Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
szépen hangzik, de nem így lesz. Ebben az országban sajnos nem annak lehetetlenítik el az életét aki csal és feketén árul, hanem annak aki tisztességes próbál lenni.Ezért sokan inkább "ügyeskedni" próbálnak. (Nekem üzletem van,engem is idegesít, de megértem őket)
azért ne essünk már túlzásokba
Teljesen egyetértek a csajokkal!A sok zugárus miatt csődbe megyünk...
Az egész országot ellepik a Facebookos csoportok.(tisztelet a kivételnek,de 99%-a feketén árul)Nem is tudják,hogy nem elég a vállalkozói még az Önkormányzatnál is bejelentés köteles a netes kereskedelem is!
Verik magukat,hogy 800eFt-ig adómentesen lehet árulni.Ja?A lényegét elfelejtik,hogy csak a sajátot!Aki továbbértékesítésre vásárol az üzletszerűen teszi!
Előbb utóbb visszajön a régi világ és szépen sorban mind fel lesz jelentve.Utána lehet sírni,hogy x összegre büntette a NAV!Remélem a tisztességes adózó kereskedők előbb utóbb felszámolják minden feketéző,adókerülő "kereskedőt"!
üzenem neki,hogy járja ki "AZ ÉLET ISKOLÁJA"C tanfolyamot. nem igen segített senki egyikőnknek sem senki! ha akar valamit akkor magának kell a gesztenyét ki kaparnia! de jól kösse föl a gagyókáját ,mert ez a szakma korántsem olyan egyszerü mint annak hisz! ja a kérdésedben meg ott a válaszod is!!!!!( váltsa ki,ha azt mondták az okm.ir-ba,hogy csak üzlehelyisséggel rendelkező lehet kiskereskedő?!) béreljen.. vagy adjon meg egy telephely címet amit a nav is tudni fog majd azt menne ellenőrizni agyba főbe... mindenkinek saját maga kell tudnia mit akar és mit vállal be! de a mai világban sunyiskodni... sokan meg teszik és még többen rábxxxnak majd! aztán meg ne sírjanak,hogy elvesztették az addig meg szerzett mindenüket.. csak azért mert azt hitték,hogy a "spanyol viaszt most kakilták ki"....üzenem a barátnődnek,hogy még mielőtt bármit is lépne... egy nagyon fullos könyvelőt pattincson le a szögről,mert egy vállalkozás könyvelő nélkül eleve halott dolog! remélem tudtam segíteni még ha nyersnek vagy gonosznak is találsz!
Internetes csomagküldés? Vaterázáshoz ez jó.
100%ban a pont ott van nálad is... kajakra le mentem anyagilag az ilyen okoskodó emberekből! komolyan már ott tartunk,hogy miattuk én nem árulok semmit! Ki fizetem a járulékot bérlet vagy hejpénz ez havonta (nekem 250e)alkamoazott NÉLKÜL!!! és nem beszéltem,hogy az időm a kocsim kopása a telefon számlák rinyálok a nav miatt és sorolhatnám! és hol van még az hogy ÁRÚT VESZEK???jóval többért mint a havi rezsim.. ezek a kis "most szarom a spanyol viaszt" csitrik miatt meg nem tudok forgalmazni! mert én nagyba csinálom ők meg "otthon" aha persze.. egy gyerekről le marad vagy 200-kiló ruha mi?? meg apa anya kinőtt ruhái mi??? ugyan már...
Nekem is elegem van az ilyenekből. Garázsvásár, "netes anyuka", "börzés anyuka"... a legjobb, hogy a héten az egyik butikosról hallottam, hogy visszaadta a működési engedélyét és a saját üzlethelyiségében "garázsvásárt" üzemeltet.
A barátnő váltson engedélyt, béreljen üzlethelyiséget, vegyen pénztárgépet aztán hajrá... Nem vagyok egy feljelentgetős típus, de előtt-utóbb elszakad a cérna, aztán én is elkezdek feljelentgetni... csak a környezetemben tudok kb. 20-ról.
Most tervezem üzletem megnyitását, de kellene egy kis segítség. Rengeteg nagyker van, és mindegyikről más-más vélemény. Esetleg tudtok valami tippet adni, hogy melyikkel érdemes foglalkozni(Budapesten, környékén)? Ha tudtok üzletberendezést (állvány, pult vállfák stb.)érdekelne! Segítségeteket előre is köszönöm!
Most tervezem üzletem megnyitását, de kellene egy kis segítség. Rengeteg nagyker van, és mindegyikről más-más vélemény. Esetleg tudtok valami tippet adni, hogy melyikkel érdemes foglalkozni (Budapesten)? Ha tudtok eladó üzletberendezést (állvány, pult vállfák stb.)érdekelne! Segítségeteket előre is köszönöm!
Most tervezem üzletem megnyitását, de kellene egy kis segítség. Rengeteg nagyker van, és mindegyikről más-más vélemény. Esetleg tudtok valami tippet adni, hogy melyikkel érdemes foglalkozni? Ha tudtok eladó üzletberendezést (állvány, pult vállfák stb.)érdekelne! Segítségeteket előre is köszönöm!
Mi van már megint a pénztárgépekkel? Azt írják a HVG-n, hogy nem csak a befizetett előleget bukhatjuk el, hanem az állami támogatást is, ha lejár a határídő. És sürgősen rendeljünk új gépet, ha nem akarunk büntetést. Új megrendelés, új előleggel. Ezt hogy képzelik?
Milyen tevékenységre váltsa ki,ha azt mondták az okm.ir-ba,hogy csak üzlehelyisséggel rendelkező lehet kiskereskedő?!
ha nem akar adó csalásért felelni akkor azt javaslom,hogy váltsa ki az engedélyét és legálisan keressen.. az ilyen emberek miatt meg mi nem élünk meg.. jó könnyű munka mi? a havi 150-ezretek meg meg spóroljuk?Mi hülyék meg fizetünk,mert félünk!!
Vagy el kapják,vagy a szomszéd jelenti föl...Jól meg húzgálják majd ezért! De ő tudja:)))))))
Nem teljesen ide tartozik,de hátha tidtok segíteni!
Az egyik barátnő otthon szeretne új és használt ruhákat eladni,de a z okmányirodába azt mondták nincs ilyen tevékenység,mert üzlet kell a kiskereskedelemhez.Mit tud tenni,hogy ne jelentsék fel?Így nem tud nagyker áron se beszerezni ruhákat!Váloszokat előre is köszönöm.
hát akkor jól gondold meg kitől mit veszel, szerintem ha én előbb csak keveset veszek akkor biztos tudtam volna hogy kik ezek
Kedves gwelian!
Írtam priviben üzit Neked :-D
Sziasztok!
Új vagyok még,illetve csak olvasgatom a topikot,de most írok először.
Olvasva Piroska hozzászólását,az jutott az eszembe,hogy össze kéne állítani egy listát azokról a forgalmazókról,akik nagyrészt hitelesek,és inkább pozitív irányba billen a mérleg nyelve. Pl akiknél az extra nem 2. osztályú stb..
És azokat akik teljesen felejtősek,mert megbízhatatlanok,és hulladék géprongynak valót árulnak.
Lehet ez nagyker,Fb-s árus,vagy vatera.
Csinálnánk egy titkos naplót abba raknánk fel a listát,amit csak mi látunk,így senkit nem fog érni diszkrimináció,és tudjuk,hogy ki megbízható és ki sürgősen felejtős.
Én a bélyegzőt viszem azon minden rajta van.
A lényeg, hogy tudjanak mire számlát adni.
A legtöbb nagyker vállalkozói igazolványt kér. Nekem papírom van azt is elfogadják vagy inkább csináltassam meg az igazolványt?
Sajnálom akkor ezek szerint csak belevágtál...én még mindig nem..várok és gyüjtögetek.
Hát sajna hiába írjuk le ezerszer is az 500kg-os bálák javarésze hulladék, géprongy, mindig találnak akit átlehet verni :(
Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak. Találtam egy olyan turit, ahol jó minőségű és márkás használt ruhákat lehet kapni. Amióta oda járok, olyan ruháim vannak, amikről nem is álmodtam, mert mindig is kínai ruha rohadt rajtam, mivel a plázákban minimum 3000 egy egyszerű felső. Találtam Clockhaus, meg h&m márkájú cuccokat olcsó áron. Volt olyan felső, amit akciósan 300 ft-ért vettem és a mai napig jó, nem veszítette el a színét, nincs semmi baja, pedig már több, mint fél éve vettem és sokat van rajtam. Az is h&m-es. Nekem sokkal jobban megéri ott vásárolni, mint pl egy plázában. Viszont amivel rossz tapasztalataim vannak, az az angol használt ruha. Órákig nézelődtem egyszer egy ilyen üzletben, de egyszerűen nem találtam semmit. Amit pedig mégis megvettem, annak pedig nagyon rossz volt az anyaga, ilyen nejlon ruha volt. Tanulságos volt, azóta mindig megnézem, milyen anyagú ruhát veszek.
Hadd nézzük már meg! Adok érte 200.ft ot.
500 kilós bálát vettél 100.- /kg-os áron???
Ilyen árban tényleg csodálkozol a minőségen?? :(((
Pesten de buta voltam mert telefonon rendeltem és nem néztem bele de mire a papirmunkával végeztünk meg kibontottam a bálát elmentek.
szomorú, ez helyileg hol van ez a nagyker? nem engedték, h megnézd mit veszel?
Sziasztok
Sajnos rossz tapasztalatot szeretnék veletek megosztani.Vásároltam a balasangolruha nagykertől,nem tudom ki hogy van vele megelégedve de én nem vagyok az biztos.Először is a ruhák minősége olyan rossz ők A osztálynak irják jó minőségü márkás ruhák ezzel szembe szakadt régimódi öreges öltöny zakó ing meg minden eladhatatlan ruhával.eredetileg válaltak rá garanciát is de a telefont se veszik fel miután kérdőre vontam őket ja és a garancia is úgy müködne hogy ha még vásárolnák tőlük a következő szálitmánynál visz vinnék de ha nincs következő akkor nincs garancia sem EZ CSALÁS. Történt már veletek is hasonló biztos mit tettetek?
Tegnap délután visszavonták az Alt Cash által forgalmazni kivánt Sam4s NR-300 típusú pénztárgép
engedélyét! Aki érintett, figyeljen a határidőre!
További ajánlott fórumok: