Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Most mennem kell, majd még délután leszek.
További szép napot! Puszi:))
Akkor ez elég kemény....na majd csak vége lesz:)
2008. júniusától próbálkozunk, eddig 3-szor nem sikerült. Most már muszáj lépni valamerre.
Ja?! Nem mondtam? Holnap reggel megyek szemműtétre és egy kicsit parázok....
Igen levelezőre, még 1,5 évem van hátra. Elég nehéz így család mellett, de a fizetésemelésért mindent:-))))
Mióta nem jön össze a babó?
Miért félsz a holnaptól??? Vagy holnap nem kellene megjönnie??
Akkor sűrű hétvégéd lesz. Levelezőre jársz a TF-re?
Nem tudom, nem akarom beleélni magamat. Már eldöntöttük, ha 2 hónapon belül nem sikerül, irány Debrecen vagy Buda.
Amúgy jól vagyok, csak félek a holnapi naptól...
Én már jól vagyok, szerencsére. Jó, hogy már tudunk beszélni mostanában nem nagyon sikerült:-)) Viszont holnaptól vasárnapig (reggel 8-tól este 6-ig) suliban leszek, úgyhogy nem igazán leszek gépközelben.-(
Ha elmúlt a barna, akkor szerintem ez csak a beágyazódás lehetett:-)) Nem akarok hiú reményeket kelteni benned, de szerintem akkor is az volt!!!!!!!!!
Amúgy hogy érzed magad?
Szia :)
Igen, nem lehet tudni. Majd elválik. A lényeg hogy a barna elmúlt.
Te hogy vagy? Derekad?
Sziasztok:)
Igen, hazaértem, már jó régen.
A lényeg hogy 2 dolog lehet. Vagy beágyazódás, vagy ismét progihiány. Jövő héten kiderül. Azonnal Utro szedés.
A naplómba le van írva a töbi.
Megyek. Jó éjt nektek!!! Pussz:))
oké. Most én is megyek, rendbeszedem magam:)
puszi:)
az elsőnél nekem is csak a gyomorégés volt. se hányinger, se semmi. enyhe cickófájdalom, de ennyi. az utolsónál meg minden. hányinger, cickófájdalom, szagundor.
Megkérdezem mindenesetre délután. Köszi a drukkot:)
Szia:)
Nem adom:))
Milyen az aku? Hatásos?
én is, bár most nem vizsgálatra megyek, csak gyógyszert íratni. de azért megkérdezem hogy mit gondol erről.
Igen, szedek már 2 hónapja clostit, most jön a 3.hónap...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?