Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Köszönöm, felvettem mindenkivel a kapcsolatot!
Én ezzel foglalkozom.Írtam privát üzenetet.
a facebookon is van valami gyerekjátékos
Easyget,náluk van kemény játék.Illetve Amerikai nagyker.
Valakinek van ötlete, hogy honnan tudnék szerezni gyerekjátékot? Főleg a kemény gyerekjáték érdekelne, plüss kevésbé. Köszi.
Sziasztok! Jóhasználtruha.hu-tól senki sem vett még semmit???
Lassan eltelik egy hónap a nyitás óta,voltak jó napok és voltak rosszabbak is.Tapasztaltaktól szeretném megkérdezni,hogy kezdésnek jó,közepes,megfelelő vagy rossz forgalomnak mondható-e ha kb 1200db ruhát adtam el?Mindent kitudtam fizetni,minden hétre tudtam venni új árút,de saját magamnak nem igazán termeltem.Lehet túl sokszor vettem újat,de kezd kialakulni a vevőköröm akik elvárják az újat,csalódást nem akarok okozni,hogy sikerüljön megtartanom őket és reménykedem benne,hogy egyre többen fognak jönni.Mikortól lehet azt mondani egy ruhára,na,hogy ezt nem fogják elvinni és mihez kezdjek azokkal?Megköszönöm az ötleteket))
Sziasztok,Székesfehérvári nagykerbe jár valaki?Tapasztalat?
Sziasztok! Hozott már be valaki angliából ruhát? Milyen minőséget érdemes? Van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Johasznaltruha.hu-ról tud valaki valamit???
Olvasd VÉGIG a fórumot... az összes kérdésedet többször végigtárgyaltuk....
Sziasztok!
Apummal gondolkozunk egy turkalo nyitason.
A helyszin az Borsod megyeben lenne egy eleg nagy varosban.
Igaz,h van mar ott egy par db,de eleg szepen megelnek egymas ,,mellett,,.
Van vallfas is es kg is.
Szerintetek melyik az elonyosebb?
A vallfas ugye azt nagyreszt dragabb,de a kilos az eselyesebb h foltos,lyukas stb..
Tudnatok nekem nagykerekben segiteni?
Ahol esetleg valogatni lehet a ruhak kozott.
Az internetes rendelesrol mi a velemenyetek?
Szerintetek kicsibe vagy nagyba erne meg jobban elkezdeni?
Nekem ruhazati eladoi boltvezeto vegzettsegem van,ebbe nottem fel.Apumnak gyerek divatja volt,ma mar telefonos es porcelan,de magyjabol tudom mirol szol egy vallalkozas es a kereskedelem,de amit en nem tudok,azt o tudja.:)
Koszonom a valaszokat
Vele annyi a "baj", hogy rendkívül unkommunikatív.
Mindent harapófogóval kell kihúzni belőle.
Előnyben részesíti azokat akiket ismer.
Nem vagyunk egyformák, ettől szép a világ....
De én nem mondanám azt..hogy ha jót akar magának kerülje, mert ez így nagyon nem igaz.
Szerintem!
Ha jót akarsz magadnak kerüld!
Sziasztok! Most nyitok használtruha üzletet. Több nagykert már megnéztem amit az interneten találtam, de nem volt mind valami meggyőző. Viszonylag kis alaperületen, nem túl sok áruval. Mi a véleményetek a nagy négyzetméteren áruló zalaegerszegi, illetve székesfehérvári nagykerről. Mik a tapasztalatok.Milyen az árújuk? Érdemes-e inkább velük kezdeni?
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a 2500 ft/kg-os krém áruval? Gondolom erre rájön még az áfa, de még így is jóval kedvezöbb, mint a 3800-4000 ft/kilós ár. Az egyik nyíregyi nagykerben ugyanis ennyi az ára. Kb. két hét múlva elmegyek és szétnézek náluk, de addig is érdekelne, hogy miért ennyi az annyi. Köszönöm!
Péer,Köszi a segítséget.Gyerek ruha nálam nem megy.Úgyhogy ,így tárgytalan.
Nagyon szívesen! Egyébként korábban én is próbálkoztam ilyen neten talált nagykerekkel, de több helyről is azt a választ kaptam (Ahmed Tüjtüjöktől), hogy a vásárlás menete az, hogy a vevő még a gyűjtés előtt (!!) kifizeti a rendelt ruha vételárának felét, a másik felét meg a szállítás előtt. Én egy elég merész, sok kockázatot vállaló embernek tartom magam, de ez még nekem is sok.
Persze biztosan van nagyon sok korrekt, szép árúval rendelkező nagyker is, ahol egyáltalán nem így néz ki a vásárlás, de szerintem azok nagyon nagy része kialakult vevőkörrel rendelkezik. Nem lehetetlen jó nagykert találni, csak nem egyszerű, arról nem is beszélve, hogy már kinn sem olcsó a ruha.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat.Marcsi...önnek csak annyit,hogy pont ezért tettem fel a kérdést mert bár nem sértésből de a maguk fajta emberek miatt szeretném az árut beszerezni külföldről az internetről.
Legalábbis elsőre, ismeretlenül nagyon sok.
Ha végig böngészed, a legtöbb kinti nagyker nem is angol tulajdonban van, hanem törökök, pakisztánok, arabok kezében. Sajna kinn is nagyon sok a csaló.
Az első linket megnyitottam és jól látom, hogy a minimális rendelési mennyiség 500 kg? Az szerintem nagyon sok.
Sziasztok.10 hónapja van turim és nem megy a legfényesebben. Elolvastam a fórumot és nem találtam meg amit kerestem:véleményt a külföldi nagykerekről, nem hiszem el ,hogy ez eddig nem került szóba. szóval a kérdésem az lenne, hogy vásárolt már valaki angliából a neten keresztül pl.:
[link] vagy
[link] vagy hasonló helyről?
vásárolt már valaki a Cintia nevű hölgytől Bp.original angol bálát ?? amúgy mi a vélemény az ilyen bálákról ? mi a tapasztalatotok ? köszi
Lentiben Rita.Őt milyen néven vagy telszámon találom,hogy hiába ne menjek.Tud valaki segíteni?
Osztrák népviseleti ruhát is forgalmazó bála nagykert keresek.Tud valaki? Esetleg elfekvőbe valakinek???
Éngem is érdekelne a raklapos játék is,esetleg a babás raklap.Van valakinek e-téren tapasztalata?
Köszönöm a tanácsokat,tudom hogy nem kötekedés,régóta olvasom a fórumot tudom hogy mindenkinek segítő szándékkal írsz.Van kereskedő boltvezető végzettségem is,és 10éve vezetek üzleteket,így gondolom némi gyakorlatom is remélhetőleg)Sok üzletet indítottam a siker utjára amire büszke vagyok ezért remélem a sajátom is sikerülni fog))
Tegnap írtam egy hsz-t de eltűnt :s
Focival kapcsolatos dolgok érdekelnének, főleg sálak , de akár mezek (L-XL-XXL) drapériák is. Esetleg ha valamelyikőtöknél lenne elfekvőbe, nem tudja értékesíteni, mivel nincs rá kereslet, írjon üzenetet. Köszi
EGyébként most minden kötekedés nélkül: azért minimális kereskedői és gazdasági ismeret, akkor is kell, ha az ember "csak" turkálót üzemeltet. Pl. látva az előző példát: ingyen odaajándékozom a ruhát... (akkor azt pl. előtte le kellene selejtezned, alátámasztva, hogy beázott a raktár, dohos lett a ruha stb., vagy tényleg adóalap növelő tényező lesz az ingyen elosztogatott ruhából). Tudom, hogy a használt ruhát elég nehéz ellenőrizni, de azért ha kapsz egy ellenőrzést, akkor azért simán összevetik a vásárolt ruhát, a forgalmadat és a leltárkészletedet... aztán megkérdezik az árrésedet (akár az átlagosat is)... ha a számok nem egyeznek, akkor jön a bünti...
Én azt gondolom, hogy inkább kisebb árréssel adjak el nagyon sokat, mint nagyobbal alig valamit.
INgyen viszont szerintem ne adj oda semmit a védőnőnek (1 mert a könyvelésben nem tudod elszámolni, illetve így is adóköteles a feltételezett eladási áron - ha meg nem könyveled le, akkor leltárhiányod lesz. 2. azért mert híre megy, hogy ingyen osztogatod a ruhát. Aki tényleg rászorul az vegye meg nálad inkább 50 vagy 30 ft/db áron, de ingyen kereskedőként ne adjál olyan terméket, amit te árulsz (kivéve reklám céllal, pl. tombolának stb., de mondjuk ez a használt ruhára nem érvényes.)
További ajánlott fórumok: