszkor jött, a vizsgaidőszak kellős közepén, és valószínüleg nem tett jót se neki se nekem:-((
Akkor szurkolok nektek, hogy minél hamarabb összejöjjön:-))))
Szia, köszi most már talán kialudtam magam, de nagyon elfáradtam:-(( Képzeljétek birkózás óránk is volt, és olyan dolgokat szeretne a tanár, amit én nem szeretnék és nem is fogok megcsinálni. pl. tedd le a fejed a földre fordulj át hídba, majd vissza. Teljesen el van tájolva az ember. Épp azon gondolkodtam, hogy kicsit vicces lesz, ha a birkózás miatt nem kapok diplomát!!!! Na mindegy majd csak lesz valahogy:-))))
Kismongi veled amúgy mi újság?? Hogy vagy?
Yulcsy jobbulást neked!!
Szia Anett:)
Gondoltam ám rád, hogy milyen fáradt lehetsz vasárnap estére. Nem irígyellek.
Újság: Megjött, ahogy sejtettem. na mindegy ez van. Most semmit nem vetek be. Se hőmérés, se ovuteszt, semmi. Hátha így jön össze:)
Változatlanul fáj a torkom, tiszta piros:(((
De most centrifugáltam magamnak gyümölcslevet, tele van vitaminnal, remélem hatásos lesz.
Szia:)
Igen, nekem is volt ilyen furcsa érzésem hogy jajj,mindjárt beteg leszek. Ha mégis kijönne rajtad, akkor örülj, hisz úgy is a szervezetedbe volt valami. majd elmúlik.
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje! Nekem kicsit bekavart ez a teli-hold, ilyenkor teljesen bevadulok. Megvettem a Femibiont, és elkezdtem szedni, nem tudom mitől, de a gyomrom egész hétvégén rosszalkodott, így ma diétásra fogom. Veletek mi'z újs?
Szióka!
Tapasztaltál valamilyen mellékhatást a pempős mézzel kapcsolatban?Mióta eszem, fáj a torkom,és úgy érzem magam, hogy meg fogok betegedni....Azt írta, hogy bizonyos tüneteket felerősíthet, és hogy nem szabad abbahagyni.Persze nem fogom, csak érdekel, hogy Te tapasztaltál-e valamit??
Én is szép hétvégét kívánok mindenkinek!:)
Anett neked meg jó tanulást!!:))
Szia:)
Örülök hogy jobban vagy már.
Én úgy emlékszem hogy olyan 2 hétig volt barnás pecsételésem, de a műtét után 30 nappal megjött rendesen.
Szia!
Én utána jó pár napig vérezgettem, majd a műtét utáni 28. napra jött meg ismét.
Ezek az össze-vissza pecsételgetések teljesen normálisak.Most alakul vissza minden.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?