Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A vérvételem időpontja 07.25. , a műtétemé 09.14..A HGB biztos számít, de ha jól érzed magad, biztos nem lesz gond a laborral. Nem katétereznek. Itt legalábbis az úgy volt, hogy éjfélig ihattam, ehettem bármit, azután csak vizet lehetett inni hajnal 6-ig, műtét előtt pisi és kaptam műtős pelust. (Olyan, mint a bugyipelus, csak felnőtt.) Engem egy héttel később újraműtöttek, akkor azt sem kaptam. Katétert akkor raknak, ha műtét utáni 12 órában nem tudsz pisilni. Nagyon ritka, nekem azért ez is meg volt. Nem kellemes, de nem fáj.Ha műtéthez tesznek fel, akkor tuti, hogy altatásban!
Nekem minden kellett, amit írtál. A hasi uh fontos volt, ahhoz, hogy tb-re menjen. Itt a kórházban nem is csinálhatták meg, tőlük független orvostól kellett lennie papíromnak, hogy mekkora a sérvem stb.
Szia! Gyógyítgasd magad és feküdd ki, mert doktorúr így nem fog megműteni! Sokan jártak így, én is, biztos pszichés is egy kicsit!
Úgyhogy ne aggódj, a műtétkor nem fogsz érezni semmit, mert alszol és utána sem fáj! Ne stresszelj rá és minden rendben lesz!
Sziasztok! Szerdán lenne a műtétem, erre szombat óta egyre betegebb vagyok 😢
A náthával ár napok óta szenvedek, de most már hányinger, hasmenés is elért 😭
Végre leszerveztem a családot,anyukám is megérkezett a gyerekekre vigyázni. Én meg felkelni se tudok 😢
Sziasztok! Már csak 8 napom van a műtétig, nagyon várom, azonban most kicsit félek is, még a vérvételem nincs kész ,bár így tudom egy hétnél régebbi nem is lehet 😐
A kérdésem az lenne, hogy milyen eredményeket néznek rajta?
Esetleg olyan , hogy D.Dimer??
Még egy valami , amitől kicsit tartok, hogy gondolom ilyen hosszú műtétnél katétereznek is, hogy azt már altatásban teszik fel, vagy még előtte? Fáj? 😑😐
Az EKG-t a doktornő csinálja ahhoz nem kellett beutalót kérnem, és a mellkas röntgenhez is elég volt a nemelt készült munka alkalmassághoz szánt tüdő szűrő.
Ez kinél hogyan történt?
Más el ig nem kell hozzá?
Nekem hasi UH-t nem mondott.
Az is lehet hogy a doktornő csinálja meg. 😊
Köszönöm a válaszokat!!! 😊😊😊
szia!
Szerintem kizárt!
Várj 4 hetet,esetleg ha nagyon kíméletes az a suli,akkor 3!
😊
Szépen alakulsz.
Kötényhas műtét után mennyire rugalmas a bőr?
Az orvos azt mondta, hogy a műtét után életem végéig kilóra pontosan meg kell tartanom a súlyomat, mert ha 1 kilót fogyok/hízok, akkor az nagyon durván meglátszódik a bőrömön, akár kilónként 1 centit is. Ez mennyire valós?
Szerintem nem sértettél meg senkit, annyi az egész, hogy nyilvános hsz.-ban nemigen beszélünk arról, hogy ki, melyik doktornak, mennyit adott.
De irtam Neked egy privát üzenetet...
Sziasztok! Ma is jót futottam, visszatértem önmagamhoz! 😃
Eddig csak kinlódtam, végre megy!
Nagyon boldog vagyok!😁
Szia!
A pénztárcádhoz mérten adj, én is sokat gondolkodtam ezen. Végül
átgondoltam, mit ér nekem ez a műtét és mennyi fér a keretbe. Lesz még költség utána is rendesen!
szia!
sztem nem kell hálapénz!
Így is mélyen zsebbenyúlós a történet.Mondott az orvosod egy fix összeget,ezt kifizeted,és annyi.
Én így tettem!Sztem e felett már nem kell adni!
Szia!
Az én dokim Dermatix gélt javasolt,elég drága,de bízom benne ,hogy megéri.Én csak ezt használom.
Nekem is bedagad még,mondjuk már nem vizesedem,de sztem 6 hétig minden ilyesmi normális.
sok-sok pihenés,kíméletes életmód!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?