Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem műtét előtt kellett volna megjönnie, és tabletta mellett egyáltalán meg sem jött. Stresszes időszakon vagyok túl, teszteltem, terhes nem vagyok..
Fogalmam sincs, talán a nagy dózisba kapott injekciók okozhatják...
Sziasztok! Akinek varrtak izmot, az írja már le légyszi, hogy mivel varrták és mit mondott a dokija. A barátnőmnek azt mondta az orvosa, hogy felszívódóval varrta és bármikor szétnyílhat újra. Nyilván műtét után mondta, amikor már zsebre tette az x százezret. :( Szeretném megnyugtatni...
Köszi, ha válaszoltok minél többen! Nagyon fontos lenne, mert így borzasztóan érzi magát!!!
Szia Agnees 82 !
Jobban vagyok itthon, csak sajnos az evés nem igen megy , vasárnaptól szerda délig csak 5 falat volt bennem, aztán itthon a jó húslevest meg tudtam enni és ennyi.
Majd akkor én is ma megnézem azt az ampullát 😊 köszönöm, hogy ajánlottad!
Viszont köldök résznél picit szúr, ez normális?
Sziasztok!
2-án délután 4-kor volt a műtétem, 2,5 órás.
Amilyen nyugodtan mentem, a műtét után pánikroham jött rám egész éjjel orron át kapt am plusz oxigént.
Enni nem tudtam, a gyengeségtől nem igen tudtam felkelni csak másnap délután. 3-jára sikerült próbálkoznom mire egyszer ki jutottam pisilni.
Este és reggel már egyedül is ment.
Ma átkötötték a sebem a drain csöveket kivették. Haza engedtek :)
Köszönöm a csoportnak a rengeteg támogatást , örülök, hogy rátok találtam.
Teszek fel képet 😊😊
Na sziasztok!
Tegnap ebed után volt a műtétem. Közel 2órás volt izim varrás is kellett . De a doki mondta , hogy karcsúbb leszek mert össze húzott 3cm. Na mondjuk pont leszarom azt csak a nagy kötényt tüntesse el nekem:))). Szóval az éjszaka brutál szar volt mert pisilesi ingerem volt de ágytálba nem ment a pisi. Este 8tól reggel5ig azzal szenvedtem , hogy a hugy hólyagom majd szét szakadt. Aztán felálltam és 5kor kimentem pisilni. Maga volt a menyország😂. Szédültem aztán ettem csokit és jobb lett. Délelőtt sokat sétáltam meg sokat ettem ittam. Frankó fájdalom csillapító tapaszt kaptam ami72órás. Szerintem csúcs a cucc😂. Egy csövem van bent arra vigyázok. Ha van kérdés várom segítek!!! Én is sokat kaptam ettől a szuper csapattól❤❤❤Puszi mindenkinek
Igen. Én is így voltam. Azt hittem, elájulok a fürdőbe menet... De holnap már 1 hete lesz, hogy levehetem, amig zuhanyzok és már nem félek tőle. A sebemet már kenem, pedig egy hete még ránézni is utáltam, most meg naponta 2x "végigsimodatom". A tiéd nagyon szép, megnéztem a képedet! Az enyém csúnya és nekem függőlegesen is varrva van.
Az izomvarrat neked szokott néha szúrni vagy érzel ott valamit?
Szia! én gyógyászati segédeszköz boltban vettem, de ma veszek még egyet váltásnak..
nekem 70 cm-es van, ettől kisebb nem is volt nekik... alapvetően az én ruhaméretem 34-36-os, és nekem ez a haskötő jó. (még szorít is... )
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?