Használt ruha nagyker TAPASZTALATOK (A fórumban tilos az árusítás!) (beszélgetés)
clothes4uuk írtam pm üzenetet!
Zsebibaba vacakot árul!!!
Nekem is olyan rongyok voltak az extra ruhazsákban,hogy mentek egyből a kukába!
Persze reklamáltam,de egy sort nem válaszolt.
Nem kell nekünk telep magyarországon. A szállítás innen is megoldható lesz szerintem.
Üdvözlöm! Nekem van gárdonyban egy nagykerem ha érdekli nagyon szivesen megirom a cimet és meg lehet nézni az áru minőségét.Szép napot Marcsi
akkor egy próbát megér... árutok van, csak egy cég és egy raktár kell... na meg egy helyi képviselő
Nem vagyunk túl anygok, de kicsik sem. Jelenleg heti 50-60 tonnát dolgozunk fel, de ez még tovább is növekedhet. Az európai nagykerekkel egy a baj: Tőlünk beszállítóktól inkább megveszik a szemetet, amit utána minőségiként értékesít, csak azért, hogy meglegyen a 300% haszna. Sok nagyker hord tőlünk és eddig egy sem volt, aki minőségi árut vett volna. A kiskeres/turis meg rá van kényszerítve a szemét árura, mert vagy nincs más, vagy azt kis minősigit is horror áron adja ami van neki készleten. És ugye megteheti, mert nincs konkurencia. Még nincs :)
Ahogy elnézem a nagykeres árakat otthon, árban legalább 50%-al olcsóbban tudnék dolgozni. A minőségről meg annyit, hogy angol kiskereknek forgalmazunk. Náluk jobban senki nem követeli meg a minőséget. Még kicsit kell tájékozódnunk, de szerintem hamarosan...
Nemtudom olvastad-e itt Zsebiről a véleményeket.1-2kivételel mindenki rosz véleménnyel van róla...
Olvastam a kommenteket! Én hallottam 1 kivételről!
Bp-en a zsebibaba tonnákat forgat meg havonta és 100ft/kg-3500/kg-árakon dolgozik! Még Romániába is forgalmaz állítólag! Neki biztos jól mehet! Valamit nagyon tud,amit mi nem! kisker és nagyker!
Én tui rendelnék tőletek! :)
t
Clothes4uuk! Szerintem,ha szép és jó minőségű árutok van és az áratok is jó én bátorítalak benneteket! Gyertek,mert sok szemét van és ezek helyén bőven elfértek! pusz!
Sziasztok-szép napot! Régen jártam erre,elég sok minden volt! Lenne 1 költői kérdésem! Annyi ruhás van már a neten,mint a tenger! Van-e értelme még foglalkozni vele komolyan?-Ti hogy látjátok???
Nem tudom mekkora mértékben csináljátok, illetve mennyire ismeritek a magyar piacot... Itt nagyon-nagyon sok nagykereskedés van, van pár amelyiket komolyan is lehet venni, de a minőség még ezeknél is ingadozó.
Itteni kiskereknek, illetve lengyel és csehországba.
Sziasztok. Mi angliában door to door gyűjtők vagyunk. Gondolkoztunk rajta, hogy szállítunk majd magyarországra is, csak egyenlőre még nem tudjuk, hogy lenne-e rá kereslet :)
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek. Olyan nagyker elérhetőségre lenne szükségem, ahol tényleg jó minőségű gyerekruhákat tudnék rendelni. nagyon köszönöm a segítséget.
Sziasztok:) privat uzenetben kernek par ajanlast,ahol a gyerek krem az krem aru... koszonom :)
kingagal@yahoo.ca
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni,még új használtruha boltos vagyok és keresek egy olyan boltost Budapesten vagy környékén,akivel tudnánk egymáson segíteni.
Ez a fórum erről szól.. ha visszaolvasol, akkor olvashatsz nagykerekről, jókról, rosszakról... vettél egy 500 kg-s préselt bálát?
Sziasztok!Tudna valaki ajánlani jó beszállítót?Sajnos belefutottam egy bála szemétbe:( Nagyon köszönöm.
Szuper minden! Bár sokszor hiányzik az anyatanya... Kira, Mariann, Madlene tartjuk szorosan a kapcsolatot... többiek elkoptak... nézzél be ha erre jársz!!!
Ha nem Komáromban akarsz nyitni vagy van boltod akkor nyugodtan :)
Amúgy a leltár sem olyan bonyolult dolog egy kisebb turi esetében.
Az anyósom, stand nem szükséges így!
Amúgy úgy alkalmaztam öt, hogy még rokant státuszban volt, így 100%os támogatást kaptam a munkaugyi központtol
Petrikek, neked gyerekturid van? Írhatnék neked pár kérdést priviben?
AKKOR KI ÜL A BOLTBAN?
Mert ha van fix munkád,és másodállásban vagy
használt ruha vállalkozó akkor a fix nyitva tartásban ott kell lenni valakinek...
Családtag vagy alkalmazott..ha alkalmazott
akkor feltétlen bizalom kell..mert ezt nyomon követni nem tudod..hacsak nem havonta egyszer leltározol...
További ajánlott fórumok: