Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nincs katéter,ágytál van.. én nem tudtam aznap felkelni így kötelezően kellett magamon tartani a kompresszios harisnyát, kétszer ágytálaztak, a harmadik ment már nekem is, pedig négyszer ájultam el felkelés proba közben...😊
Nem lesz baj
Köszike!!!
Ígérem ha tudok írok minden nap amíg bent vagyok:) !!! Téged mikor?
Szia Leszi! Én is kicsit parás vagyok már, de inkább az eredményeim miatt.
Viszont mindennél jobban várom már 😂
Remélem majd jelentkezel, hogy milyen volt neked!!! 😊
Nagyon sokat igyál! Az sokat segít, és egyél amennyit tudsz, viszonylag sűrűn. Most biztos belefér egy kis nasi is. Én össze vagyok szakadva, pedig ettem.
Kb 2 kilóval vagyok könnyebb, de nekem nem sok bőrt vettek le.
Fiúk ,lányok!
Egy hét és én is túl vagyok rajta!!!! Okt.2 Szent Imre kórház . Tiszta para vagyok .
Sziasztok !
A héten megyek vérvételre, de már most előre félek.
Ha esetleg van valami eltérés pl itt Gondolom egy kis fertőzésre vagy esetleg kisebb gyulladás akkor már nem vállalják a műtétet?
szia!
én megvártam mig leesnek a kis sebecskék...és csak aztán...ez kb 4 hét!
szia!
Nem tudom neked mennyire komplikált a műtéted,nekem teljes hasplasztikám volt.2órás műtét.
Sem katéter,sem egyéb dolog nem volt!!!!!!!!
Ezek olyan riasztóak...ne haragudjatok.!!(
Műtét után...mikor már fel tudsz kelni,elmégy a wcbe. Na nem futva,de képes voltam rá én is óvatosan.9
Nekem EKG sem kellett, hasi UH sem,,csak labor,és mellkasröntgen.Egészséges vagyok,az orvos azt mondta ha panaszom van,akkor menjek.Semmi gondom nem volt.
Ne felejtsétek!-ez a beavatkozás nem azért van,mert beteg vki,hanem esztétikai szempontból,mondthatom úgyis igényesség..(na meg persze pénztárca)Tehát!-ne keltsen senki magában betegségtudatot!!!!(Belső szervekhez nem nyúlnak...""csak bőrt távolítanak el"")
Izgulni nem kell!!!))Minden menni fog! :))))
Még valami: szerintem csövekkel legkényelmesebb a rövdnacis pizsama! 11 napja így vagyok, mindent kipróbáltam, ez a tuti!
Műtét után (fekve) inni a Kubu waterrr-es üvegből a legjobb, szelepes, nem tudod mahadra önteni. Vizet vigyél, rengeteget kell inni. Én 0,5-ös bubimenteset iszok napi kb 6 üveggel.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?