Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Nem voltam semmilyen vizsgálaton, és a szövettan sem állapított meg semmit...
De maximálisan igazad van!Nem szabad nagyítóval figyelni a testünket.
Szia, kitartás!!!! Tudom, hogy milyen nehéz, én is hónapokig mindent figyeltem, késett 2 napot, volt minden tünetem és mindig csalódás volt a vége. Amikor meg nem ezzel voltam elfoglalva azonnal összejött:-))) Próbálj meg a következő hónapnak úgy neki állni, hogy a lehető legkevesebbet foglalkozol vele!! Tudom, hogy mondani könnyebb, mint megtenni, de hátha bejön......
Egyébként már nem emlékszem, te voltál valamilyen vizsgálaton a vetélés után?
Üdvözlet az újonnan csatlakozóknak!Sajnálom ami veletek történt, de fel a fejjel!!
Mondom én aki kivagyok, mert ismét megjött.Pedig egy csomó tünetet éreztem magamon.Na de 1 napig lehet szomorkodni, aztán nem.
Ma van a férjem szülinapja, így elviszem vacsorázni.Nem lehet ott szomorkodni...
Szia:))
Hát ennek nagyon örülök. Mondtam én hogy ne izgulj!:)
Mehetsz kivizsgálásra és hamarosan egészséges baba lesz a pocakodba:)) Te utak réme!!:-DD Majd azért írd meg hogy merre közlekedsz:-DD De drukkolok hogy jól menjen:))
Sziasztok lányok! Képzeljétek tegnap végre meg jött a menszim!! :)Hát nem is tudom hogy mikor örültem ennek ennyire utóljára!:)Most már azt várrom hogy elmúljon és elmehetek a kivizsgálásra!Ja és holnap kezdem a jogsi tanfolyamot szóval nemsokára a(ha persze jól megy minden)Én lehetek az utak réme! :)
stellina én is sajnálom ami veled történt,és egyetértek Sanettal a társaság nagyon sókat segit lelkilegben!Nekem is sokat segitet!:)
Sziasztok:)
Remélem Anett, fincsi volt a koktél??? :))
Stellina. Nagyon sajnálom ami veled történt. Át tudom érezni a fájdalmadat, de ahhoz hogy előre tudj nézni, előbb a lelkedben kell rendet rakni. Ha bármi gondod van, megpróbálunk segíteni. Társaságban könyebb a "felejtés".
Sziasztok!
A körülményekhez képest megvagyunk, 30.-án lesz féléve, hogy megszületett a kisfiúnk. Nem könnyű még mindig, de próbálok pozitívan gondolkodni és a következő terhességre koncentrálni, mert muszáj így hozzáállnom. Kedden megyek egy új nőgyógyászhoz, mert hát a régi, azt inkább hagyjuk.(Anett te tudod). Megnézi a császármetszés hegét, megviszgál és reménykedem benne, hogy minél hamarabb próbálkozhatunk újra babával. Remélem, nem kell az egy évet kivárni, nagyon szeretnénk nyáron próbálkozni.
További kellemes pihenést!
Hello, én ma nem sok mindent csináltam:-))) De este biztosan nem leszek tétlen, mivel nálunk az Eszter minden szombaton a mamánál alszik, úgyhogy........
És ti szorgoskodtok??????
Sziasztok lányok! :))
Wididóri, üdv köztünk.:) Nagyon sajnálom én is ami veled történt!
Mi jót csináltok? Én most fejeztem be a takarítást, főzést. Kicsit tavasziasabbá tettem a lakást:))
Sziasztok!
Szia Anett! Itt vagyok, ahogy írtad, bekukkantottam a fórumodra.
Csütörtökön voltam hematológusnál. Nálam meg kell vizsgálni, hogy van-e örökletes véralvadási problémám.(Leiden mutáció) Nekünk a 32. héten született meg császármetszéssel a babánk, mert elzáródott a köldökzsinór. Sajnos 6 nap után meghalt, október 6.-án. Szóval rám most ezek a vérvizsgálatok várnak, majd júniusban lesz meg minden eredmény, sajnos, ilyen sokára.
Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
Helló!
Írtam privibe, előre is nagyon köszi! Nagyon kíváncsi vagyok rá!!! A kocsival akkor nagy szerencsétek volt, bár a fele sem kevés!!! Rám most rámjött, hogy az egész lakást át akarom alakítani, mit ne mondjak a párom nagyon örül, de szerencsére nem szól addig bele, amíg nem vetem el nagyon a súlykot:-))))) Ezekbe a bútorokba meg egyenesen beleszerettem, csak megpróbálom összevadászni őket, hogy minél olcsóbban kijöjjek.
Reméljük nemsokára tervezhetitek a babaszobát:-)))
ÁÁÁ, vizsgáztatni vittem el múlt hét csüt-kön és másnap telefonáltak hogy vannak gondok a kocsival. Több mint 200 ezerről beszélgettek, de olyan ügyesek voltak hogy a feléből megoldották. Kedden mehetek érte:))
Láttam képen a komódot. Valami ilyesmit szeretnék venni én is majd a gyerekágyhoz. Nagyon praktikus kis szekrény.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?