Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e már valakinek tapasztalata az Easy-London Nagykerrel kapcsolatban. Ha igen, mik? Szép a válogatható cream minőségük? Árakat nem találtam a honlapjukon... Valaki tud erről infót? Előre is köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok!
Esetleg érdekel valakinek ÚJ Míder fűző, mert sajnos a Holland cég akitől rendelek, a fehérneműk egy részét ezzel pakolják tele, és egy éve már ez megy. Egy részét már eladtam a boltjaimban, de a vásárlóimnak már nem kell, mert szinte mindenki vásárolt már tőlünk és senkinek se kell már. Jutányos áron tovább adok több kilót, ha valakit érdekel (szállítást meg oldom bárkinek). Nagyon szépek, 5 -fajta van, képet küldök. Elnézést hogy ide írok de már szinte mindenhol hirdetem és nagyon lassan csorog el.
Sziasztok!
Veszprém megyében bezárt turiból téli gyerek árukészlet, krém-extra jó áron. Akit érdekel írjon privit.
Üdvözlöm!
Szeretnék segítséget kérni jó minőségű használt ruhával kapcsolatban.
Köszönöm
Sziasztok!Én is nagyon régóta olvasom a fórumot és jópár éve vannak üzleteim is.Részemről az áru beszerzése,cseréje megoldott,mert Larimar franchise partnerként dolgozom,tehát hetente hozzák-viszik a cuccot.Jelenleg nem vesznek be új franchise-partnereket,de nagykerként is működnek( és elég jó feltételekkel lehet ott válogatni).Az eredeti gyűjtőzsákos ott valóban azt jelenti,hogy nem túrtak bele előtted,a saját szememmel láttam,hogy a kamionról leveszik és behúzzák a kereskedő elé a bálát.Ebből százalékos válogatás van,10%-ot kell összeszedni minimum,úgy tudom ,most 1500Ft/kg körül van az ára a 10%-nak.Bővebbet én erről nem tudok,mert,ahogy írtam,én kész árut kapok.Ami még fontos,és az én boltjaimban szeretik,az az,hogy svájci,osztrák,német ruha is van itt,így sokkal változatosabb az áru,mintha csak a szokásos angol márkák lennének benne.Akik odajárnak kereskedők,ők is vegyesen válogatnak,úgy láttam.Az,hogy vannak saját boltok is,az itt tök mindegy,mert teljesen külön van kezelve a két készletük.Mivel a saját üzletekben is szükség van krém,extra és mix árura is,és a kiskereskedők is megveszik mindhárom kategóriát,ezért nem keverik össze.
Azért írtam ezt le,mert látom,hogy sokan keresitek folyamatosan a megbízható beszerzőhelyet és én ezt bátran ajánlom.
Sziasztok :)
Évek óta tagja vagyok a csoportnak és szorgalmason olvastlak titeket, és okultam és magamba szívtam a tapasztalatokat amiket tőletek szereztem. Lassan 2 éve van egy kis durim . Nem nagy , de én szeretem ...
Hetente cserélem az árumat a boltban. Érdeklődni szeretnék, hogy valakit érdekelne e a " lejövő" ruhák ?? AKár piacozásra, akár vállfásnak, vagy ládásnak is még tökéletesek, csak én már nem tudom őket raktározni ... Ha valaklit érdekel bátran írjon rám :)
nagyon kedves vagy köszi...
nehéz a játék..mert szinte csak plüsst kapsz...
és abból is csak a szépet érdemes...
csak őket találtam a neten kilós angol játék nagykerként...ömlesztve,,levarrt 60-80 kg-os zsákban
adnák...690ft=kg-os áron...de ez nagyon zsákba macska..lehet a fele kuka lenne...
amúgy kedves és közlékeny a tulajdonos...
ha veszek is csak személyesen...és a drágább válogatottat...még meggondolom...
A Londongreen játékokról tud valaki,,,valami
tapasztalat,,,,,,,,:????
Mert én gondolkodom az ömlesztett nyers játékzsákon
de nem tudom,hogy bizhatok e benne????
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek