Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
1-2 hét és könnyebb lesz:)
Hát nem a legjobban vagyok. Megint barnázok, ráadásul még a tr utáni 9.napon vagyok. délután doki...
Szia:)
na hogy megy a kresz?
Szia Yulcsy!
Hogy vagy? Na hogy haladsz a kezeléssel?
Sziasztok Csajok!
Tényleg nagyon eltűntem, de sok dolgom volt.
Pénteken nagytakarítottam a lakást.Estére annyira elfáradtam, hogy beszélni sem volt kedvem.Szombaton munkahelyi program, vasárnap főzőcskézés, jóidő kihasználása.És azon kapom magam,hogy már megint kedd van.Szóval bocsi de nem volt időm felnézni.
Sziasztok lányok!!:)
Anett! Köszi a szorítást, nagyon rám fér:)
Utak ördöge!:-DD merre vagy???
Mi ez a nagy csend???
Yulcsy hogy állsz az akuval?
Sziasztok csajok:-)) Üdv az újonnan csatlakozóknak!
Kivel mi újság, hogy telt a hétvégétek??? Anett nagyon szorítok ám!!!! Kismongi, hogy megy a tanfolyam? Mindent tudsz már a kreszről, vagy már az utakon száguldozol:-)) Yulcsy hol vagy, rég hallottunk felőled??
Sziasztok!
Stellina,és Gabi 980! tényleg pihenj, amennyit csak tudsz, mert úgy gyorsabban helyreáll.És most csak ez a lényeg!Én is sokat feküdtem, egyrészt, mert elég depis voltam, másrészt meg csak az volt a szemem előtt, hogy minél hamarabb rendbe legyek.
pusz
Tudom magamról hogy még nagyon sokáig számolni fogod a heteket:(( ahogy múlik az idő, jobb lesz. Most az a lényeg hogy testileg is és lelkileg is felerősödj. Pihenni kell ha úgy érzed.
Puszi:)
Sziasztok Lányok,
Köszi szépen a válaszokat,most egy kicsit jobban vagyok.Megpróbálok pihenni,ha gyermekem is úgy akarja,mert most kapott görkorcsolyát,és minden percben vagy azért kell kimennem a kertbe mert elesett,vagy azért,mert mutatni akar valamit.De legalább lefoglalom magam.
Szia Gabi!
Igen, sajnos normális, az idegesség és a feszültség végett. Én is nagyon begölcsöltem műtét után 3 nappal. A tanácsom: pihenés, pihenés és pihenés. Meg persze ne emelgess nehezet 1-2 hétig!
Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént.....nagyon nehéz feldolgozni, de erősnek kell lenni.
Itt vagyok.
Nekem decemberben volt, és már úgy érzem kezdek helyre rázódni.Persze az idő nagy úr.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?