Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
Mai nap... Gazdagabb lettem némi tapasztalattal...
Magyarország legjobb angol hasznát ruháit hirdették, 100 km-en belül volt, meg az aukción megnyert eladópultért is mennem kellett (bár pont a másik irányba :)), úgyhogy gondoltam, ha már úgyis utazgatással meg utánajárással telik a napom, szétnézek. Érkezett 16 tonna áru, szuper. Háááááát... Tök kedvesek voltak, de sajnos bontott bála, válogassak... Túrtunk, túrtunk a párommal, de már az elején éreztük, hogy sajnos ebből nem lesz semmi.
Aztán felhívtam egy másik környékbelit, hogy meg lehet-e nézni a ruhákat, azt mondta, megnézni nem, de szívesen kiszállítja nekem. A fő profiljuk persze a géprongyok forgalmazása, és bár hosszú ideig beszéltünk, nem lettem meggyőzve.
Utána megnéztem volna még egy csak krémet forgalmazó nagykert, de ott meg nem voltak bent.
Végső elkeseredésemben bementem egy Hádába turkálni, de nem vettem semmit.
Úgyhogy most dilemma van. Már nyitnom kellett volna, de még mindig nem találtam meg a megfelelő beszállítót. :(
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a kiskunhalasi rongyászban mennyi kg-ja a ruháknak? Néztem a neten, de ott 3000ft/kg-ot írtak...lehetséges ez? Szerintem nagyon sok...
Sziasztok korábban már írtam a topicba. Én vagyok az aki mindenáron angliából akar behozatni használtruhát kikerülve ezzel a "lehúzós " hazai nagykereskedőket.Azzal a hírrel szolgálnék,hogy felvettem a levelező kapcsolatot számomra megbízható angliai használtruha újrahasznosítókkal(azért mondom,hogy megbízható mert Angol chariti szervezetekkel állnak közvetlen kapcsolatban akik használtruha gyűjtéssel foglalkoznak)számszerint 2 vel.Mind a 2 cég kézséggel küldött árajánlatot akit megfizethetőek de...most jön a csavar,hogy míg az egyik cég a ruhákat kiszállítaná saját kamionnal,addig a másik cégnél nekem kellene bérelni és hazahozatni. Őszintén egyikre sincsen elegendő pénzem ( egy gyors sacc/kb fejszámolás után végzett eredmény azt mutatja,hogy 2 millió forintra jönne ki 5 tonna original ruha+szállítás,vagyis 400 ft/kg amiben már benne van a haza szállíttatás)
Szóval a kérdésem ,hogy szeretne-e társulni valaki hozzám,4 felé osztva ez az összeg kb. 500 ezer forint 1250 kg original ruháért. Várom azokat akiket érdekel a dolog,minden részletet megbeszélnénk és nem szeretnék átverni senkit:) sziasztok
Ez több mint vicces!!!!!!!!!!!!!
Gondolom azért lett törölve a két hozzászólásunk, mert az említett "úriemberek" is fent tartózkodnak. Persze nem saját néven és kereskedői múlttal.
És teljesen igazad van az önreklámozás nem baj, a kiskereskedő meg le van sz.....
Szánalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég vicces, hogy törölve lett egy hozzászólásom (gondolom, ez is hamarosan el lesz távolítva), és Rittikéé is, pedig a cél az lenne, hogy segítsük egymást tanácsainkkal, hogy legalább mások ne essenek abba a hibába, amibe korábban mi. Az inkorrekt nagykerest kell védeni, akinek tré áruja van? Ha az ember ezt szóvá teszi, hogy másokat figyelmeztessen, rögtön moderálják?
Számomra ebben az az érdekes, hogy vannak önreklámozó kamuprofilok. Persze az nem gond, ha az álnéven regisztráló nagykeres úgy próbálja másokra sózni az eladhatatlan áruját, hogy elégedett kiskereskedőnek adja ki magát... Az teljesen rendben van. A kiskeresnek meg shut up.
Kedves moderátor! Buktál már el több százezer forintot úgy, hogy az a pénz zsebedben is maradhatott volna, ha időben tájékozódsz? Na, mi pont ezt szeretnénk megakadályozni. Mellesleg elolvastam a fórumszabályzatot, és nem szegtem meg egyetlen pontját sem.
Nem is tudom, minek írom ezt le egyáltalán, úgyis törölve lesz... :D
Szia Rittike! Igen, ő volt az. És valóban, a felsorolásból kihagytam, hogy büdösek voltak a ruhák.
Köszönöm az infót a másik értékesítővel kapcsolatban.
Na és a Britannia Style-ról hallott már valaki? Mi a véleményetek? Nekem túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
Sziasztok!
Nah! Kb.màsfèl ève nèzegetem ezt a fòrumot,ès megfogadtam csak akkor ìrok ha màr megnyitottam,ès beszereztem jò ès rossz tapasztalataimat. Hàt jàrtam én is nagyon sokszor rosszul,pl.az alattam lèvő hozzàszòlàshoz szòlnèk,hogy egy nagy rakàs szemetet sikerült tőle vàsàrolni. Itt is hirdette magàt balasruhaextra nèven! Azòta se elèrni nem lehet semmi... Hozzàteszem az ő àlltal megadott cìmen,sehol nem volt,egy csalàdi hàz àlt. Hàla istennek kb 3 hete megtalàltam azt a beszàllìtòt akit kerestem.
Szìvesen megosztom privàtba mindenkivel,csak ha nem jelent szàmomra konkurenciàt. :)
Szèp napot mindenkinek!
Akkor ez apénz nem sok érte.
A neten 1-2osztály 1200-1300forint és abban vannak hibás darabok.
További ajánlott fórumok:
- Használt sírkő árusítása - vélemény?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Melyik használtruha nagykert ajánlanátok üzletnyitáshoz?
- Milyen típusú adózást lehet választani netes használtcuccok árusításához?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Használt ruha nagykert keresek