Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Sziasztok! kicsit elhavaztam mostanában, összejött egy csomó dolog, de azért néha felnézek, hogy mi van veletek?
Stellina! mit mondott a doki? Remélem mindent rendben talált! Mikor lehet próbálkoznotok?
Sanett és Kismingi! Mióta szeditek a clostyt? Mertr most nekem is mondta a doki, ha 2 hónap alatt nem jön magától, akkor beszélünk róla. Nektek mi a véleményetek?
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok csajok!
Jujj de kihalt itt is minden!:((
Stellina! Örülök hogy minden rendben és hogy a mensi is megjött:)
Mikor utaztok haza?
Mindenkinek csodálatos hétvégét kívánok!!!!!!!:)
oké Köszike!
Amugy hogy vagy? Rég beszéltünk minden ok nálatok?
Szia:)
Igen fájhat. Nekem kb a 10.naptól fáj, vagyis érzem hogy nőnek a petéim.....majd elmúlik tr után. Ne aggódj:)
Sziasztok! :)
Itt nálunk Dunakeszin is szép idő van!:) Remélem mindenki jól van!Lenne egy kérdésem a gyógyszertől amit kaptam clostilbegytől fájhat a pete fészkem?
Mert egy napja bal oldalt a petevezetékemnél fáj ha ugy mozdulok vagy ha megnyomom.4 napja már nem szedem napi 2 kellet bevennem.
Sziasztok:)
Itt egész nap sütött a napocska:)
remélem mindenki jól van:)
Helloka !
Köszönöm a bíztató szavakat.Hajrá csajok! Mindent bele! Majd jövök!
Puszi
Sziasztok mindenkinek!
Egszer már voltam itt, a 23. oldalon olvashattok rólam. Múlik,múlik az idő. És megtörtént!!!!! 6 hetes elmúltam, már van szívhang is. 1.5 évet kellett rá várni. Megérte. Remélem most minden oké lesz. Majd jövök. További szép napot.
Sziasztok csajszik! Most megyek dokihoz, megnézetni magam, hogy minden rendbe jött-e, mert már letelt 4 hónap! Szorítsatok légyszi!
Yulcsy! Tök jó, hogy rendbe tette a mensidet, mert akkor biztosan jótékony a hatása!
Sziasztok csajok!!! Még a héten suliban leszek, nagyon kemény, de jövő héttől itt leszek:-))) Addig is mindenkinek kitartás, jók legyetek!! Puszi
Yulcsy örülök, hogy használ az akupunktúra!!! Remélem a mensi beállta után a babóca is érkezni fog!
Tényleg eltűntünk.
Beszámolok Nektek az akupunktúrás kezelés eredményéről.
Szóval 6 hete vannak a tűk a fülemben, és azt tapasztalom, hogy rendbe tette a menstruációmat.Ez azt jelenti, hogy eddig az igazi mensi előtt pár napig áttöréses, barnás cucc,aztán a rendes, majd befejezésként ismét jó pár nap barnázás.
DE most, nagyon pontosan jött, rendes vérzés volt, és 6 napig tartott.Ennek nagyon örültem, mert az előző ciklusaimban volt h 10-14 napig is tartott.Szóval egyenlőre ennyi a pozitívuma.
Remélem lesz más is, de ugye kis lépésekkel kell kezdeni.:-)
Sziasztok Csajok!
Nagyon eltűntünk a fórumról.:( Kivel mi történt mostanában?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?