Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit? (beszélgetés)
Ahanyat "öfelsege!" kiszemel .... mert a nök imadjak , alltalanossagban.
Hat igen a RAK minden kedvessege , baratsagos termeszete ellenere megallja helyet egy skorpio mellett !
Huhhha, akkor hány feleségre számítsak... mármint a fiúgyerekemnél? :o))
.... én RÁK vagyok, szerintem más jegy ki se bírná ezt a férfi-párosítást egy családon belül. :o)))
... mh itt senki se szereti a skorpiókat! :o)) ... pedig megbízható, maximalista... lehet rá számítani minden tekintetben. Tény, hogy akarnok, de olyankor ki kell kerülni, simán át kell lépni... de ha rákérdezel, hogy "most hagyjalak", akkor meg is mondja, hogy IGEN. Akkor rá kell csukni az ajtót.
Meghódítás? Háááát... fel kell nézni rá.... egyenesnek kell lenni... hja, és kérd a segítségét valamiben, ez jó alap az ismerkedésre is.... aztán ha segít (mert mindig segít), akkor mondd meg, hogy nem is tudod, mi lett volna veled nélküle... :o))
csak ugyesen, remelem, hasznat veszed :)
Tudom :DD
elkuldtem a valaszt
2-t is nagy okosan :)
Ez annyira igaz amit írsz!Tényleg szereti ha hizelegnek neki,képes érte a csillagot is lehozni az égről:)És nekem sincs ellenemre.
Esetleg kérhetek tőled ötleteket még,mert mi még az elején vagyunk a kapcsolatunknak.
En is bak vagyok es egy skorpio volt az eletemben, de sosem talalkoztam elotte olyan alkalmazkodni keptelen, onzo, kisajatito ugyanakkor elutasito, a kapcsolataiban unkorrekt emberrel. Ra tipikusan minden rossz tulajdonsag raillett, amit a skorpiokrol olvasni lehetett. A rossz mellet pedig igen gyerekes tudott lenni es szeretni is nagyon tudott, ha olyanja volt. Az az ember volt, akire ha rajott, a gatyajat is odaadta volna a masiknak, teljesen ambivalens szemelyisege volt. Szoval en nem kaparnek erte, ha ujra kezdhetnem, bar nyilvan van 2 skorpio kozott is kulonbseg, nem feltetlenul mind olyan, amilyet en ismertem.
A parom szuz es tenyleg a masik felem. Egy lapon sem emlitheto a masikkal.
Megegyszer elolvastam. De nem lettem okosabb. Azt, hogy miert csinalja, o tudna megmondani. Folosleges itt talalgatni. Te ismered, hogy mennyire oszinte, mit varhatsz tole a jovoben, megbizhato-e, vagy nem. Neked arra van szukseged, amit o nyujtani tud? Hosszutavra is? El tudod fogadni, hogy neha eltunik, otthagy? Ha nem, akkor meg donthetsz ugy, hogy koszi, nem kerek beloled. Az is lehet, hogy beijedt. (Lattam, baba is van.:)
Ha meg neha sorozni akar csak menni, az rendben van.
Nem tudok okosabbat :(
Elolvastam az utolso bejegyzeest. Latom, Londonban vagy. Ez a fiu magyar? Mert az nem elhanyagolhato. Sok-sok beszelgetes kell, es meg akkor sem biztos, hogy a kulturalis kulonbsegeket sikerul atveszelni.
O is ember, lehet, hogy igaz, amiket allit. Sot, biztos, hogy az. En inkabb lazabbra fognam, engednem. O is ember.
Ezek lehet, hogy fontosabbak, minthogy skorpio. Az mèg nem jelent sokat.
Apukam is az, meg a volt baratom is. De ket, teljesen kulonbozo egyeniseg! Apamat szetveti az onbizalom, a macsosag, mig a volt baratom, maga a megtestesult gyengedseg es figyelem, es visszafogottsag!
Bar mindketten imadjak a szexet! Apamrol a baratnoitol tudom, meg az elmondasa alapjan, az ex-szel meg ateltem! :) Ennyi a kozos bennuk!
Szia!
Nem vagyok skorpió, bak vagyok. Hogy miért akarom meghódítani? Mert kell. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?
- 40 éves férfit hogy lehet meghódítani?
- Bak férfi, skorpió nő. Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak?
- Hogyan lehet meghódítani a halak csillagjegyű férfiakat?