Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bak férfi, skorpió nő. Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak? fórum

Bak férfi, skorpió nő. Hogy tudnám a bak férfit meghódítani, illetve milyen párost alkotnak? (beszélgetős fórum)


2016. márc. 1. 21:55
..nagyon emlékeztet ez a férfi típus a Vízöntőre ...hmm..
2016. jan. 27. 00:09

Ahogy olvasgatok horoszkópos dolgokat, foglalkoztat a téma, vannak benne igazságok.

De nemár, hogy csillagjegy alapján hódítson meg valaki valakit...

2014. márc. 3. 10:29

Hű. Nem is tudom kinek válaszoljak hirtelen. Talán rere. Köszönöm a biztatást, persze csak kíváncsiságból tettem fel la kérdést a tapasztalatok végett. Makacs skorpió vagyok, nyilván úgy is a saját fejem után megyek. :) Nehéz eset a drága, de egyre jobban látom azt, hogy nem lesz ez teljesen reménytelen dolog, az idő nekem dolgozik. Tegnap ő maga mondta, hogy lehet, hogy hülye mert bennem minden megvan amit keres egy nőben, emberileg, érzelmileg egyaránt. Tudja, hogy mindent amire vágyik tudnék neki nyújtani. De attól tart, hogyha össze is jönnénk akkor egy esetleges szakítás esetén már nem tudnánk olyan őszintén és szeretettel barátként állni egymáshoz mint eddig.


Alice és grizus köszönöm nektek is. Valóban ilyesmi ez a srác is mint amit ti írtatok. Nem egyszerű az biztos. Már én is sírtam miatta bőven pedig vele se vagyok. Úgy érzem, hogy nem lesz túl egyszerű ez az út.

2014. márc. 3. 06:27

A két legdrámaibb kapcsolatom Bak férfiakkal volt.Én Szűz vagyok,tehát nem á!ltunk annyira messze egymástól személyiségjegyekben, mint ll.egy Oroszlánnal.

Két ember még nem egy nagyszámú minta,de a következőket éltem meg: iszonyat makacsak,amit kitaláltak,célul tűztek,azrét tűzön-vizen keresztülviszik.Már az aszkétizmus határáig képesek lemondani az anyagi javakról,komfortról egy későbbi jobb élet reményében.Maximalisták magukkal szemben és másokkal szemben is.Nehezen fejezik ki az érzelmeimet,mind verbálusan,mind non-verbálisan.Nemcsábító típusok,inkább hagyják magukat elcsábítani. Ha valaki szerintük hibázik,nincs bocsánat.Egyiküknek egyszer azt mondtam,szigorúbban ítél,mint Isten.Kegyetlenül őszinték mindenben,nem csomagolják a véleményüket akkor sem ha tudják,nagy fájdalmat okoznak vele.Elég küliöncök,inkábbmagányos farkas típusok.

Én tenger könnyet elsírtam ezekben a kapcsolatokban,de szerelmes voltam mint az ágyú,az intelligenciájukba,és abba,hogy a kőkemény teknős páncéljuk alatt érzékeny lélek van.

22. grizus
2014. márc. 3. 03:06
Nekem az a tapasztalatom, hogy a Bakok igényesek, fura, kissé szarkasztikus humoruk van és nem nagyon lehet nekik ellentmondani. Szerintem nem reménytelen ez a párosítás. Egyébként jó fejek a Bakok, én bírom őket, pedig én Oroszlán vagyok, és az kicsit két dudás egy csárdában szitu.
21. rere73 (válaszként erre: 20. - GuardianAngel)
2014. márc. 2. 15:46

Szenvedélyes? talán ezért.


De itt ne hallgass senkire, tegyél úgy ahogy azt te szeretnéd.

Ha nem érzed magad biztosnak benne mellette akkor tényleg kár.

20. GuardianAngel (válaszként erre: 19. - Rere73)
2014. márc. 2. 15:13
Akkor én most úgy érzem, hogy döntöttem. Csak akkor miért csókol meg minden alkalommal úgy, mintha az élete múlna rajta?
19. rere73 (válaszként erre: 17. - GuardianAngel)
2014. márc. 2. 09:17
Ha nem ő az aki jobban akarja akkor megette a fene.
18. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - GuardianAngel)
2014. márc. 2. 02:44

Nem minden kapcsolat a csillagjegyektől függ, hanem inkább az önismerettől, de ha az asztrológiát nézzük egy csomó minden van ott még.


Alapvetően tűz és víz jönne össze. Izgalmas de feszült kapcsolat jellemezné. Vonzódnátok egymáshoz, de ha járnátok, nem tudnátok egymással mit kezdeni, mert más az értékrendetek, érdeklődésetek.


De ezt csak alapvető sablonként mondtam. Próbálkozni lehet.

17. GuardianAngel (válaszként erre: 16. - Rere73)
2014. márc. 2. 02:30
Elmondása szerint ezért nem tudna belém szeretni. Rájönnek vagyok a vékony tábor tagja, inkább molett. Nehéz eset, néha azon vagyok, hogy végleg le mondok róla, ha nem megy nem. Maradunk barátok és kész, hiszen nem vagyok az a bárki után futok típus. Viszont egy próbát tettem. :-)
16. rere73 (válaszként erre: 14. - GuardianAngel)
2014. márc. 1. 13:01

Gondolom a vékony nőket szereti, és ha tetszel is neki és össze is jönne veled,az nem lenn fair mert keresné tovább azt amit szeret.

Nekem apu is bak és a párom is és mindegyikük a vékony nőket szereti,persze nem tudom nálatok ez a gond áll e fenn.

15. mandella (válaszként erre: 14. - GuardianAngel)
2014. márc. 1. 12:36
huh, hát ez nem egyszerű :(
14. GuardianAngel (válaszként erre: 6. - Mandella)
2014. márc. 1. 11:57
Köszönöm szépen. Az érdekes az, hogy az én drága kiszemeltemnek nem én vagyok a "zsánere" alkatilag, viszont ahogy tegnap fogalmazott, bele szeretett a személyiségembe. 2 napja este, nem tudom milyen hülye ötlettől vezérelve elárultam neki, hogy kicsit több ő nekem mint szimpla barát. Azóta ki forrt, hogy ő is így érzi, és érzi köztünk azt a bizonyos szikrát de van egy határ nála és ez pont az, mert így nem tudna belém szeretni. Mit ne mondjak nem esett jól mert egyébként értékes embernek tart, folyton ezt mondja és azt, hogy imád. Aggódik értem, jobban mint eddig bárki ugyanis most a napokban jártam az orvosokat. A lényeg, hogy finom elutasítást kaptam tőle, de azért azóta ezen jár az agya amit mondtam neki. Na és igazodjak el rajta. Amúgy megmondta, hogy ennyire még senkiben nem bízott, nagyon jól érzi magát velem stb. Kérdezi is folyton, hogy ugye nem bántott meg azzal amit mondott? Most mit mondjak mégis? Nyilván nem esett jól. Picit közönyösebb vagyok vele az elmúlt 2 napban mint eddig. Tegnap mondtam neki, hogy ma megyek sétálni egyet, fel is ajánlotta, hogy szívesen jön velem. Ha szeretne jöjjön, azt mondtam neki. Szeretné a dolgokat letisztázni, szóval hála isten azért nem szakad meg barátság emiatt, nem akar elveszíteni. Hozzá teszem, hogy az még mindig nem tiszta, hogyha a barátság extrákkal menne annak ellenére, hogy alkatilag nem jövök be neki akkor a rendes kapcsolat miért nem? Mert ezt meg én nem vagyok hajlandó játszani.
13. mandella (válaszként erre: 8. - 66112ea05a)
2014. febr. 28. 13:44
azért ez a "nem emeli, visszahúzza" nem feltétlenül a csillagjeygek miatt van, hanem az adott férfi és nő személye miatt. mi éppen erősítjük egymást. nem húzzuk le.
12. mandella (válaszként erre: 8. - 66112ea05a)
2014. febr. 28. 13:43

dehogy lennél képtelen!

egyébként nem félreérteni! attól, hogy vágyik az elismerésre, dicséretre, nem férfiatlan jelenség, és pl. rátermett, talpraesett, találékony, beszédes, jóindulatú, barátságos.

11. 66112ea05a (válaszként erre: 7. - Mandella)
2014. febr. 27. 20:36
Nekem még sosem volt(nem is lesz) bak férfivel kapcsolatom, de a környezetembe nem egy volt, és onnan a vélemény. Én nem bírnám ki. Sem a féltékenykedését, sem a birtoklását, az egoizmusról már ne is beszéljünk.
10. 66112ea05a (válaszként erre: 7. - Mandella)
2014. febr. 27. 20:35
Inkább egoista:D Nem zárkozott:)
2014. febr. 27. 20:30

A Párom bak jómagam oroszlán. Ha nem istennőként tekintene rám akkor nem lennénk együtt,és egy skorpiótótl vált el 12 év után.

Mi 13 éve vagyunk együtt.

8. 66112ea05a (válaszként erre: 6. - Mandella)
2014. febr. 27. 20:26

Képtelen lennék ilyen férfi mellett élni.Elismerésem.

Szerintem nem jó páros, nem emelik egymást, hanem egyik a másikat visszahúzza.

7. mandella (válaszként erre: 6. - Mandella)
2014. febr. 27. 19:44
nagyon zárkózott a Bak férfi, és nehezen nyílik meg, és nem igazán mutatja ki az érzelmeit
2014. febr. 27. 19:43

sziasztok:

én Skorpió vagyok, a párom Bak, ez a bűvös hetedik évünk, és nagyon szeretjük egymást.

nehéz eset a Bak férfi, és én is mint Skorpió nő, tehát az egész veszettül nehéz ügy. :-)

hogy hogyna lehet meghódítani? beszélgetni vele, sokat, rengeteget, érdeklődni, dicsérni, szinte bókolni neki. rábízni valami feladatot, amit megcsinálhat, aztán agyba-főbe dicsérni.

hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok, ha netán jönne az ihlet :)

2014. febr. 27. 19:28
Párhoroszkópokból tudtam eddig kiindulni, ott nem írtak túl rossz dolgokat, de a személyes tapasztalatokból mégis többet tanulhat az ember.
4. rere73 (válaszként erre: 3. - 28195c972d)
2014. febr. 27. 17:36
hát nem
2014. febr. 27. 12:50
nem valami jó páros
2014. febr. 26. 13:30

Bak Páromnak exneje skorpió.

Nem jöttek ki , a nő is külön utakon és a férfi is azon járt....

Persze ez egyénfüggő is.

2014. febr. 26. 09:17

Megismertem egy bak férfit és valamiért egyből megfogott ami nálam ritka. Volt egy "randink" vagy mi a szösz, ahol kiderült, hogy van egy rövid, és nem éppen eredményes kapcsolata, amit a közeljövőben szeretne lezárni. Rám egyelőre nagyon jó barátként néz, és szerintem nem tudja, hogy bennem picikét több van, mint barátság. Szeretném ezt a pasit meghódítani. Tudja, hogy vágyom kapcsolatra, tudja, hogy milyen vagyok, és értékes embernek tart ami nagyon jól is esik. Viszont az nyílt titok köztünk, hogy mindketten veszettül vonzódunk a másikhoz szexuális téren. Nem tudom, hogy nála milyen taktika válna be, amivel el tudnám érni, hogy több legyek neki, mint barát. A tipikus nyomulós "tudom mit akarok és meg is kapom" skorpió stílus vagy valami más?


Köszönöm a válaszokat, viszont horoszkóp ellenesek kíméljenek.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook