Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)
Szia!
Szerintem ez hormon "probléma" lesz.Nekem most a terhességgel kapcsolatban lettek erősebb szőreim, sok nem kívánt helyen.De azt olvastam, hogy a várandósság alatt az normális.Figyelgesd magad,és ha nem múlik, akkor menj el orvoshoz,nézzék meg.
Lehet, hogy egy kicsit összekuszálódtak a dolgok odabent,azért várj egy kicsit és utána nyomás a doki.
Szia!
Szerintem lehet hogy a hormonoddal lehet valami.A pattik meg lehet hogy azért jöttek ki mert tisztul a szervezeted nekem is volt a mütét után ilyen 2 hónapot kellett várnom hogy az arcom okés legyen.De szerintem az a tuti ha megnézeted magad lehet hogy semmi komoly!
Szióka!
Örülők hogy minden rendben veletek!!!! Nőjetek csak szépen de ha tudod hogy fiú vagy lány akkor irjál!
Puszi
Sziasztok.
Segítséget kérnék, ha valakinek van tapasztalata a problémámmal kapcsolatban. Máj.6-án volt missed ab műtét. 5 hétre meg is jött utána. Most 14-15 napon éreztem a peteérést legalábbis azt hittem. Most vagyok már a 33. napon és még mindig nem jött meg. Ezen kívül az államon szőrszálak jönnek elő egyre több, tele vagyok kicsi pattanásokkal. Mi lehet a baj? Magándoki valyon csinál emiatt valami vizsgálatot. Aug-ban próbálkozhatnánk, de így nem merek.
Sziasztok!
Nagyon örülök Yulcsy hogy minden rendben van. Nőjjön csak szép nagyra az a prüntyike.
Reméljük lassan mi is beállunk utánad a sorba. Én már jó úton vagyok,remélhetőleg eredménye is lesz!
Továbbra is csodás babavárást és most már tessék megnyugodni!!!!!
Puszi:))
Én ma voltam a 12 hetes ultrahangon.A bűvös 12!!
El sem merem hinni.
Pötyike 60 mm és egy csomót mocorgott amíg néztük.Nem akart úgy fordulni, hogy lássuk a nyakát, így ki kellett ülnöm a váróba, hogy megforduljon.(Down szűrés)Közben megbeszéltem vele, hogy sürgősen forduljon, mert vérvételre is kellett mennem, és már így is nagyon éhes voltam.Így megfordult.
Most már kezdek bízni benne, hogy minden rendben lesz.
Vigyázzatok magatokra!!
Sziasztok Lányok!
Mi újság van veletek?Hogy vagytok? Újabb baba?Isztok, esztek valamit?(tea, méhpempő stb?)
Sajnálom, hogy újabbak csatlakoztak, de fel a fejjel mindenkinek!!
Fog még szépen sütni a nap!
Szia.
Igen sajnos nagyon könnyen rámondják, hogy majd legközelebb nem lesz baj, de hát honnan tudhatnák?
Holnap kiderül sikerül e egy ismerősön keresztül megoldanom a vizsgálatokat, ha nem akkor muszály lesz fizetnem érte. Viszont a pajzsmirigyet én is megnézetem, nem mtudtam hogy arra háziorvos is adhat beutalót. Köszi:)
Szia!
Nagyon sajnálom ami veled is megtörtént!
Ha jól tudom 3-4 vetélés után kezdenek vizsgálódni sajnos.Április 30-án volt nekem is a 2. missid ab-om.
Én most csináltatta meg a háziorvosommal a pajzsmirigy vizsgálatot, és kiderült, hogy ez volt a baj.Ezt pl.minden háziorvos megcsináltathatja, és sokmindenkinél problémát okoz.(A nőgyógyászom előtte azt mondta, hogy ne bohóckodjak...nincs ezzel nekem problémám, mert nincsenek kidűlledve a szemeim...)Kezdeti stádiumben nincsenek is tünetek, és bármikor kialakulhat!
Én ezt a vizsgálatot ezek után mindenkinek csak ajánlani tudom, mert csak egy vérvétel, és mint írtam is a háziorvos is simán megcsináltathatja.
Egy próbát megér.
Szia! Nekem május 3-án volt a m. ab, hasonlóan 5 hétre megjött és várjuk a 3 hónap leteltét.A különbség annyi, hogy bár minden leletünk negatív csak lombikkal lehetett babánk, aki a 10. héten döntött úgy, nem marad velük. Tekintettel arra, hogy én a jövő héten 40 éves leszek és bár létrejött a terhesség , úgy döntöttem, hogy én csináltatok pluszba még egy csomó hormon és egyéb vizsgálatot, mert ugye engem hajt az idő!
Igaz én egy magán klinikáról váltottam a BMC-re, mert a magánban semmiféle vizsgálatot nem akartak csinálni.
Egy pár vérvizsgálatért fizettem, de legalább tudom, hogy nincs bajom (vagyis az IR eredményét még várom)és ez végtelenül megnyugtatott minket. Ajánlani tudom csak, hogy akinek van lehetősége az csináltasson meg mindenfélét, mert azzal csak az Ő lelke nyugszik meg és az mindent megér.Vannak vizsgálatok amiket a TB csak akkor fizet, ha már 3x elvetélt valaki. Ezt én nem tudtam megvárni, szerencsére abban a helyzetben vagyok, hogy megtehettem.
Kitartást és sok-sok erőt kívánok mindannyiunknak!
Szia,
Nálam is ez volt a helyzet, és azt mondták, hogy egy vetélés után nem kell semmi vizsgálat!!! Nem tudom, hogy ez így jó-e, nekem is vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, de remélem, ha újra összejön nem lesz semmi baj.
Sziasztok!
Rég jártam erre felé, elég ingadozó a hangulatom mostanság:-(( Tegnap pedig megjött, úgyhogy ettől sem lettem jobb kedvű:-((
Kivel mi újság? Van esetleg újabb kismamánk??
Yulcsy remélem jól vagytok, nagyon vigyázz magadra meg a picire is:-))) puszi
Sziasztok!
Ma voltam a nődokimnál, 3 cm a baba.Minden ok.Kezdek megnyugodni.
Veletek mi újság?Hogy vagytok?Nem próbálta ki közben senki az akupunktúrát?
Hogy vagy kismami?
Remélem minden ok, és boldogságos vagy?
Nagyon szurkolok Mindenkinek!Jó lenne újabb fórumot indítani, ahol már mindenki a várandósságáról mesél!!!
Szép hétvégét mindenkinek (bár megint esőt jósolnak)!!!
Köszi jól.Nem tudom Ti hogy élitek meg az újabb várandósságot, de egyenlőre tiszta görcs vagyok.Jövő héten szerdán megyek a dokimhoz, és már számolom a napokat(csinál UH is).Jó lenne már túlesni a 12. héten.Persze semmire nincs biztosíték.
Egyik nap elég rendesen érzem a terhességi tüneteket, máskor kevésbé, persze olyankor elindulnak a hülye gondolatok.
Azért próbálok nagyon pozitív lenni.
A hányás szerencsére elkerül, csak a gyomrom ég folyamatosan.A fogmosás pedig katasztrófa,de azért mindennek örülök.
Kölcsön én!!
Mi újság van veletek?Mindenki úgy eltűnt.Szexeltek éjjel-nappal mi?Azért nem értek rá :-))))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tovább? Élet a 90 napos után
- Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
- Lombik után- amikor elfogytak a lehetőségek, az idő, a pénz, és az "elengedés" jön, hogyan tovább...
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Sokadik sikertelen lombik után missed ab - hogyan tovább?
- Missed ab után, hogyan tovább?