Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hogyan tovább missed ab után fórum

Hogyan tovább missed ab után (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
809. nikletty (válaszként erre: 807. - Vali84)
2010. nov. 1. 21:49

Szia

sajnálom... :(

s azóta is görcsölsz vagy csak akkor egyet?

vérzel is netán?

Nekem anno a dokim 7-10.napig mondta a vérzést a műtét után normálisnak, nekem olyan 7.napon elmúlt, és én is csak barnáztam a műtét másnapjától.

Szerintem ha nem múlik a görcsölgetés 1-2nap én felhívnám a dokit.

808. nikletty (válaszként erre: 806. - Vedo75)
2010. nov. 1. 21:47

Szia

megértelek, nem könnyű úgy továbblépni és bízni a legközelebben, mikor a közeledben valaki mindig emlékeztet...

Nálam mikor visszamentem dolgozni a kolléganőm akkor jelentette be 5hetes terhes... még dolgozik, egy irodában vagyunk... :S

807. Vali84
2010. nov. 1. 21:36

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.

Október 27-én volt missed ab.om.Aznap egy picit véreztem, de azóta csak barnázok(az is nagyon kevés).

Tegnap délután elkezdett görcsölni a hasam,olyan mint mikor menstruáció előtt vagyok, csak nem olyan erős.

Szerintetek kell, hogy idegeskedjek, vagy ez normális tünet?

Köszi előre is a válaszaitokat.

806. Vedo75 (válaszként erre: 805. - Yulcsy)
2010. okt. 26. 08:23

Hali, igen jó lenne pihenni,talán túl hamar is jöttem vissza dolgozni. csüt. volt a műtét, kedden már jöttem. Sajnos nagyon nem tudok otthon maradni, mert a munka megvár és akkor meg lehetek itt éjszakáig, s itt ülve dolgozom, nem kell semmi megerőltetőt csinálni, és a gondolatok is csak akkor rohannak meg ha egyedül vagyok már, no és éjjel..

Igen a gyerekek..no és a két szomszédom terhes. Jó nekik..de majd lesz nekünk is.

805. Yulcsy (válaszként erre: 804. - Vedo75)
2010. okt. 25. 16:23

Szia!

Menj el kis időre táppénzre.Az most lehet nem lenne rossz ötlet.

Legalább összeszednéd magad egy kicsit.A háziorvosod biztos kiír.

Kell idő mindenhez.

Én 2 hét után mentem dolgozni, iskolába.Az a sok gyerek.... Nem tudtam se jó kedvű,se megértő lenni.

Pihenj egy kicsit még!

804. Vedo75 (válaszként erre: 803. - Nikletty)
2010. okt. 22. 22:47

köszi, most épp olvasgatok a cystaról ue. forumon belül, hát a legtöbbjének inkább nem jött meg mint nem marad el. Nem értem ezt, ott olvasom,h kiürülésnél görcsölhet, akár nagyon nagyon is. Miért nem mond ilyet? Honnan kellene tudnom? Műtétről is irnak, mert az is lehet belőle.Persze akkor ha fáj az más akkor mennék, de nem fáj.

Hja mh. nem is tudják (mást mondtam), sőt 2 ember tudja a teljes igazságot, És lehetek bent jó kedélyű:(.

De legalább van már gyerek. Mostanában egyre többet mondogatja, majd ha 4en leszünk, lesz kisbabánk..én meg ne sírjak.

Fura ez a doki. De remélem használni fog amit adott,és nem fogok görcsölni

803. nikletty (válaszként erre: 802. - Vedo75)
2010. okt. 22. 20:46

Sajnálom... hogy jobb legyen még kell sajnos idő...

elhiszem, hogy bosszant a doki, engem is bántana, de ha fizetsz egy dokinak akkor szívfájdalom nélkül hívd mikor kell, ha bizonytalan vagy legközelebb!

Akkor ebből a dokiból mindent úgy kell kihúzni ezek szerint... :S Remélem sikerül találnod esetleg egy megértőbbet.

Hát igen, én sem tudtam hupsz a régi életbe visszamenni, utáltam, hogy mindenkinek megy tovább az élet, csak én érzem azt és vágjak jó képet... sokszor csak aludtam volna, akkor nincsenek gondolatok, de akkor meg felébredni volt írtó szar.

Kívánom, hogy első szűlötted és az idő segít tovább menni, meggyógyulsz, és lesz kistesóka!

802. Vedo75 (válaszként erre: 801. - Nikletty)
2010. okt. 22. 16:09

most aszem mensim van,de eddig igen véreztem.

vmi antibiotikumot írt,meg nem hormontartalmú csak jellegű gyszert.

én meg nem szeretek dokihoz menni, és utálom ha meg azért dorgálnak meg, mert feleslegesen mentem. De ezt is, h nem mentem. Nem tudom mindegyik doki más. A régit nem lehetett zavarni, de hamarabb hívtam volna. Ez az új úgy látszik felhívható a mobilján, de mégse hívtam. Meg vagyok zavarodva teljesen. Ja és a régi talán elmondta volna, h mire figyeljek, mikor mehetek dolgozni, Ő semmit se mondott, azt se, h meddig norm. a vérzés. Honnan kellene tudnom mi a normális? Na jó éreztem, h nincs rendben vmi, csak szembesülni nem akartam vele. És mivel nem fájt, csak tünet volt, akár lelki tünet is lehetett volna. Bosszant, h lecseszett, akkor is ha vhol jogos. Eddig még jót nem hallottam tőle.

Először lát vmit, babát, de ne aggódjak, de ha bármi van menjek kórházba, de azt nem mondja mi az a vmi? Aztán legközelebb már semmi sincs, koncentrálni se tudok, annyira kivagyok, aztán csak annyit mond amikor műtét után magamhoztérek éppcsak, h 1 hó és menejk vissza. ennyi mást nem. Áh nem tudom...elegem van. Nem vagyok erős lelkileg, sose voltam. Amióta meg van gyerekem (előző) azóta pláne érzékenyebb vagyok, na és a hormonjaim is szórakoznak velem. Nem tudom hideg fejjel tudomásul venni dolgokat. Amikor vártam aznap reggel a soromra, volt ott 1 nő, csak abból gondolom, h nem maradt meg neki is a baba, mert néha törölgette a szemét, de tel. csicsergett, szaunát tervezett, laptoppján nézte az elfoglalt munkarendjét...hát én nem vagyok ilyen.

Na mindegy, bocs,

csak bosszant,h lecseszett.

Menjetek dokihoz!!!:))

801. nikletty (válaszként erre: 800. - Vedo75)
2010. okt. 22. 14:16

Szia!

És még vérezgetsz?

Szorítok, hogy rendeződjenek a dolgok!

Milyen gyógyszert kaptál?

Hát igen, én is azt érzem, inkább megyek előbb és tán feleslegesen, max hívjon vissza a doki, mint bármi legyn.

Jobbulást neked!

800. Vedo75
2010. okt. 22. 12:43

No eljött a péntek. Csak azért írok, ha vki hasonlóan bizonytalankodna mint én. Vhonnan lett egy 4 cm átmérőjü cystam:((ami eddig nem volt, vsuíüleg ez okozza a problémát. Adott gyógyszert, de mivel nem mentem időben (lecseszett), így nem tudja fog e úgy hatni mint akinek időben adja. Mert nem ritka, h kell adni ilyet. Most kivagyok megint,de remélem használni fog,ha nem dokit váltok, aki azt is látja, h nekem ez lelkileg is fáj, és megterhelő.

Ennyi dióhéjban. Persze nem derült ki, h ilyen esetben meddigi vérzés a normális. És mikortól kell aggódni. Persze aggódtam, csak visszamenni nem volt erő, h halljam, megint van vmi vmi újabb, vmi más. Holott eddig az égvilágon semmi bajom nem volt. cystam meg pláne nem.

Menjetek orvoshoz!!!

799. Vedo75 (válaszként erre: 797. - Yulcsy)
2010. okt. 12. 08:24

köszi, péntekig várok még, most tegnap tettem fel egy betadines kúpot, hátha...

igen más pansz nincs, de úgy érzem sokat öregedtem...

798. nikletty (válaszként erre: 796. - Vedo75)
2010. okt. 11. 20:01

Szia!

Én is sajnálom, hogy ide kell írj...

Hát én azt mondom, ha pár nap és nem múlik, hívd fel és menj a dokihoz!

Nekem a műtét után az első menzi megjött volt 5napig, gondoltam ok töknomális, aztán 7.napon este újra kezdte egy kicsit, és úgy 10-11.napig barnázgattam mire elmúlt, szóval azért nem volt sok. Ha sok lett volna biztos megijedtem volna. Miután elmúlt voltam a kontrollon és ott a dokim azt mondta, hogy van, hogy ilyenkor nehezen indul a új ciklus. :S

Kívánom, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgok odalent!

Esetleg majd írj, hogy vagy

Puszi

797. Yulcsy (válaszként erre: 796. - Vedo75)
2010. okt. 11. 15:40

Szia!

Sajnálom, ami Veled történt :((

Nekem a műtét után pontosan jött meg és egy kicsit nekem is elhúzódott.Szerintem még belefér.Ha más panaszod nincs,amit írtál is(láz stb.) akkor egyenlőre ne izgulj.

Maximum, ha nagyon zavar, akkor telefonon hívd fel a dokidat és kérdezd meg tőle.

Sajnos most mindennek vissza kell rázódnia a régi kerékvágásba :((

796. Vedo75
2010. okt. 11. 15:05

Sziasztok,

látom jó pár napja nem volt erre senki, de hátha.:)

Én szept.16án estem át egy missed ab.on. Szóval a csapatba beférek. kérdésem lenne hozzátok, már ez elhalás előtt is vérezgettem, aztán megvolt aminek meg kell lennie( rengeteget gondolok rá), de vhogy nem akar múlni a vérzésem. Dokit nem akarom felhívni, nem szeretnék rossz hírt hallani..csak hát..igyekezte kímélni magam, bár lehetett volna jobban is. van egy 4 éves lányom, vele kell foglalkozni...

bele vele olvasta a régi üzenetekbe, ami nem biztató. szóval: szept 16, vérezgetés de nem túl sok, okt 1én megjött, rengeteg, aztán csak folydogált, nem vészes, viszont ma 11-e van és még mindig, hol több hol kevesebb, de 1 nagyobb tiszt. betét elég egész napra. Ez rendes mens. szerű vér...szerintetek ez még normálisba belefér, v. mégis álljak a doki elé? Még nem volt házasélet, így nem. Mindig reménykedem, de most iszok cickafarkteát is, 25én tervezek visszamenni, nem túl hamar. de addig csak elmúlik...

Örülnék, h válaszolnátok .Láz fájdalom nincs

mindenkinek szép napot,

köszi

795. nikletty (válaszként erre: 794. - Yulcsy)
2010. okt. 2. 19:02

Szia

bár én nem vagyok olyan régi tag, de nagyon gratulálok a kislányotokhoz! :D Jupiiiii! :)

Na akkor már csak egy hó a melóhelyen! Szupi! :P

Nálunk semmi extra, ez a második próbálkozós hónapunk a 3 hó szünet után... várjuk hogy kopogtasson a gólya...

Puszi

794. Yulcsy
2010. okt. 2. 06:55

Sziasztok!

Nagyon régen nem járt erre senki.

Adok nektek egy kis helyzetjelentést.Betöltöttük a 24. hetet,egy újabb bűvös szám.

Ami biztos,hogy kislányunk lesz.Eleinte csak bizonytalanul mondogatták, de tegnap voltunk 4D Uh-on és ott mi is láttuk a saját szemeinkkel,hogy milye is van :))

Én eleinte nem akartam menni 4 D-re,de nagy élmény volt.Olyan kézzelfoghatóvá váltak a dolgok.

Ami természetesen a legfontosabb,hogy minden rendben van vele,egészséges.

Még októberben dolgozom,aztán novembertől itthon lógatom a lábam :))

Még nem vettünk neki semmit,de novemberben-decemberben elindulunk a nagy bevásárló túrára.

Rólunk ennyi dióhéjban.

Veletek mi újság? Újabb baba?Vagy valamilyen eredmények?

Sokat gondolok Rátok,mert nagyon jó volt annak idején a problémákat megbeszélni és érdekel,hogy kivel mi történt azóta.

Írjatok, ha lesz időtök!!

793. Yulcsy
2010. aug. 23. 11:01

Anett!

Mi újság?Nem írtál.Minden ok?

2010. aug. 12. 13:50

Szia igen a séta jó!

Nekem anno min. két hetet mondott az orvosom a szerelmeskedésre, és ülőfürdőre is. Mi végül 3hetet vártunk, így jött ki...

Bumbilumbi, sajnos természetesek amiket érzel... bennem is és látod többiekben ilyen érzések voltak...

Nálam még az a "tuti", hogy a műtét után visszajöttem dolgozni és kolléganőm bejelentette, hogy terhes, abban a hónapban fog szülni mikor mi is szültünk volna.... :(

Kemény volt, de most már előre nézek! És még lesz rossz biztos, mikor majd itt meséli hogy mozog stb, örülök én másnak, de nem hiányzik, hogy naponta szinte a képembe töröljék...

Neked is sikerülni fog!

A séta jó!

Én is állandóan kismamákat vélek látni... de mi is azok leszünk!!!

Puszilunk

2010. aug. 12. 11:03

Na ez az, a műtét utáni hétvégén falunap volt nálunk és naná, hogy mindenki nagy pocakkal sétált el előttem, a könnyem is kicsordult :(

Kár, hogy nem lehet biciklizni, de valahogy majdcsak kibírom, majd inkább sétálok nagyokat, de valamivel muszáj lefoglalnom magam!

790. Yulcsy (válaszként erre: 788. - Bumbilumbi)
2010. aug. 12. 10:42

Egy kicsit várj a sporttal, aztán fokozatosan újra tekerhetsz.Jó is az, mikor tekersz és mindent magad mögött hagyhatsz...

Nekem a műtét után 6 hetet mondott a dokim,mi aztán már élesben próbálkoztunk,mégsem estem rögtön teherbe.Valószínűleg még nem voltam rá felkészülve.

Én a műtét után azt vettem észre, hogy a környezetemben mindenki terhes, vagy éppen a kicsi babáját viszi ide-oda.Valószínűleg érzékenyebb voltam ezekre a dolgokra.

A szexel jó megvárni a következő menstruációt, aztán lehet :-))

789. anett13 (válaszként erre: 788. - Bumbilumbi)
2010. aug. 12. 10:33

Szia,

Sajnálom, hogy veled is megtörtént, de fel a fejjel, legközelebb biztosan minden rendben lesz:-)))

A sportolással és a házasélettel szerintem várd meg a 4 hetet, mivel akárhogy vesszük egy műtéten vagy túl. Legalábbis nekem a doki ezt mondta, és mi 4 nap híján, be is tartottuk az etapot:-)))

788. bumbilumbi (válaszként erre: 784. - Yulcsy)
2010. aug. 12. 10:10

Sziasztok!

Nem adjuk fel, csak tényleg nagyon vártuk a babát (mint itt mindannyian) és felfoghatatlan, hogy ez velem történt meg. Legrosszabb álmaimban sem gondoltam volna!

Tegnap végigolvastam a fórumot, nagyon szimpatikus társaság vagytok, akiket egy szörnyű élmény köt össze és örülök, hogy ketten már babásak vagytok! Szívből gratulálok Nektek és vigyázzatok nagyon magatokra!

Nekem a doki azt mondta, hogy 2 normális vérzést várjak meg és csak utána próbálkozzunk, de nem sokára költözünk az első közös lakásunkba, úgyhogy addig mindenképp várunk a babaprojekttel.

Nekem az a legrosszabb, hogy iszonyú ürességet érzek azóta és nagyon nehéz őszinte mosolyt erőltetni az arcomra, hiába tesz meg a környezetem meg mindent annak érdekében, hogy nekem jobb legyen.

Dokihoz 2 hét múlva kell mennem kontrollra, ezért is kérdezném Tőletek, hogy szerintetek mikortól lehet sportolni (gondolok itt a biciklizésre). Mert úgy legalább kiszellőztethetném a fejem. Meg jól olvastam, hogy a házasélettel is várni kell az első menzeszig?

Puszi nektek:

Adri

787. Yulcsy (válaszként erre: 785. - Nikletty)
2010. aug. 12. 07:16
Nem váltottam orvost,maradtam nála.Nagyon rendes, emberséges!
786. nikletty (válaszként erre: 782. - Bumbilumbi)
2010. aug. 11. 18:38

szia

én is sajnálom...

úgy van ahogy Yulcsy írta...

Én úgy érzem nekem 2hónap úgy tényleg kellett, testileg, lelkileg helyre rázódni és hogy újra várni tudjam a kisbabánkat...

Mennyi várakozást mondtak?

Meglásd hamar eltelik!

Nekem a műtét utáni első menzi volt nagy mérföldkő...

Puszi

785. nikletty (válaszként erre: 783. - Yulcsy)
2010. aug. 11. 18:35

Yulcsy, te váltottál orvost amúgy közben?

Hm, azt nézem az utron kívül mindegyik vény nélkül is kapható...

Ja jó sok bogyesz, de mégéri!

784. Yulcsy (válaszként erre: 782. - Bumbilumbi)
2010. aug. 11. 15:50

Kedves Adri!

Sajnálom ami veled történt!Elfelejteni soha nem lehet, de lassan múlik majd a fájdalom.Ehhez idő kell.

Látod, már itt a fórumon kettőnknek is sikerült, szóval ne add fel, lesz még Neked is pici babád!

Üdvözlettel: Yulcsy

783. Yulcsy (válaszként erre: 780. - Nikletty)
2010. aug. 11. 15:47

Utrot a 12. hétig használtam (egy álom volt reggel, este kúpozni), Aspirin Protectet a 24. hétig szednem kell, ezt azért kell, mert bizonyos esetekben a vetélések hátterében valami véralvadási-vérlemezke probléma van, ezt próbáljuk kiküszöbölni,Rutascorbin (ez C vitamin)+ a terhesvitamin.A 12. hétig a Femibion 800-at szedtem, most pedig a 400-at(ez 2 db tabi)ja és a Magnerotot .Ha mindezt egyszerre veszem be, akkor egy fél maréknyi cucc.

De ez legyen a legkevesebb!!!

2010. aug. 11. 12:46

Sziasztok!

Én múlt héten, 9 hetesen estem át egy missed ab-on, 7 hetesen elhalt a picink :( Úgyhogy csatlakoznék hozzátok, hisz itt mindannyian átestetek ezen a szörnyű dolgon és tudtok nekem tanácsokkal szolgálni. Elolvasom, amiket eddig írtatok, nem akarok felesleges kérdéseket feltenni.

Üdv nektek: Adri

781. nikletty (válaszként erre: 774. - Yulcsy)
2010. aug. 11. 12:42
:)
780. nikletty (válaszként erre: 776. - Yulcsy)
2010. aug. 11. 12:41

Yulcsi, mért még mit kaptál az utro mellé?

A magne b6-ról tudok, mást is kaptál még?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook