Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
3 hete. Kellemetlen egyszerűen ha ki húzom magam teljesen. Szóval kicsit púpos vagyok.
Hát nem tudom a másikat, hogy mondjam el, mondjuk csak így tudom pontosan; ahol ugyebár elkezd nöni a ször az most kb 2 cm-vel feljebb van mint idáig volt.
Az anyajegyek nekem is máshol vannak, de az nem zavar.
Szia!Mikor műtöttek?Hogyhogy nem tudod még kihúzni magad?
És mit jelent hogy feljebb költözött a bizonyos részed? :D
Nekem az anyajegyeim vannak elcsúszkálva...:D
Sziasztok! Hogy vagytok? Mindenki remélhetőleg szépen gyógyul!?
Tegnap voltam lézer kezelésen, rögtön puhább lett a heg. Egész szépen begyógyult már, de még mindig nem tudom magam 100% kihúzni:( és most látom ténylegesen, hogy az intim részem kb 2 cm-vel feljebb költözött🤦🏽♀️😫 ez eléggé zavar (mivel erre nem számítottam, nem is szerettem volna es ezt senki nem mondta)
Hát nekem volt előzményem.2 éve egy betegség miatt kivették a vastagbelemet, sztóma kivezetéssel.Amit visszazártak 5 hó után.
Na ezeknél a műtéteknél lettem így felvágva.
És ezek miatt lettek a sérvek és emiatt lett a szétnyílt has és persze a hegkorrekció.Szóval nekem ezek a hegek adottak voltak.De nem baj.Életet mentettek😊
Hm a függöleges vágás csak ugy még sose láttam. Ezt te szeretted volna? De ha nem volt bőrfelesleg miért műtötték?
Engem se nagy fogyás miatt kellett műteni, hanem mert nagyon nagy volt kislányom (5kg) és kinyúlt a bőröm plusz szétment a hasizmom a köldök alatt.
Engem mell alattol egészen a nuniig.Függőlegesen.Szó szerint addig plussz az oldalso hegem jon ki ebbol a nagy heggbol..a köldökömnél..az még +10cm
Én alul nem vagyok vagva visszintesen..Vekony vagyok nem volt bőr feleslegem.Eddig is így összevoltam kaszabolva,csak most szebben😊
Öszinten bevallva nem àlltam mérlegre. 😀 engem inkabb a cm érdekel mint a kg😅
téged akkor T alakban vágtak?
Nekem csak a köldökböl kellett varratot szedni, a masik az önfelszivodó (szerencsere)
Haskötöt váltok ma én is. Egyebként estére én is nagyon felfulyodok (mintha terhes lennek). Elég kellemetlen érzés.
Azta 2-3hónap?😳akkor türelmes leszek.A súlyom már kezd visszaállni.Neked?
Tegnapi varratszedés brutál volt.A függőleges hegnél megakadt a damil.Na ott kikellet kapcsolnom az agyam,hogy elviseljem😏
Amúgy ma már átváltottam a régi no name kényelmes haskötőmre ez nem dörzsöl ki.Illetve tök más javasolt a hegre mint amire számítottam.
Bio oil,Aloe vera gél és bepanten kenőcs.Ekkel kenem napi 4x.
Sziasztok!
Nektek meddig tartott az ödéma?Nekem még mindig puffadt a hasam bár mostmár csak köldöktől lefelele.Felül lapos.(érdekes látvány oldalról:D
Kedden leszek 3 hetes.
Szió!
Írtam privit. Ha van kedved, időd, energiád, örülnék a válaszodnak. :-)
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?