Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan tovább missed ab után fórum

Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
749. Yulcsy (válaszként erre: 748. - Kicsi80)
2010. júl. 13. 16:18

Szia!

Szerintem ez hormon "probléma" lesz.Nekem most a terhességgel kapcsolatban lettek erősebb szőreim, sok nem kívánt helyen.De azt olvastam, hogy a várandósság alatt az normális.Figyelgesd magad,és ha nem múlik, akkor menj el orvoshoz,nézzék meg.

Lehet, hogy egy kicsit összekuszálódtak a dolgok odabent,azért várj egy kicsit és utána nyomás a doki.

748. kicsi80 (válaszként erre: 747. - Kismongi)
2010. júl. 12. 12:37
szia. A pattanások még annyira nem is zavarnak, de ezek a szőrszálacskák nagyon idegesítenek, mert félek, hogy gáz van nem hiszem, hogy ezek maguktól jönnek ki csak úgy .Csak nem tudom foglalkozik e vele a nőgyógyász mivel más panaszom nincs, és nincs túl jó tapasztalatom mostanában.
747. kismongi (válaszként erre: 745. - Kicsi80)
2010. júl. 12. 10:44

Szia!

Szerintem lehet hogy a hormonoddal lehet valami.A pattik meg lehet hogy azért jöttek ki mert tisztul a szervezeted nekem is volt a mütét után ilyen 2 hónapot kellett várnom hogy az arcom okés legyen.De szerintem az a tuti ha megnézeted magad lehet hogy semmi komoly!

746. kismongi (válaszként erre: 743. - Yulcsy)
2010. júl. 12. 10:39

Szióka!

Örülők hogy minden rendben veletek!!!! Nőjetek csak szépen de ha tudod hogy fiú vagy lány akkor irjál!

Puszi

745. kicsi80
2010. júl. 12. 07:25

Sziasztok.

Segítséget kérnék, ha valakinek van tapasztalata a problémámmal kapcsolatban. Máj.6-án volt missed ab műtét. 5 hétre meg is jött utána. Most 14-15 napon éreztem a peteérést legalábbis azt hittem. Most vagyok már a 33. napon és még mindig nem jött meg. Ezen kívül az államon szőrszálak jönnek elő egyre több, tele vagyok kicsi pattanásokkal. Mi lehet a baj? Magándoki valyon csinál emiatt valami vizsgálatot. Aug-ban próbálkozhatnánk, de így nem merek.

744. sanett77 (válaszként erre: 743. - Yulcsy)
2010. júl. 10. 07:49

Sziasztok!

Nagyon örülök Yulcsy hogy minden rendben van. Nőjjön csak szép nagyra az a prüntyike.

Reméljük lassan mi is beállunk utánad a sorba. Én már jó úton vagyok,remélhetőleg eredménye is lesz!

Továbbra is csodás babavárást és most már tessék megnyugodni!!!!!

Puszi:))

743. Yulcsy
2010. júl. 8. 17:20

Én ma voltam a 12 hetes ultrahangon.A bűvös 12!!

El sem merem hinni.

Pötyike 60 mm és egy csomót mocorgott amíg néztük.Nem akart úgy fordulni, hogy lássuk a nyakát, így ki kellett ülnöm a váróba, hogy megforduljon.(Down szűrés)Közben megbeszéltem vele, hogy sürgősen forduljon, mert vérvételre is kellett mennem, és már így is nagyon éhes voltam.Így megfordult.

Most már kezdek bízni benne, hogy minden rendben lesz.

Vigyázzatok magatokra!!

742. Yulcsy
2010. júl. 8. 17:16

Sziasztok Lányok!

Mi újság van veletek?Hogy vagytok? Újabb baba?Isztok, esztek valamit?(tea, méhpempő stb?)

Sajnálom, hogy újabbak csatlakoztak, de fel a fejjel mindenkinek!!

Fog még szépen sütni a nap!

741. kicsi80 (válaszként erre: 738. - Foxy Lady)
2010. jún. 29. 18:49
Szia. Nagyon szorítok neked is. Aug- szept.-ben szeretnénk újra próbálkozni, remélem addigra sikerül megcsináltatnom a vizsgálatokat nekem is.
740. kicsi80 (válaszként erre: 739. - Évi_82)
2010. jún. 29. 18:47

Szia.

Igen sajnos nagyon könnyen rámondják, hogy majd legközelebb nem lesz baj, de hát honnan tudhatnák?

Holnap kiderül sikerül e egy ismerősön keresztül megoldanom a vizsgálatokat, ha nem akkor muszály lesz fizetnem érte. Viszont a pajzsmirigyet én is megnézetem, nem mtudtam hogy arra háziorvos is adhat beutalót. Köszi:)

739. Évi_82 (válaszként erre: 737. - Kicsi80)
2010. jún. 28. 21:07

Szia!

Nagyon sajnálom ami veled is megtörtént!

Ha jól tudom 3-4 vetélés után kezdenek vizsgálódni sajnos.Április 30-án volt nekem is a 2. missid ab-om.

Én most csináltatta meg a háziorvosommal a pajzsmirigy vizsgálatot, és kiderült, hogy ez volt a baj.Ezt pl.minden háziorvos megcsináltathatja, és sokmindenkinél problémát okoz.(A nőgyógyászom előtte azt mondta, hogy ne bohóckodjak...nincs ezzel nekem problémám, mert nincsenek kidűlledve a szemeim...)Kezdeti stádiumben nincsenek is tünetek, és bármikor kialakulhat!

Én ezt a vizsgálatot ezek után mindenkinek csak ajánlani tudom, mert csak egy vérvétel, és mint írtam is a háziorvos is simán megcsináltathatja.

Egy próbát megér.

738. Foxy Lady (válaszként erre: 733. - Kicsi80)
2010. jún. 26. 10:08

Szia! Nekem május 3-án volt a m. ab, hasonlóan 5 hétre megjött és várjuk a 3 hónap leteltét.A különbség annyi, hogy bár minden leletünk negatív csak lombikkal lehetett babánk, aki a 10. héten döntött úgy, nem marad velük. Tekintettel arra, hogy én a jövő héten 40 éves leszek és bár létrejött a terhesség , úgy döntöttem, hogy én csináltatok pluszba még egy csomó hormon és egyéb vizsgálatot, mert ugye engem hajt az idő!

Igaz én egy magán klinikáról váltottam a BMC-re, mert a magánban semmiféle vizsgálatot nem akartak csinálni.

Egy pár vérvizsgálatért fizettem, de legalább tudom, hogy nincs bajom (vagyis az IR eredményét még várom)és ez végtelenül megnyugtatott minket. Ajánlani tudom csak, hogy akinek van lehetősége az csináltasson meg mindenfélét, mert azzal csak az Ő lelke nyugszik meg és az mindent megér.Vannak vizsgálatok amiket a TB csak akkor fizet, ha már 3x elvetélt valaki. Ezt én nem tudtam megvárni, szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy megtehettem.

Kitartást és sok-sok erőt kívánok mindannyiunknak!

737. kicsi80 (válaszként erre: 736. - Anett13)
2010. jún. 25. 13:09
Igen első lett volna:( Az ellenőrző uh-on azt mondták, hogy 7 hetesnek felelne meg. A szövettan nem mutatott ki semmit. Én is nagyon reménykedem, hogy hamar sikerülni fog, főleg ,hogy már munkahalyet váltanék, de ugye ha rögtön összejönne már nem lenne értelme, de előre ugye nem tudhatom. Most aztán fogalmam sincs mit kezdjek magammal:( Nálad mutatott valamit a szövettan?
736. anett13 (válaszként erre: 735. - Kicsi80)
2010. jún. 25. 12:24
Igen, mi már 2 hónapja megkaptuk a startengedélyt, de sajnos egyenlőre semmi:-((( Kicsit csalódott is vagyok, mert reméltem, hogy a 3 hónap várakozás után azonnal sikerülni fog! Hát nem így lett, de azért nem adjuk fel:-))) Nektek ez lenne az első bébi? Hány hetesen ment el a babóca? A zárójelentésben volt valami, hogy miért történt?
735. kicsi80 (válaszként erre: 734. - Anett13)
2010. jún. 25. 11:54
Hát én nem is tudom mit kellene csinálnom .Azon gondolkodom, hogy magánlaborba csináltatok legalább hormonvizsgálatot vagy olyesmi, hogy legalább a könnyen kiszűrhető problémák kiderüljenek, ha vannak. De persze remélem nincsenek. Ti már próbálkoztok is?
734. anett13 (válaszként erre: 733. - Kicsi80)
2010. jún. 25. 10:13

Szia,

Nálam is ez volt a helyzet, és azt mondták, hogy egy vetélés után nem kell semmi vizsgálat!!! Nem tudom, hogy ez így jó-e, nekem is vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, de remélem, ha újra összejön nem lesz semmi baj.

733. kicsi80
2010. jún. 25. 09:53
Sziasztok. Nekem máj.06-án volt műtétem missed ab miatt.Voltam már a 6 hetes kontrolon, ahol mindent rendben találtak, az első mensi is megjött 5 hétre. A doki annyit mondott, hogy min 3 hónapot kell várni, és a próbálkozás előtt 1 hónappal már szedjek vitamint, és ennyi. Titeket sem küldtek az első után semmilyen vizsgálatra? Nem tudom így bele merjek e vágni újra, hiszen azt sem tudom van e valami bajom? Emindenhol így megy?
732. Yulcsy (válaszként erre: 731. - Foxy Lady)
2010. jún. 24. 17:42
Köszi!
731. Foxy Lady (válaszként erre: 729. - Yulcsy)
2010. jún. 24. 17:35
Gratula a Csöppséghez:-)
730. anett13
2010. jún. 24. 11:08

Sziasztok!

Rég jártam erre felé, elég ingadozó a hangulatom mostanság:-(( Tegnap pedig megjött, úgyhogy ettől sem lettem jobb kedvű:-((

Kivel mi újság? Van esetleg újabb kismamánk??

Yulcsy remélem jól vagytok, nagyon vigyázz magadra meg a picire is:-))) puszi

729. Yulcsy
2010. jún. 23. 16:41

Sziasztok!

Ma voltam a nődokimnál, 3 cm a baba.Minden ok.Kezdek megnyugodni.

Veletek mi újság?Hogy vagytok?Nem próbálta ki közben senki az akupunktúrát?

728. Foxy Lady (válaszként erre: 726. - Yulcsy)
2010. jún. 21. 18:53

Hogy vagy kismami?

Remélem minden ok, és boldogságos vagy?

727. Yulcsy
2010. jún. 18. 16:23

Nagyon szurkolok Mindenkinek!Jó lenne újabb fórumot indítani, ahol már mindenki a várandósságáról mesél!!!

Szép hétvégét mindenkinek (bár megint esőt jósolnak)!!!

726. Yulcsy
2010. jún. 18. 16:22

Köszi jól.Nem tudom Ti hogy élitek meg az újabb várandósságot, de egyenlőre tiszta görcs vagyok.Jövő héten szerdán megyek a dokimhoz, és már számolom a napokat(csinál UH is).Jó lenne már túlesni a 12. héten.Persze semmire nincs biztosíték.

Egyik nap elég rendesen érzem a terhességi tüneteket, máskor kevésbé, persze olyankor elindulnak a hülye gondolatok.

Azért próbálok nagyon pozitív lenni.

A hányás szerencsére elkerül, csak a gyomrom ég folyamatosan.A fogmosás pedig katasztrófa,de azért mindennek örülök.

725. Foxy Lady (válaszként erre: 722. - Yulcsy)
2010. jún. 18. 15:57
Hogy vagytok kismami?
2010. jún. 16. 13:24
Mindenkinek üdv! Bocsika hogy nagyon eltüntem de most lettünk kész az építkezéssel!Már nagyon vártam hogy kész legyünk mert már kezdtem begolyózni.Nálatok mi ujság? Hogy vagytok?
723. kismongi (válaszként erre: 708. - Yulcsy)
2010. jún. 16. 13:21
Szióka!!!Most olvasom a jó hírt nagyon örülök hogy sikerült csajszim!!!! :):):)GRATULÁLOK!! Vigyázz magadra és várom a további hireket hogy hogy vagytok!
722. Yulcsy
2010. jún. 15. 16:02

Kölcsön én!!

Mi újság van veletek?Mindenki úgy eltűnt.Szexeltek éjjel-nappal mi?Azért nem értek rá :-))))

721. Foxy Lady (válaszként erre: 720. - Yulcsy)
2010. jún. 14. 20:59
Nekem kellene csakúgy egy nagyító! Kölcsön adod kismami?:-)
720. Yulcsy
2010. jún. 11. 09:57
Aranyosak vagytok! De tiszta para vagyok.Nagyítóval figyelem magam.Azt hiszem erről kellene leszokni...
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook