Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Szép estét Mindenkinek! Elég régen olvasgatom a fórum oldalt és félelmetesen-megdöbbentően van sok-sok dolog,amibe én is belekeveredtem akaratomon kívül-,ezért léptem közétek,hogy osztozzam közös és
saját gondjaimmal!!
Szia.
Háda drága.
Mondjuk én most voltam a turijukba. a gyerekruhákat nézegettem,nagyon széepek voltak,teljes áron nekem nagyon drága,ha lenne forgótökém most bevásároltam volna nyárit,és lett volna szép inditásom tavaszra(50%os kiárusitás van) de mivel nincs rávalom igy csak szezonálisan válogatgatok illetve ha ráakadok kis mennyiséget veszek nagykertől.Nyári ruhábol 10-12darab megy egy kilóba attol függ mekkora méret és milyen anyag.Nyári szellős vékony dolgoksok sok megy egy kilóba.Téli az már neccesebb a kötött dolgok miatt meg hát a farmer is nyomja a sulyt.Abból szerintem 5-6darab megy bele átlagosan vékony polokból nyilván több de sikerült nekem kifognom 35dekás kötött pulcsit is.Változó.Remélem ha nagyon enm is kicsit tudtam segiteni.
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a zalaegerszegi West Hungary-nél most leállás van? Ha igen, meddig?
Köszönöm.
Sziasztok, használt ruha bolton gondolkodom, nem Magyarországon, de onnan szerezném be nagykerből a ruhákat, elkezdtem vissza olvasni, de sehol sem láttam, a Háda nevét, ajánljátok? Mert nem küldenék le Tiszakanyárba senkit, ha eleve reménytelen.
De szívesen fogadok ötleteket, hogy szerintetek, melyik a legjobb, nem baj ha drágább.
Ezt én is kérdezhetném Tőled, meg mindenki mástól, de tudtommal ez nem egy ismerkedős fórum, szóval teljesen lényegtelen. ;)
Ja, és még életemben nem adtam el semmit sem neten, sem börzéken... Erről ennyit.
És lehet, hogy a sok önjelölt turis kismama, meg nőci, aki arra kényszerül, hogy ilyen módon jusson pénzhez azért "vetemedik" az ilyen dolgokra, mert ők is becsületesen szeretnének dolgozni, csak éppen munkát nem talál és valamiből meg kell élni, legalábbis valami pluszhoz jutni. Ez senkinek nem jutott még az eszébe?
Arra egyikőtök sem tért ki, hogy az állam a hatalmas adó kiszabásokkal és egyéb közelző fizetni valókkal mennyire terheli a vállalkozókat, csak a "neten meg börzéken áruló nőciket" hibáztatjátok.
Ilyen adók mellett sajnos nem sok embernek van módja saját üzletet nyitni, és ha egy kis pénzhez akar jutni, miért ne tehetné meg, ha a saját, megvásárolt, agyonadózott dolgait bárhol eladja, ha erre egy bizonyos szintig módja is van rá?
Sziasztok!
Megszűnő boltomból használt gyerekruha eladó. Akit érdekel írjon privit.
A dolog ott kezdődik,hogy aki meglátja a lehetőséget az a saját gyereke kinőtt cuccát nem kidobja,hanem eladja.Ezzel semmi gond!!!
De aki nagykerben vásárol, haszonszerzés céljából értékesít feketén az adócsaló!
Érdekes,mert ezt TI mind tudjátok.Minden zug árus úgy hirdet,hogy a saját megunt,kinőtt dolgai.....
Na ettől hánynom kell....
Tudod!A törvény nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól!!!!!
Lehet trükközni,de a pofátlanságnak is van határa....
De egyszer mindenre fény derül.Akkor viszont TI fogtok panaszkodni.:)
NA TE MEG KI VAGY????
gondolom neten meg börzéken áruló nőci....
mert azt az oldalt véded....nincs is ebből semmi gond,ha valaki addig csinálja úgy amig megteremti
magának a törvényesség alapjaihoz szükséges induló tőkét...de könyörgöm a telhetetlen feketéző turisokból már elegem van ...amikor egyes felhasználók..heti 79-100 eladást produkálnak...azt tudod te mennyi pénz havi szinten????úgy hogy egy kanyi adót...járulékot...bérleti díjat,könyvelőt...stb..nem fizet..csak kis jutalékot az aukciós oldal felé...vagy még azt sem ha faceookos csopotban árul...pofátlanság ...
Igen is ha annyira jól megy tegye törvényessé...és akkor megtudja mi a helyzet...
Rontjátok a becsületesen dolgozni akaró használtruhások forgalmát...a telhetetlenségetekkel....és azzal ,hogy már annyi önjelölt turis kismama,nőci van a neten...hogyha titeket elkapna a nav..azt hiszem szépen folyna mani az államkasszába...csak az a baj a hivatalos szervek is azokat piszkálja akik törvényes keretek mellett árulnak...
Kedves Livcsi555!
Sajnos ebben nincs igazad.. ha üzletszerű tevékenységet folytat, akkor azt tegye a törvényes keretek között, mivel mi kereskedők könyvelőt fizetünk, pénztárgépet veszünk stb. Ezt nem is taglalnám, hiszen nyilvánvaló. Ha ő üzletszerűen értékesít (mert meglátta a lehetőséget), akkor adót csal!
Akkor is ezt mondanád, ha valaki feketén éttermet üzemeltetne feketén vagy ha valaki a te szakmádat űzné úgy, hogy nem fizet adót járulékot, könyvelőt, üzlethelyiséget? Ugye nem? Ezek az emberek nem meglátták a lehetőséget, egyszerűen adócsalók...
Kedves Fórumozók!
A Derecskei használtuha Nagykerbe hogyan lehet bejelntkezni? Hívom Őket, de a telefont nem veszik fel! Működik még?
Kérlek ajánljatok használtuha nagykereket elsősorban Hajdú-Bihar Megyében, illetve Budapesten!
Köszönöm!
Szép napot!
Én rendszeresen vásárolok "Kurucz"-ruhát.Igaz nem Derecskére megyek érte hanem egy lerakathoz.
A krém minőséget Ők luxorynak hívják amiben rengeteg cimkés,márkás ruha van(Esprit,StreetOne,S.Oliver,TomTailor).Ennek ára ha jól emlékszem 3500.-/kg.
Az extra ruha annyiban különbözik a luxorytól,h abban kevesebb a cimkés,"nagymárkás" holmi..Viszont hibátlan,nem agyon használt darabok.Az I.osztályú áruból eddig csak pólót hoztam ,nekem darabáras üzletem van,ezt a turiasztalba teszem.Válogtni a lerakatban sem lehet,de a tartalom megnézhető.
Sziasztok Fórumozók!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalatokra!
Legfőképpen a kereskedők és a vásárlók illetve természetesen mindenki véleményére. Ez úgynevezett piackutatás lenne, mert ez a téma nagyon is érdekel és ebből írom a diplomamunkámat is.
Szerintetek mit nem szeret a vevő egy internetes, webshopos használt ruha vásárlásakor?
Valamint a boltban történő vásárláskor mik lehetnek azok a tényezők amiket nehezményez negatívként éli meg úgy mondd nem szeret.
Illetve kíváncsi vagyok a véleményetekre szerintetek mik azok a tényezők amit a vásárlók folyamatosan néznek , szem előtt tartanak egy vásárláskor mind bolti mind pedig webes illetve webshoppos vásárlásnál.
Nagyon nagy segítség lenne, ha ezekre a kérdésekre tudnátok választ adni vagy esetleg ha boltotok, kereskedésetek van esetleg megkérdezni egy-két embert.
Nagyon köszönöm, hogy elolvastátok az üzenetemet.
További szép napot!
Sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek