Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia.
Azt tudom. Egy ismerősöm is ott volt mellplasztikázni.
Az orvosom már meg van, csak mivel külföldön élek,és nincs otthon tb-m magán labor kellene. Itt most minden lassú egy hakker támadás miatt, és sok vizsgálatot el sem végeznek. Találtam labort egyébként, de az 3 munkanap alatt készül el az eredmény. Nekem olyan kell,ami 24 órán belül küldi az eredményeket. (Szerdán éjszaka érkezem,csütörtökön mennék, és pénteken lenne a műtét... )
Szia
Én a Dr.Rose magánkórházban voltam hasplasztikán,ott a műtét előtt mindent megcsináltak,benne volt az árban.
Sziasztok.
Budapesten tudtok olyan maganklinikat,ahol a mutet elotti vizsgalatokat el tudom vegeztetni?
Szia
Hogy érzed magad?Minden rendben?
Köszi a választ. Nálam is ugyanez volt. Köldöksérvet is műtöttek. Szépen, gyorsan gyógyultam, azzal nem volt gond. De szerintem a varrás nem bírta megtartani a rá nehezedő súlyt (a belső szerveket), így továbbra is kismama pocakom van. Amíg kontrollra jártam, hordtam a derékkötőt, nem ütközött ki a probléma. Amikor rájöttem, hogy valószínűleg nem tart már a varrás, felhívtam a dokit, de a COVID miatt húzódik a találkozó. Szerinte nem szakadhatott fel a varrat, de az ujjaimmal sajnos kitapintható a rés közöttük. 😔
Azon gondolkodom, ha lett volna háló, megoldotta volna-e a problémát. Ha igen, nekiugranék még egyszer. Ezúttal kénytelen leszek magánban.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy akinek szétnyílt hasizom műtéte volt, kapott-e hálót is vagy “csak” összevarrták az izmokat. Nekem sajnos nem sikerült a műtétem és azt gyanítom, bizony kellett volna az a háló. 😔
Köszönöm!
Üdv
Hogy sikerült,hogy érzed magad?Nekem május 10-én lesz.
Szia, engem októberben a Dr.Molnár István műtött. Nagyon szép lett a hasam és a köldököm is. Áprilisban kell visszamennem. Nem fáj már, nem keményedik este sem. Nem felszívódó varratom volt amit utólag tudtam meg. Na az borzasztó volt amikor kihúzta. Nem győzött elnézést kérni, de elmagyarázta, hogy van itt egy kis zsír és nem kockáztatta meg,hogy szétnyíljon a seb. Én ettől nagyon féltem, mert vannak itt olyan képek ahol bizony nagyon csúnyán néz ki, váladékozik meg minden.
Csak ajánlani tudom.
Azért volt szükség a köldökkorekcióra,mert a nagy hasplasztika után valamiért nem lett túl esztétikus(ezt szépen kifejeztem...).Mintha kifordult volna és körben nagy kráter volt...sírtam mikor megláttam,mert emlékeztem régen milyen volt,és kicsit sem emlékeztetett arra.
Most már kinéz valahogy.Nem olyan most sem amilyen volt,de próbálok megbarátkozni vele..Bár kicsi lenne...de ez meg inkább nagy..Én nem tettem fel képet,mert senkit sem akarnék riogatni :D
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?