Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan tovább missed ab után fórum

Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
659. stellina itália (válaszként erre: 646. - Anett13)
2010. ápr. 16. 23:18
szia...igazad volt megjött ...aminek most nagyon örültem hiszen mütét ota ez volt az első menszim....remélem te is jol vagy!! szép estét mindenkinek!!! sok sok pozitiv tesztet kivánok azoknak akik már probálkozhatnak!!!!!!!!!!!!!!!
658. famakata (válaszként erre: 656. - Sanett77)
2010. ápr. 16. 10:36
Igen, hinnünk kell, hogy mindenkinél lesz eredmény előbb-utóbb! :)
657. famakata (válaszként erre: 646. - Anett13)
2010. ápr. 16. 10:35

Köszi, hogy te is bíztatsz!

Szeretném én is, ha a következő már inkább úgy zajlana, mint anno Dáviddal és lenne még egy egészséges kis Huncutkánk!

2010. ápr. 15. 14:07

Sziasztok lányok!!!:))

Famakata! Sajnálom hogy át kellett élned mindezt, de gyógyulgass kívül-belül és hidd el, meglesz az eredménye..

Anett! Örülök hogy már jó a géped, legalább sűrűbben jössz:)) Tan szabin vagy már?

Kismongi! Hatalmas gratula te majdnem utak réme!!!:-DD

Yulcsy! Fel a fejjel drága! Nekünk is sikerülni fog!!!

655. Yulcsy
2010. ápr. 15. 09:11
Egyébként szép napot mindenkinek!(Bár itt Győrben szakad az eső :((( )
654. Yulcsy (válaszként erre: 652. - Kismongi)
2010. ápr. 15. 09:10

Én is gratulálok!!!Ügyes voltál!!

Nemrég kezdted el és máris vizsgáztál, hú ez gyors volt.Vagy csak repül az idő?

653. anett13 (válaszként erre: 652. - Kismongi)
2010. ápr. 15. 07:35

Gratulálok a vizsgádhoz:-)))))) Csak így tovább!!!

Már én is túl vagyok a 2. mensin, úgyhogy alig várom, hogy megjöjjön harmadszorra is és lehet próbálkoznunk:-))

2010. ápr. 14. 19:20

Szisztok Csajszik!

Kivel mizu? Rég dumcsiztunk!

Julcsy ne kenődj el össze fog jönni nektek is!

Képzeljétek sikerült a kresz :) mostmár közel vagyok ahoz hogy tényleg az utak réme legyek! :)Ja és megjött ez egy kicsivel jobb mint az elsö menszim de még mindig nem az igazi.Szombaton kell elkezdenem a gyógyszert remélem be fog válni.

651. Yulcsy (válaszként erre: 650. - Famakata)
2010. ápr. 14. 12:01
Köszi a biztató szavakat!!Én is így gondolom, csak néha elönt az önsajnálat :(((
650. famakata (válaszként erre: 649. - Yulcsy)
2010. ápr. 14. 11:21

Yulcsy!

Kitartás! Előbb-utóbb Neked is lesz egy pozitív teszt a kezedben és egy egészséges kisbabád! :)

649. Yulcsy (válaszként erre: 646. - Anett13)
2010. ápr. 14. 11:17
Onnan gondolom, hogy ma reggel véreztem.Ja és ma tudtam meg, hogy már 4 kolléganő is várandós.Legszívesebben hazamennék és bőgnék egy nagyot, de nem lehet.Ez egy szörnyű rossz nap :(((
648. anett13 (válaszként erre: 647. - Anett13)
2010. ápr. 14. 09:06
Bocsi, az előző üzi rossz helyre ment:-)))))))))))))))))
647. anett13
2010. ápr. 14. 09:05
Vicus most olvastam bele a naplódba, remélem minden rendben van!!!!!! A doki után mindenképpen jelentkezz, és nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok, hogy minden rendben legyen! Puszi
646. anett13
2010. ápr. 14. 08:38

Sziasztok csajok! Üdv az újonnan csatlakozóknak:-))) Már régen voltam felétek, elromlott a gépem, a hétvégén pedig a választáson kellett tevékenykednem:-(( Szerencsére a tesóm megjavította, így mostmár vagyok:-))) Kivel mi újság? Yulcsi miért gondolod, hogy nem jött össze a baba?

Kismongi örülök, hogy nem találtak nagy bajt, remélem hamarosan összejön a dolog, és a párod is örülni fog neki!!!!!

Stellina szerintem ne aggódj nemsokára meg fog jönni. Nekem pl. a műtét után 26 napra jött meg, a következő pedig 30-ra. Gondolom majd a 3.-ra beáll a megszokott 28 napra.

Anett ti hogy vagytok?

Famakata fel a fejjel, a következő biztos sikerülni fog:-)))) puszi mindenkinek!!!

645. sanett77 (válaszként erre: 644. - Yulcsy)
2010. ápr. 13. 17:28
Helyes hozzáállás:)) nem szabad feladni!!!!!:))
644. Yulcsy
2010. ápr. 13. 17:16
Köszi, megvagyok.A torokfájásom elmúlt.Most várom a következő mensit, szerintem nem jött össze a babóca ebben a hónapban, de nem adjuk fel :))
2010. ápr. 13. 16:30
Yulcsy te hogy vagy?
2010. ápr. 13. 16:29

Sziasztok:)

Stellina! Szerintem is esedékes lesz, nekem kereken 30 napra jött meg annak idején műtét után.

Az enyém már több mint 1 éve történt, de sokszor gondolok rá. Ezt nem lehet elfelejteni, de el kell engedni hogy továbbléphess.

641. Yulcsy (válaszként erre: 640. - Stellina itália)
2010. ápr. 13. 16:26

Szia! Akkor lassan esedékes lesz.Nekem utána 28 napra jött meg.

Elhiszem,hogy sokat gondolsz rá, hiszen még viszonylag friss az egész.Nekem 4 hónapja volt, de én is sokszor rágódom rajta.

De fel a fejjel, próbáld a gondolataidat elterelni!

2010. ápr. 13. 15:11
Sziasztok! Éppen ma 1 honapja volt a missed ab-om...de még mindig sokat gondolok rá....lassan megkellene jönni a vérzésnek...szerintetek?? kinek mikor jött meg a mütét után? szép napot
639. famakata (válaszként erre: 638. - Kismongi)
2010. ápr. 12. 07:09

Szia!

Köszönöm szépen,hogy válaszoltál, én is sajnálom, hogy Neked is kétszer volt!

Nekem a nyálkahártyám ok, a mostani első uh-n ki is emelte a doki, hogy jó helyen tapadt meg az embrió, szép vastag a nyálkahártya... Aztán mégis ez lett a vége sajnos! :(

Na de fel a fejjel, pozitívan kell hozzáállnom, hogy átélhessem újra az anyaság örömeit!

Szép napot!

638. kismongi (válaszként erre: 634. - Famakata)
2010. ápr. 11. 20:12

Szióka!

Sajnálom ami veled történt! Nekem is 2 szer volt mised abom.Nálam a méhnyálkahártyám túl vékony és azért történt.Szerintem te is nézesd meg a tiédet.Mert a műtéttől is vékonyodik.

637. liliomfa (válaszként erre: 631. - Kismongi)
2010. ápr. 11. 14:16
Szia! szerintem szedd a gyógyszert, addig megerősödik a méhed, és pár hónap múlva talán már a párod is máshogy látja a dolgot. Szerintem a pasiknak is legalább olyan nehéz megemészteni ezt, és neki is idő kell hozzá.3 hónap sok idő. Nekem az örökkévalóságnak tűnt. De most újra reménykedem. :)Minden rendbe jön! És hajrá a holnapi vizsgához!!!!!
636. famakata (válaszként erre: 635. - Yulcsy)
2010. ápr. 10. 20:00

Köszönöm a válaszod és a jelet is!

Egyszer is épp elég egy ilyet átélni, úgyhogy ezutánra csak pozitívat kívánok Neked! :)

Egy után nem is vizsgálódnak, csak ha már kettő vagy több volt. Csak azért írtam, hátha valaki tud mondani némi bíztatót ezzel kapcsolatban!

Még egyszer köszi!

Üdv:Kata

635. Yulcsy (válaszként erre: 634. - Famakata)
2010. ápr. 10. 17:07

Szia!

Nagyon sajnálom, hogy már 2x is át kellett élned ezt a szörnyűséget.

De kitartást!

"Szerencsére" én még csak 1x éltem át és nekem nem mondott semmi olyat a doki, hogy kivizsgálásokra kellene menni, de majd biztos írnak a lányok is neked, hátha tudnak segíteni!

Pihenj sokat!

Üdvözlettel:Yulcsy

2010. ápr. 10. 11:51

Sziasztok!

Sajnos én is a ti táborotokat erősítem...

2007 decemberében született a kisfiúnk, aki teljesen egészséges. 2009 februárjában elhalt a 9 hetes terhességem, műtéti befejezés volt. Sajnos most 7-én újabb műtétem volt, most a 8 hetes magzatunkat veszítettük el, újabb missed ab volt. A dokim azt mondta, a második után már vizsgálódni szoktak. A kérdésem az lenne, hogy aki sajnos hasonló cipőben jár, milyen vizsgálatokra küldték el pontosan és mikor?

(A hat hetes kontrollig várunk és csak utána megyek vissza a dokim tanácsára.)

Erőt, kitartást és pozitív gondolatokat kívánok minden sorstársamnak!

633. Yulcsy (válaszként erre: 631. - Kismongi)
2010. ápr. 9. 12:05

Azt nem lehet, hogy szeded a gyógyszert, szeretkeztek, de nem beszéltek a dologról?Ne ez töltse ki a gondolataitokat, beszélgetéseiteket...

De Te ismered jobban a férjedet.Ha ő azt mondja, hogy várna, akkor pedig nem lehet erőltetni a dolgokat.

De az mindenképpen jó, hogy megtalálták a probléma gyökerét!!Ne kenődj el, fel a fejjel!!!!

632. sanett77 (válaszként erre: 631. - Kismongi)
2010. ápr. 9. 11:18

Örülök hogy egyébként minden rendben van. Azért ha clostit szedsz és nem akartok még most babát, védekezni kellene mert nagyobb az esély a teherbe esésre.......

Most mi is azon vagyunk, hogy ne állandóan a babán agyaljunk. Építgetjük az életünket, szépítgetjük a házat. Kikapcs. Lehet ez a jó módszer. Ki tudja?!

2010. ápr. 9. 10:03

Sziasztok!

Voltam a dokinál és azt mondta hogy a méhnyálka hártyám nagyon vékony mert volt az a két műtét és attól teljesen elvékonyodott.Fel irt nekem 2 havi Clotilbeget ezt kell szednem.És még azt mondta hogy ha majd 3 hónap múlva probálkozunk és kiderül hogy baba van akkor egyböl menjek vissza és akkor még fogok kapni gyógyszert ami erősiti a babát.A többit majd a terhesség alatt fognak tudni segiteni.Ez azért jó nem hogy nincs nagyobb baj.Csak egy bibi van hogy a párom most még egy jó darabik nem szeretne hallani a baba dologról!azt mondja hogy még várjunk.Hát nem tudom lehet hogy igaza van mert ez a két eset egy kicsit sok volt most lehet hogy inkább egymásra kéne figyelnünkés az életünket épiteni? Csajok szerintetek?Egy kicsit most elvagyok kenödve.:(

630. Yulcsy
2010. ápr. 8. 18:25
Köszi!
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook