Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kérdés hogy a Dr.Gaspar Levente, tb.re egyáltalán vállal bármilyen plasztikat?
Nagyon szép a hasad, én is gratulálok a fogyáshoz és szuper nő lettél 😀50 kg.fogytam, ezért borzasztó a hasam,melleim mindig is nagyok voltak, fogyás után meg abszolút nem szimmetrikus és hát piszok lefelé néznek. De mindenképpen konzultáció, örülök ha tapasztalatokat olvashatók, hogy Pesti lakosként merre induljak, ugyanis e hó végén megyek vissza a háziorvoshoz, utána szabad lenne az út,de mindenképpen bízom majd az orvosba.Koszonok előre is mindent.
Láttam a "Dettiben" a facebookon a két képet, amit kommentbe raktál. Nagyon meggyőző! Szerintem azokat is feltehetnéd ide is. Nekem is így fognak vágni, mert kevés a bőröm. Most lettem biztos benne, hogy így sem lesz gáz. Köszi!!!
Ja, és nagyon nagy gratula a fogyáshoz!
Én is szépségesen alakulok.... 😏☝🏼 Csòkolok mindannyiòtokat! ❤😘 Raktam képeket!
Én azt gondolom,hogy egy valamirevalò orvos nem csinálja meg a mellfelvarrást és a hasplasztikàt egyben. Rettenetesen megterhelő és hosszú a műtét és a gyògyulasi folyamat is.Sem hasbòl sem karbòl nem fogsz tudni felülni,akkor meg hogyan fogsz? Òrákon át altatnak ez szintén rizikòs. Az én orvosom azt mondta,hogy a hasat lefele a cicit felfele kell huzni es ez így együtt nem humánus a testnek.Mondjuk ha cici akkor NEKEM GÁSPÀR DOKI,mondjuk ha has akkor is. 😏 Szòval én nem tudom,de èn a helyedben kétszerre csináltatnàm. Miert indokolt ez,és kivel csinàltatnád?
Köszönöm szépen neked, valószínűleg mellfelvarassal lenne a hasplasztika,de előbb szeptemberben háziorvos, aztán utána mindenképpen fel keresek egy plasztikai sebészt,egy konzultációra legalább, remélem a háziorvos tud valakit ajánlani mert fogalmam nincs merre induljak el, aztán utána már nem lesz gondolkodási idő, hanem ezt rendezni kell, nagyon zavar 😒 amennyiben lesz műtét csinálok képet, azokhoz képest amiket itt láttam nekem nagyon szükséges lenne. Altatás miatt félek a legjobban.
Szia.
Ne félj a műtéttől. Nekem egy félelmem volt ami a fájdalom elviselése. Hogyan miként fogom viselni,tűrni... hát elmondom neked maga a seb baromira nem fájt egy mp-ig sem.. egyszerűen nulla fájdalom. Kellemetlen érzés is csak addig van amíg a cső bent van és a varratok. De ez sem olyan nagyon komoly dolog... ha le tudtál te is fogyni ennyit hidd el ez már bakfitty, és micsoda koronája az eddig bejárt útnak. Életem legjobb döntése volt. Nem kell takargatni hosszu polokkal a hasam mert nincs ott semmi.
Ami a karomat illeti természetesen maradt jócskán bőr,de egyelőre nem foglalkozok vele ....
Inkább ami zavar az az oldalamon lévő honalj alatti bőr, de most kicsit műtét ügyileg meg szeretnék pihenni...
Ha van kérdés nyugodtan😘😘❤🌸
Köszönöm, igyekszem.Bar ezzel fekszem és kellek.
Igen varrnak izmot is...utána olvastam,hogy a szétnyílt hasizomtól előredomborodik a has,tehát nem csak a zsírom és a logó bőrtől vagyok ilyen beles 😀 A környezetemben mindenkinek sérvet hazudok,mert itt falun menne a pletyka,hogy "bezzeg erre van pénze..." Kicsit sz.r,mert utálok hazudni,nem az én világom,de egyszerűen rákényszerülök.Ráadásul ezt csak azok (ti) értik meg,akik benne vannak.Akkora teher és küzdés a lelkeddel,hogy elfogadd magad,de egyszerűen bármit tennénk ezen nem tudunk változtatni...Párszor megkaptam,hogy inkább járjak el edzőterembe,meg ilyenek..de a kötényhason nem segít,és ezt nem értik....
Nálam csak 1 hirtelen gondolat volt,sosem terveztem...és most itt vagyok☺😊😀
Javaslom te sem gondolkozz túl sokat😊☺
Ne félj nincsen mitől....mert semmi fájdalom!!...hidd el!!☺
Az orvosodtól☺Bizalom kettőtök között..?? nincsen meg?
Adatlapom,interaktivitás ,plasztikám és mán bent is vagy☺
Nem kell meghivjalak,nyitott vagyok bárki bekukkanthat,olvasgathat☺
Adatlapom,interaktivitás,plasztikám....és mán bent is vagy☺majd belejössz!☺
Dorinda, nagyon ügyes vagy, hihetetlenül nagy a változás,csinos és erős vagy, szerintem te leszel a mentorom. Bár aki túl esik ezen a műtéten mind bátor.Neked a karoddal nem volt gond, úgymond az integeto izom?vagy minek nevezik pontosan.Honnan meritettel erőt hogy még a műtétet is be vállald? Válaszod előre is köszönöm.
Tulajdonképpen nem tudom hogy mit is szeretnék, voltak benneteket ehhez hasonló érzések? Nagyon nehéz 😪
Sziasztok. Régen voltam erre,de igyekszem minél többet vissza olvasni. Nagyon érik bennem a műtét gondolata, ugyanis 50 kg fogyás után a hasam,mellem és a karom nagyon csúnya 😣Tb támogatott lennék, szeptember végén jár le a fél év tartás, így háziorvos dokumentálta,120-rol indultam, most vagyok 70-71 között,de voltam 69 is ,olvaslak titeket és próbálok erőt meríteni. Nagyon csinosak vagytok mindannyian. Félek a fájdalomtól, amúgy Pesti vagyok.
Sziasztok! Én sem tudok naplókat olvasni kérlek segítsetek ebben :)
Illetve lenne egy /lehet hülye / kérdésem , de honnan fogom meg tudni a műtét után, hogy biztosan volt izomvarrásom?
Az hogy a papírra rá van írva, az egy dolog, de érezni mit kell/fogok?? 😂
Mona! Meg tudsz hívni/fel tudsz venni a naplódba? Mások is akár! Kicsit elveszett vagyok, nem nagyon tudom, hogy hogyan kereshetek rá a naplótokra! Köszi!
Pont a minap gondoltam rád, hogy már biztos túl vagy rajta...
14-én fognak műteni a Honvédban. Remélem engem nem kap el semmi nyavaja!
Neked izmot is varrnak?
Csajszikák, ne pánikoljatok.
Brutálisan gyorsan fog eltelni ez a pár hét.. kb mintha tegnap lett volna amikor csörgött az ébresztő hogy menni kell reggel a klinikára.. ma meg már futni járok...
bármi, kérdés van nyugodtan kérdezzetek itt bárkitől, mindenki válaszolni fog❤❤😘
Anci,téged mikor is műtenek pontosan? Csak mert valószínűleg egy időben kb....megint elmaradt a műtétem,mert nem gyógyultam meg a megfázásból teljesen...így jövő héten szerdán lesz,ha addigra 100%-osan meggyógyulok...Én kis buta nem tudtam,hogy egy megfázás ekkora rizikófaktor...Már annyi gyógyszert szedtem...Jó lesz hogy közeli időpontban lesz a műtétünk,illetve Katenek is utána,tudunk tanácsot és erőt adni a másiknak.Illetve a többi csajok,akik már szinte el is felejtették,és edzeni járnak 😀 de jó is nekik ❤
Akkor majd be tudok számolni, hogy milyen volt, lesz 3 hét előnyöm! :D
Dec-jan meg azert kicsit odébb van azért...6honapos leszek!! Akkor mán tán csak lehet☺ha meg nem akkor majd betakarozom vagy csak a hátamat napoztatom😀😵👙 agy áztatom magam egész nap a tengerben🌞azert az sem olyan rossz👙🌞
Anci1980
Nekem október 2-án lesz a műtétem , Esztergomba. Izom varrással lesz :)
Kíváncsi vagyok már most , én sem tudok, hogy egyáltalán van hasizmom :D
Köszi! A naplódban erről mem találtam semmit, de ha volt, az jóóó! ...a képek magukért beszélnek és amit írtál, az nekem elég. Kérdésem így igazából nincs,csak akartam látni egy képet és olvasni a gyógyulásról. Köszi! :)
Mona!!
De jò neked....irigyellek!
Ott mi lesz a napozàssal Mona???😁😁
Na..már jó hogy!!😀uj naci....tucc élni!!!super☺nagyon ügyes vagy...superül haladsz,le a kalappal.
Én még most pihizek,nagylelkűen megadtam magamnak még ezt a hetet....nyársalós,lángos es a tôbbiek!!😁na de a jövőhéten nálam is indul a mandula...👙👙jön a bikini szezon..es a Kanári szigetek...ha már a nyáron kimaradt!!😵
Csajok! Ma vaok 8 hetes uj testemben☺
Képek a naplomban☺
Szia!
Nekem varrtak izmot,mert az ikerterhesség miatt szét volt csùszva!
Mi a kérdésed?
További ajánlott fórumok: