Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia. Nem volt izomvarrás, csak bőr levétel és köldök áthelyezés... Ami azt a csíkot illeti szerintem az az,ahogy letapadt a bőr az izomra és úgy besüppedt az izmok meg rajzolódnak. Nekem is újdonság. Most találkoztam először a hasizmommal 24év után😂 de asszem első látásra szerelem és örök barátságot kötünk.
Nekem csak egy hosszú vízszintes vágás lett, függöleges végül nem kellett mert eltudta csalni a doki a bőrt.
IMÁDOM EZT A PASIT✨😏❤
Heló belo csajszikák... visszatértem.
Én már minden nélkül nyomulok, voltam már futni és ha jól számolom két nap múlva leszek 11hetes... semmi feszülés semmi sincsen szépen letapadt a bőröm és már vettem magamnak egy új nacit is😂😍
Komolyan mondom, lányok ne féljen senki tőle, jól válasszon orvost és akkor ez lesz élete legjobb döntése és változása.
Ami feljött az mind le is ment szépen. 70-72kiló között(nem 71😂) mentem be a műtétre és a mai mérlegelés szerint 65,5 vagyok... lement a víz nagy része kajára odafigyelni mellé a mozgás és nem kell pánikolni😍
Csajok!!elvagytok tűnve......Dorinda,Kinga...??mizu...hogy vagytok?
Hiányollak..☺😊💗
Szia Dorinda! Azt szeretném kérdezni , hogy neked volt izomvarrás is? Azért van jól látható csík középen a hasadon?
Nekem lesz, és nem tudom milyen lesz, mennyire fájdalmas utána...
Köszi!
Kérdezz bármit nyugodtan! :)
Nekem is vannak furi érzéseim néha,vagy csak beképzelem,man magam sem tudom.😵Lehet h már tul sok az itthonlét és csak képzelődöm😵
De bisztosan elfog múlni☺
Meg az agybajom is☺😵
Köszi Mona!
Nekem bele-bele szúr a hasamba...tehát kissé fura)
De elvagyok..és még mindig keményedek..((
remélem ez el fog múlni!
1 valamit jegyezz meg!!☺a has nem attol !essz lapos h hasazol ész nélkül,ez egy nagyon nagy tévhit😵hanem a minőségi kajától☺☺ugyh a ne nagyonba (dokid mondása szerint)nyugodtan belefél egy pici,és ez éppen elég,ha a kettőt eggyütt csinálod☺
Én mióta eszemet tudom sportolok,kezdtem anno atletika,de nagyon sok mindent kipróbáltam már,de amit nagyon szeretek az a férfias vonal...kemény súlyok☺😵kondiba járok(persze most pihi😢😢)de ez is mellett már.Szoktam is mondani elég gyakran h nekem férfinak kellett volna születnem.!☺Motorozom is már 10 éve van 1 gyönyörűséges Honda 600 hornetem(ami most tiltó listán van a nyáron)😢😢na de jövőre mindent pótolunk☺
Köszönöm elismerő szavaidat,aranyos vagy...☺
De szerencséd volt 😁
Az igazság az,hogy nem tudom pontosan mikor kell megjönnie,csakhogy akörül 😁 Mióta megszültem és most,hogy nincs párom nem számolom.
De ezen is változtatok...
Én is bízom benne,hogy megműtenek úgy,mert annyira várom,hogy túl legyek rajta...😀
Amúgy néztem a képeid..bomba csaj vagy 😉 nagyon jó kis tested van...(nem vagyok lezbi) de ez az igazság 😀
Mit sportolsz? Én ellipszisezni szoktam itthon,meg dvd-kre tornázni,de amikor a doki mondta,hogy szétnyílt a hasizmom,és hogy ne nagyon hasazzak,mert ha továbbnyílik sérv is lehet belőle teljesen elment a kedvem a tornától...pont a hasam a leggázabb és ne hasazzak? Akkor mi értelme....?Úgyhogy alig várom,hogy felépülhessek,és irány edzeni!
Ügyes vagy!..én is...rajtam mar kb 2 hete nincsenek cuccok☺🙋olyan mintha nem is csináltak volna velem semmit...
Eked milyen érzés?
Nekem pontosan a műtétem napjára volt a mensesem első napja😵ezt a dokim tudta is,de őket ez nem zavarja,attól simán megy a plasztik,ne izgulj.☺de azért javaslom közöld ezt vele még igy előtte,csörgesd meg őt.
Aztán képzeld el..h nekem mindig nagyon pontosan napra jön meg,de az égiek meghalgattak mert másnapján jelentkezett csak👍🙋☺
Az jutott eszembe,hogy jövő hét szerdára vagyok kiírva ha meggyógyulok addig,és kb akkorra kell megjönnie.Műtenek úgy szerintetek?
Am.grat a fürdéshez,jól tud esni sok idő után.😁
Szia!
Fàjdalom alapbòl nulla!
Nyìlvàn hajolni...emelni nem tudsz,és hirtelen az àgybòl sem kipattanni.
Kicsit tàpâszkodva àlltam fel az elején,hasizomlàzhoz hasonlìtom.
Ahogy gyògyul feszül,de kibìrhatò.
Dr. Győri Sándor.
A te dokidat nem ismerem.
Szia!
Ki lesz a dokid?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?