Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia MINDENKI:)!
Van köztetek olyan, aki túl van a hasplasztikán és csinált részletes naplót amit el lehetne olvasni?
Szia! Én 4 hónapos vagyok és feltűnt, hogy pár napja már nem keményedek mintha lappadna. Ez elég hosszú folyamat valóban, de mindenkinél más. Attól is függ, hogy hogyan élsz, mennyit sportolsz, pihensz, mit eszel. Eddig estére mindig bekeményedett bedagadt, éreztem, hogy pihennem kell. Az edzés sem esett jól, így híztam is egy kicsit 1-2kg-ot. Hát ennyit se szabad, mert én pici vagyok. Hétfőn már jól bírtam a futást, nagyon jót edzettem.
A pihenés nagyon fontos! Én 3 hetesen mentem vissza dolgozni, de hibáztatom magam, hogy nem kellett volna még. Lehet akkor szebb lenne, ha többet pihenek az elején! Én amíg be nem forrt teljesen a curiosaval kentem, a hegem nagyon szép. Nálam ez is sok idő volt, mert 9-ik napon megnyílt a sebem.
Miután beforrt körömvirágkrémmel tartottam puhán, most kb. 1 hónapja bio olajjal kenegetem és masszírozom is minden este, szerintem jót tesz.
A curiosa jó nagyon, használd nyugodtan!
Igen en is neztem a tablazatot de sajna nincs vezetve:( annyira kevesen csinalnak hasplasztikat inkabb a legtobb mell.. de ugye az is implantatum... nekem pl has es mellfelvarras lesz es azert az mas ...ugy neznek a dokiknak munkajat ki hogy gyogyul mennyire elegedett es ezzel annyit tudnanak segiteni... egyszeruen nehez a dontes lehet megbantam hogy mentem mashoz is konzira :(
Gyors szep Gyogyulast mindenkinek! :)
Sziasztok!
Még egyszer köszönöm az infókat Leszi.😊
Holnap megyek a háziorvosomhoz és két hét múlva dr.Németh Tamáshoz konzultációra. Az első doki lesz, akivel beszélek.
Valaki ismeri innen esetleg?
Ez a táblázat jó dolog lenne, anci1980.😊
Lányok,akik túl vannak a műtéten...A bedagadással,vizesedéssel hogy álltok? Engem 2hete műtöttek,ilyenkor természetes tudom....de olyan zavaró.Igaz nem sokat pihenek...Ugye ezzel nem rontom el az eredményt? Majd csak egyszer leapad...És próbálok pihenni,jegelni....
Illetve a hegre ki mit ken? Vettem curiosát,de a dokim a contractubex-et ajánlotta,viszont azt rengetegen szídják...ilyenkor mi van? Van mindkettő krémem...Valakinek tapasztalata melyik a jobb,melyik halványítja jobban a heget?
Sziasztok! Még 6 nap a műtétemig... most már kezdek félni.. de sok erőt ad a csoport :)
tegnap voltam aneszteziológusnál, minden rendben. A lábadozóknak kitartást!!
Aki magán alapon műttet azt csövekkel engedik haza mert csak egy napot tölt a klinikán... illetve van akinek nem ürül semmi így sanszos hogy másnap kiszedik de a jellemző hogy marad amíg 50mili alá megy/nap...
Ami a hízást illeti.. hát változó. Van aki fogy van aki stagnál van aki hízik. Én híztam mert vérszegény lettem és kötelezően kellett enni, illetve ahogy a főorvos mondta"zabálni"kell... De amúgy, legalábbis nálam a jellemző az,hogy ami feljön az viszonylag gyorsan le is megy...
DE.. az aktív életből egyszercsak fekvő ember leszel... aki minimálisan mozog.Szerintem mindnekinek jó tanácsként. Okosan egyetek és ne kezdjetek bele portyázásokba.. akkor szép a végeredmény ha marad a súlyod...
Én csövekkel nem mennék haza. Ma ráléptem 😕 Gondolom, mi lenne, ha a 2,5 évesem körülöttem jönne-menne...🤔
A középsőm (aki 8 éves) akkor is rosszul lett tőle, amikor bejöttek látogatni. Nyilván, mindenki más, de nekünk így a legjobb.
Egyszer csak hazamegyek Én is... 😎
Sziasztok! Ilyen sok időt kell bent tölteni??? 😐
Csövekkel nem is engednek haza ?
Sziasztok!
Nemsoká sor kerül a mell plasztikámra is, viszont a dokim kért endokrinológiai vizsgálatot. Időpont egyeztetés miatt szeretném megkérdezni, hogy azoknak a férfiaknak akiknek már megvolt ez a műtét, és ez a vizsgálat, miből is állt pontosan és mennyi időbe telt? Mert tudomásom szerint nem csak egy alkalmas vizsgálat, hanem az endokrinológus még küld további vizsgálatokra, amit vagy amiket nem tudok, hogy mennyi időbe is telhet.
Köszi a válaszokat :)
Leszi, nekem már az 5.napon nem ürült semmi a palackba, mégis bent tartott még két napot (bár éppen hétvége következett). A hétvégén sem történt semmi, a 7.napon hazamehettem.
Pár nap múlva már mentem is vissza, mert le kellett szívni a savót, nem sikerült, megnyitotta a sebet. Így már megállás nélkül folyt. + még egy helyen megnyílt.
Nem rémisztgetni akarok , ilyen is előfordulhat...
Úgy éreztem, soha nem fognak beforrni a lyukak. De igen:) Hosszú volt a gyógyulás, de egy percig nem bántam meg, hogy megcsináltattam a hasam.
Sziasztok!
Van aki hízott műtét után?
Dorina, te hogy állsz a plussz 4 kilóval? Sikerült leadni belőle?
Szia. Én fel voltam vizesedve mint az állat, szóval a méret egyelőre az teljesen mindegy..
A műtét után ha az idöjárás megengedi akkor ruha!!!!! Én csővel jöttem haza és borzalom lett volna nadrágba beleszuszakolni .. nekem hosszú ing ruhám volt nagyon bő elől végig gombos..
A nadrágos opciót szerintem egy ideig nyugodtan el lehet felejteni mert szenvedés lenne...
Ha van valami kérdés bármiről nyomjátok. Lassan három honapos vagyok.. 40-42 farmerről lettem 36-38as 😜😜
Szia (itt is)! 😊
Remélem a hazamenősről holnap tudok nyilatkozni!Mondjuk nekem nem vettek le sok bőrt, de farmerben jöttem és egy eddig is hordott suabadidőt hoztam. Jó vastag passzé van a derekán, szerintem jó lesz. A kórházba bő pizsama gatyát vigyél a csövek miatt. És haskötő sem elég 1, az enyém már mosásra szorul, holnap hoz tsóm újat.
Sziasztok!
Akik már túl vannak rajta azoktól kérdeznék egy párat pl.
-ruha méretben mennyi változott?
-milyen nadrágot vigyek amibrn haza tudok jönni? Szabadidőt ami gumis?
- mikor lehet felvenni normál farit?
- jaj istenkém annyi kérdésem lenne:))))
Szia!
Pesten a Szent Imrében lesz a műtét! Nem akar izmot varrni de majd meglátja a műtét közben! Úgy izgulok
Szia Leszi!Esztergomba műtenek Dr Czeglédi Mária. Sokan dícsérik.
Téged hol műtenek?
Izomvarrás lesz neked?
Nekem igen
Szia Leszi!
Köszönöm a válaszodat. :)
Bemegyek beszélni vele, nem túl kedves típus egy nő a háziorvosom, de hátha segítőkész lesz. Ha más nem megmutatom neki az üzemorvosos papírt meg a fotókat, ez jó ötlet. :)
Megkérdezhetem, hogy ki műt a Szent Imrében?
az orvosokról olvasok jókat-rosszakat vegyesen, nem könnyű dönteni ismeretlenül ezek és egy név alapján... Te hogy döntöttél?
Én novemberben leszek 39.
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?