Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok! Vásárolt már valaki a Jakab nagykertől? Milyen az áruja? Köszi a válaszokat.
az amerikai ruhás nagykerben van csak melegítőalsós bála felnőtt, volt is nekik legutóbb, amikor voltam
Az a "baj", hogy ha nagyker valaki, akkor a vevő adószámát köteles ráírni a számlára.... Ezt ugye nem mindenki teszi meg, de egy esetleges ellenőrzésnél qrva nagyot buknak. Sokan már nem kockáztatják meg.
Sziasztok! Valaki tudna segiteni talalnom 1 olyan nagykert, ahol kimondottan csak felnott szabadido alsot tudnek venni? Eleg sokat felhivtam, de csak kepeken van, raktaron nincs. Polar felsok is erdekelnenek. A masik gondom pedig a terepszinu nadrag, vagy a zold katonai, ami az sem lenne baj, ha uj lenne, de mindenkeppen olcson. Ezek a dolgok fellenditenek 1 kicsit a boltmat, mert igy eleg langyi, plane, hogy megint nyilik 1 ujabb turi :( Halas lennek a segitsegert, es elore is koszonom, ha valaki tudna erdemben segiteni!
Engem a munkaruha érdekelne...jó lenne egy jó beszállító, jó minőségben és persze jó áron :)
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az Ali használtruha kereskedésben vásárolt e már valaki? Érdemes hozzájuk elmenni? Milyen a gyerekruhájuk? Köszi
Sziasztok!
Én munkaruhával foglalkozom, divatárut nem árulok, ráakadtam egy kereskedésre, kiváló minőségű divatáruik is vannak, ha érdekel valakit szívesen segítek.
akkor sikerült jó forrást találnod...???mennyit kell
megvenni egyszerre:kg-ban?ill,forintélisan kb.ez mit takar?Ja és a szállítás ?
jó sok kérdés....de a minőség is jó...???
Tényleg nagyon drága (kinn, Angliában is) a krém. Mióta kintről veszem a ruhát, döbbentem rá, hogy azok a nagykerek, akiktől én is vásároltam itthon, milyen kevés haszonnal dolgoznak.:(
És bizony belecsempészik a krémbe az extrát (mármint kinn is).
Jómagam is gyerekruhás vagyok...és valóban nagyon felhígult a minőség...pár éve még olyan volt az 1-2 oszt,,,hogy abból is tudtam beárazni darabárban,mert az 1.oszt,fele súrolta az extra minőséget...nem válogatták úgy ki...most az extra-1,oszt-ban is vannak gázosak...az árakról meg ne is beszéljünk...én tavaly tudtam utoljára krémet venni...mert nagyon magasak az árak...arról meg ne is beszéljünk hogy a téli ruhák súlya sokkal nagyobb..és még ha gyerek ruháról is beszélünk...1db pulcsi,vagy kabát beszerzési ára:ha krém 1000-1500ft-db..arra meg még építsed rá a saját hasznodat is...kiröhög a vásárló....háát ennyiért már veszek újat ha a lidl vagy a tesco leáraz....nagyon nehéz...az a helyzet,hogy sok embernek krém árú kell rongy áron....mert az olcsó kilós minőséget meg lefitymálják...
Sziasztok!Valakit érdekel bizományba olasz bálás ruha?Profilt váltok. Tolna megye és környéke .
Sziasztok,
uj vagyok a forumon, bar mar regota olvasom. Van egy kis gyerekturim de nem Magyarorszagon (bocs ekezet nincsen a gepemen). Masfel eve van meg az üzlet, krem ruhakat arulok, eddig meg nem sok profittal. Gondoltam idövel jobban megismernek es jobb lesz a helyzet. Viszont ami miatt most irok azok a beszerzesi problemak. Magyarorszagrol szereztük be eddig az arut, a minöseg valamikor szuper volt valamikor meg eppen elment kremnek. Most összel viszont marha nagy problema volt a beszerzes, allitolag a nagykereskedöknek is problemaik vannak Angliaban, mert ott sincsen gyerekruha ill. mar egy eve rosszabb a minöseg is, hiszen egyre nagyobb kint is a konkurencia. Ti mit tudtok erröl? Ez nekem eleg elkeseritö, nem tudom hogy erdemes- e egyaltalan tovabb csinalnom, (pedig bizomanyival is probalkozok, de eddig nem igen jött be)ha ilyen feketen nez ki jövö. Vagy csak en latom igy? Erdekelnenek a tapasztalataitok!!! Köszi!!
Ha nem tudsz rendes minőségből rendes mennyiséget venni, akkor ne is állj neki. Ja, és gondolj az első pár árucserére, mert az első adag ruha még az első havi költségeidet sem fogja kitermelni... és máris kapod a kérdést: "mikor lesz új ruha"... hidd el, tapasztalat!!!!
Szzia! Kezdő vagyok most szeretnék nyitni egy bálás boltot de csak toporgok mert nem tudom hogyan induljak neki .Félek az 500kg os hulladéktól én is de a drága zsákos bálát nem tudom megvenni mert nagyon sok kellene bekőle,hogy tele legyen a bolt.Viszont ahol árulnék szegények de igényes emberek laknak és nem veszik meg a drágább árut.Irtad,hogy te is bele szaladtál a szemétbe ezért bátorkodtam irni neked,hogy esetleg tudnál e nekem segiteni mit vegyek és hol. Nagyon meköszönném a segitségedet.Válaszod előre is köszönöm:Marcsi
Teljesen egyetértek!!!!!
Mint már régebben írtam is,,,ugyan ez a felállás nálam ....bolt..mellette tesz vesz eladás....sajnos
sokszor mind a két eladási lehetőség kell,hogy fennt
tudjál maradni...és a fizetnivalókkal ne maradjál el..a mi városunkban rengeteg turi van ,és nem nagy város...igaz gyerekturi csak én vagyok..ill..van már egy gyerekbizis bolt is,,de nála nem csak ruha van..hanem minden más....de akkor is lecsip pár százalékot...a neten meg valóban...akinek nincs havi fizetnivalója (kb.100ezer),mint egy hivatalos eladónak...annak tökre mindegy ,,jóval olcsóbban dolgozik,,,és a nap 24 óráját rá tudja fordítani...
Aláírom,hogy sokan a munkanélküliség miatt kezdtek bele a netes feketézésbe....ezzel semmi gond...keressen egy kis kiegészítést...én arra haragszom...aki pofátlan és telhetetlen módón több száz aukciót indít számlaadás nélkül,,,na ez a konkurencia....és vannak egy páran...+ a facebok csoportok amiből szintén millió van..szintén betesz...és ugyebár ez már általánosan minden teszes-vaterás eladónak...mert sokan vannak akik napi szinten teszeztek,de már be se lép..mert csak a facebok csoportjait végigböngészi és vesz vagy elad...ez van..és ha megnézed..ez sok nagykerre is igaz..akik annak előtte a teszen nyomták,,,de már a facebokon...
Nem a netes kereskedelem a bajom, hanem a fekete netes kereskedelem és mivel én is árulok a neten (de én küldök számlát), bizony, hogy tudom, mennyire lehet a konkurenciája, ha nagyon van időm vele foglalkozni, simán megcsinálom a bolt havi ruhás bevételét a teszveszen. Úgyhogy ezzel nem is vitatkoznék és nem is lenne vele bajom, ha az, aki üzletszerűen csinálja, az adna számlát. A vidéki falvakban lévő anyukáknak nem éri meg bemenni nagyvárosokba gyereket becipelve, buszjegyet véve, üzemanyagra költve, hogy "hátha találok valamit a turiban". Leül a gép elé s a sok tízezer ruha közül összeválogatja, ami neki kell. Én olyan nevű falvakba postázok (most már sok visszatérő vevővel), hogy soha életemben nem is hallottam róla. Nincs ezzel baj, csak amíg a feketézők rohadt olcsón adják, mert nem fizet könyvelőt, adót, stb. addig én azt sem tudom olyan olcsón adni. És tudod a boltban hányszor kaptam meg azt, hogy te ugyanezt a ruhát láttam a teszveszen 200,-Ft-val olcsóbban??? És én is ezzel érveltem, hogy de ott fizetsz postát is... nem érdekli, nem gondolkodik... (nekem volt olyan, hogy megvette a városomban élő a neten a ruhát, aztán csodálkozott, hogy személyesen a boltomban veheti át). Nincs ezzel baj, félreértettél...
Hahó.Gyertek....egyedül vagyok..
Nagyrészt igazad van, tényleg az a baj, hogy kevesen fizetnek... De nem hinném, hogy egy turinak konkurenciája tudna lenni a netes kereskedelem, a maga 1000.- ft körüli postaköltségével(gondolom rájuk értetted a 600.000.- ft-ot). Én is neten árusítok, igaz csak ősztől tavaszig, mivel ez a szezon éri csak meg.
Sziasztok! Tudok számotokra egy lehetőséget ajánlani heti árucserére, úgy hogy ne legyen beragadó árukészlet. Elsősorban szolnok, csongrád, békés, hajdú-bihar, heves, pest, bács-kiskun és borsod megyeieknek tudom ajánlani. Részletekről privátban tudok irni.
Magam részéről támogatom a zárt fórumot, mivel tényleg sokan olvassuk a fórumot, infókkal is tudnánk segíteni egymást, de így reménytelen.
Jó kérdés,folyton ez megy csak az a probléma hogy pont a lényeges infok lesznek mindig törölve....Aztán olvashat vissza az ember és bogarászhatja ki ki mit akart irni mert ha pár Hszt közben kitöröltek teljesen értelmetlen párbeszédek jönnek létre.Én maximálisan támogatom hogy átmenjünk egy zárt forumra,mert itt szinte semmit nem lehet kiirni...
Most miért lett törölve egy csomó hozzászólás?
Miért baj az,hogy ki lett írva,hogy valaki kiírta, hogy a Monika Angel sz-r cuccot küldött,és én is megosztottam a vele kapcsolatos tapasztalataimat.Ez a fórum nem erről szól????
Vagy valamiről lemaradtam?
Hát sajna én is úgy vágtam bele, vettem a kezdők butaságát 500kg-os hulladék bálát. :(
Sajna akkor én még nem ismertem ezt a fórumot.
Ha ő itt van az már fél siker.
Olvassd vissza az egész fórumot, hosszú de hidd el megéri. Találsz utalást pár nagykerre is.
Sok sikert a nyitáshoz!
Te most úgy vágtál bele a boltnyitásba hogy nincs nagykered?
Nekem is kellene valami szuper kereskedő jó cuccal és jó árakkal!Ha valaki tud nagyon megköszönném!
Valat-aki,aki tud valami jó kereskedőt-léccike ajánljon nekem!!! Boltnynyitáshoz-444 Előre is köszönöm!
Sürgős!!!!
te vállalkozó vagy, nem???
További ajánlott fórumok: