Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok!
Eddig csak hébe hóba olvastalak benneteket.
Most véleményeket szeretnék kérni.
Most először rendeltem (és utoljára) neten keresztül krém/extra csomagot.
Nem igazán voltam elégedett,olyan érzésem volt,mintha egy megmaradt bolt árukészletéből összeállított csomag lenne ez.
A krém/extra csomagban bizony volt jó pár 1.osztályú is (most száradtak meg,a foltok nem jöttek ki)
De ezt már meg sem említettem az eladónak,aki egyébként készségesen állt a problémámhoz,annak ellenére,hogy nem mindennel értett velem egyet.
Abszolút partnernek mutatkozik a megoldásban,viszont az a baj,hogy a számlát még mindig nem küldte,amivel kapcsolatosan már váltottunk jó pár levelet.
Természetesen bármi közbe jöhet neki is,ezt nem vitatom.
Az aukciós oldalon a számlaképesség fel van tüntetve...
Meddig illik türelmesen várni úgy,hogy tényleg abszolút partnernek mutatkozott eddig mindenben?
Sziasztok!
ASTEX HUNGARY-tól vásárolt már valaki, vannak tapasztalataitok?
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni.
Szeretnék kérdezni priviben valamit attól, aki egyéni vállalkozóként működteti a turiját. Mindenhol kerestem infót már, de sehol sem találok, vállalkozás elindításával és szüneteltetésével kapcsolatban.
Légyszi írjon, aki tudna segíteni ebben nekem! :)
A fényképek szépek,és ennek sokan bedőlnek....
Úgy gondolom hogy egy jó cégnek már nem kell reklámra költenie,és a face-en sincs szüksége a megosztásokra.
nem tudom hogyan csinálja,amugy tök kedves meg segitőkész...egészen addig mig nem reklamálsz.
fletünö az is hogy fizeti fele postaköltséget ,namármost aki csak teheti ezt fogja választani mert igy olcsobb mintha személyesen vennéd át.megjegyzem nálunk személyes átvétel történt,csak nem én mentem a csomagért.
értemén hogy nem ő rakja össze a csomagot,de legalább egy bocsit megejthetett volna...nála nem tudom követni hogy visszatérö vásárloi vann-e a másik nagykernél viszont tisztán látszik hogy visszatérö vásárlok vásárolnak....
mindketőtől vásároltam,Zsebitől volt az első vásárlásom...akkor majdnem abbahagytam az egészet.a másik nagyker fényévekkel jobb,mint emberileg mint áruilag,ez nem a reklám helye csak nem értem hogy Zsebinek miért van ekkora "rajongotábora" mikor sokkal gyengébb mint a másik...
és az az érdekes hogy ezt hogy teheti meg ennyi emberrel???büntetlenül....szerencsére én még nem
akadtam a hálójába..köszönhető ennek a fórumnak is....
Sziasztok meg osztanám tapasztalatomat a facebookos Zsebibaba Angol Használt Kis-és Nagykereskedésről! =(Aranyosi Zsuzsanna)
ma kaptam tőle árut krém extra 1oszt kértem de nem azt kaptam hanem egy mix csomagot!! Amibe rengeteg 2osztályú,ruha volt,hiba pl.fehér póló sötét szürke,luk,nyúlt,töredezett-hiányzó minta,boholy...
Én ő tőle nem vásárolok többet egyáltalán nem ajánlom! Az eladó ki tér a válaszadás elől...
Hülye voltam....
HASZNÁLT KISMAMARUHÁZATOT HOL KAPHATNÉK,NÉZEGETTEM,DE NEM TALÁLTAM SEMMIT????
KÖSZI HA VALAKI TUD INFÓT..
Igen ezt már írtam én is,hogy a krém az tényleg krém minőségre,viszont pont azok a méretek hiányoznak a csomagjából ugye amik igazán mennek...tehát 0 86tól felefele olyan 122ig.
Én ezért nem rendelek onnan többet.
VALÓBAN!!!!!!
A 800ft-os kilós max 1-2 oszt..jóóó sok 2.oszttal...
a full krém az aranyárban ,főleg ha sok címkés is van benne,,,mindig a kicsik nyelik le a selejtet,nekünk kell beépíteni az árba,az állókészlet és a géprongykészlet miatti veszteséget....könyörgöm most még a pénztárgép miatti plusszköltséget is...azt már hová építsem bele...????
Tény az tény a nagykererek megszabadulnak az eladhatatlantól is belecsempészik az általuk felállított minőségi kategóriákba...létezik egyáltalán igazi angol nyers árú amit mi válogathatnánk szét ahogy akarunk,szerintem nem...még akkor sem ha kinti angliai nagykertől vennénk akár egy kamionnal,mert kint akik válogatják azok is kiveszik a full krémet...
tökéletes 100 százalék eladható árú nem létezik...
elfekvő készlet az viszont igen...
A nagyobb kereskedőknek jó...akiknek van 3 boltjuk...-elsőben darabáras krém extrát tartanak
-másodikban kg-os erős 1.osztot
-harmadikban: ami a szatyorba belefér 500ft-ért szar 2-3 osztot...
na aki így csinálja annak talán jó...de ehhez irtó sok tőke kell..és megbízható emberek,vagy családtagok...mert 3 boltban egyszerre nem lehet a válallkozó...én valahogy így csinálnám...de pénz hijján...ez csak álom marad nekem...
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek