Hajfestés (beszélgetés)
Nekem is azt mondta a fodrász,hogy Londát nem szabad venni.
Szia! Én ugyanígy jártam! A fodrász Londa-colort tett a hajamra. Enyém is szürke lett, pedig szőke volt.Állítólag- egy másik fodrász véleménye szerint- az egyik legrosszabb festék a Londa. Szerintem próbáld ki a Palette hajfestéket.Nem rossz!
Sziasztok!
Teljesen kivagyok! Ma voltam a fodrászomnál, és borzalmas lett a hajam. Eddig Bellady-vel festettem a hajam, és mindig ragyogó volt, szép világos szőke, ahogy azt szeretem, de megszüntették ezt a terméket. Gondoltam kipróbáloma Londa colors-t, mert hasonló árkategória, nagy baj nem lehet. A hajam sötét szőke lett, és valahogy az egész SZÜRKE! Szerintem havat is lehetne vele söpörni, mert olyan sprőd! Tudtok valami jó, kímélő hajfestéket? Ha tud valaki segítsen! Még szerncse, hogy sapkét kell hordani.
igazán te tudod, hogy milyen hajat szeretnél, mi állna jól, esetleg ha teszel fel képet tudunk segíteni.
Örülök, h azért javult egy kicsit a hajad.
hát még nem festettem be mert lebeszélnek rola h még várjak vele picit mert nagyon száraz de javul szerencsére:) annyira más lett a szine miotta leszivattam és befetették rögtön, akkor ilyen világos szőkés barna volt de most inkább sötétebb:) most azon filóztam h milyen szinüre fessem világosabbra szal szöke vagy ilyesmi vagy inkáb világos barna? szerintetek?..:)
Bocsi, csak mostanában nem jártam erre. Sikerült vmit javítani a hajadon? Azóta be is festetted megint?
Üdv
A szín amit kinéztem a pearl blond. Most hallottam, mikor egy barátnőm festette ilyennel -l'oreal hajszínkrém- a haját, hogy vízzel lejött a pólójáról a festék. Szal csak reménykedni tudok, h nem nő le.
hahó valaki!Gyors segítség kellene!Pesten van vmelyik bevásárlóközpontban fodrászkellékes?Légyszi írjon aki tud!!!!!!!
Próbáld bemasszírozni olívaolajjal,sokat javít rajta.
köszi szépen megpróbálom! az a baj még h fura a szine szerintetek szivatás után mennyi idővel lehet újból festeni h ne károsodjon mégjobban?:(
Próbáld meg pakolásokkal enyhíteni a kárt, bár a szivatás sajna ezzel jár.
jajjj létszi valaki segitsen:( a hajam fekete volt leszivattam és most ilyen vöröses szőkésbarnás szóval furi:( és olyan száraz mint a drót:(:( ilyent még nem láttam kettőt fésülök és kihullik annyi:( mit kenjek rá h puhább legyen?? valaki légyszi...
Tegnap voltam fodrásznál. Most negbeszéltük,hogy nem Magmával meliroz,hanem szökitőporral,aztán ezüst bemosóval még ráment. Most már jobb szine van! De a vége még a rég,azt csak kicsit szinezte.
Sziasztok!
Valakinek van már valami tapasztalata a L'oreal Casting hajszínezőjével kapcsolatban?? Én most szándékozom vele beszínezni a hajam..a jeges gesztenye árnyalattal! Előre is köszi a válaszokat.
Régen én is jártam hasonlóan.. világos barna volt a hajam, majdnem szőke... vettem 1 barnás-sötétvörös festéket, inkább barna volt kicsit vöröses fénnyel.. na de rákentem a hajamra.. és piros lett!!! majd amikor kopott le egyre fakóbb lett, és besötétedett... na ezt kiszedni a hajamból.. nem volt kellemes:S
szia! Én egyszer amikor szőke alapon barna tincsek voltak a hajamban, rákentem valami extra világos hamvas szőkét, tők jó szőke lett a hajam, a töve sárga(pedig világos a saját szinem:), de a barna csíkok megse mozdultak.. :) szerintem mindenképp lekell szivatni..:(
úgy csinálta, hogy a tövét 6, a végét 12% hidrogénnel csinálta legelösszőr, mert akkor eltért volna a színe,sapkával lehetett csak, mert a fóliás összefolyik.. utána már rendesen lehet fóliával, nagyobb tincseket, mert így márnem annyira feltünő..kevesebb sárgás tincs.. most teljesen világos szőke melír van benne, akár leis szivathatnám az egészet, nem lenne baja.. de nekem nem akarta a fodrász leszívni, mert a fekete elött (fehér)szőke voltam... és nagyon tönkretette volna, a fodrász szavai szerint a mosóba maradt volna a hajam fele:)
Szia!
A festett fekete hajszíntől nagyon nehéz megszabadulni.Világosabb tincseket csak úgy tudsz elérni,ha előtte leszivatod.Majd a leszivatott tincseket átfested a kívánt színre.Tapasztalatból tudom, mert fodrász vagyok.
Sziasztok! :)
Szeretnék tanácsot kérni tőletek... Most a hajam festett fekete, de szeretnék bele világos tincseket. Szerintetek a Palette Radiance, vagy a Color XXL Wild Lihghts-al elérek valamit, vagy mindenképpen szívassak le belőle?
Előre is köszi :)
Nekem is volt vörös hajam pont egy éve. Mi a palette tone creme egyik változatával festettük be, de a nevére már nem emlékszem (talán mélyvörös). a lényeg az, h a dobozon egy enyhén vörös árnyalattal, de inkább barna hajú csajszi díszelgett, ám a frissen festett hajam vhol a fekete és a padlizsán között lehetett... azonban kb 2 hét múlva amikor elkezdett kopni látszódott, h ez igazából vörös akar lenni, és olyan 1 hónapra rá már az is lett :) igaz még az sem hasonlított a dobozára, de az vörös volt! :)
SZIASZTOK!
KB 5 ÉVE VAGYOK VÖRÖS,PALETTE RUBIN VÖRÖSSEL FESTEM.NEM ROSSZ,DE NEKEM A DÉTÁR ENIKŐ HAJSZINE TETSZIK NAGYON.TUD VALAKI SEGITENI,HOGY MILYEN VÖRÖS LEHET? KÖSZI
Nekem volt leszívatva a hajam, mikor világosabb színt szerettem volna, és szerintem jobban működik, mint a sima lenövesztés. Tehát leszívattam és a sajátomhoz közeli árnyalattal átfestettem. Utána persze jó sok kondícionálót és hajpakolást használtam, de könnyebb volt így lenöveszteni, mint ha erős kontraszt lett volna benne. Nem is kellett sokat levágni a végéből, csak 2-3 cm-t időnként.
mért szüntetik be folyton a legjobb szineket?? :( 2 féle lilát beszüntettek, amiket szerettem. kitaláltam, hogy újra lila leszek, de nincsen a színem :( kaptam valami más lilát, leszivattam elötte a hajamat, de nem lett jó, túl sötét.. mért veszi el azt, ami jó?
Nekem is ilyen gondom van.Köszi az ötletet.
A fodrász amikor szivatta végig huzta a melirt? Mert nekem csak a tövét. Tudom,hogy ugy nem kárositja a hajat annyira, csak az a gond vele,hogy nem is tudott világos melirt csinálni. Mennyire szőke a hajad? Ugy értem mennyire világos?
Nekem is fekete szinezővel volt a hajam festve, és meguntam, majd rakott a fodrász bele világosabb tincseket(mivel nehéz volt leszívni narancssárgás vöröses volt az elején a melír.. nem volt valami szép látvány, de gáz se:), és fokozatosan világosodott, így nem kellett az egészet leszivatni, és nem tört meg a hajam, kb áprilisban kezdtük el, és nyárra szőke lettem..
Köszi :)
Hát magam is így gondolom, de azért egy próbát megér. Ha meg nem használ marad a lenövesztés tényleg....
Szia duracellnyuszii!
Szinte semmit nem fogna a hajadon se a sötétszőke, se a mézszőke árnyalat.Ha meg akarsz szabadulni a fekete színtől,előbb le kellene szivatni a hajad,de azt nem ajánlom, mert nagyon tönkreteszi a hajat.Vagy lenöveszted,persze ez nem gyors megoldás.
Sziasztok!
Tavasz óta csokibarna színezővel festem a hajam, de a sokadik festés után az alja fekete lett a tetej meg csokibarna. Bár nem volt nagyon szembetűnő, engem zavart, ígyhát kb két hete befestettem kékesfekete színezővel az egészet. Az eredeti hajszínem sötét szőke amúgy, de szemöldököm meg jó sötét hozzá, ezért döntöttem sötétebb színek mellett anno...Most viszont meguntam kicsit afeketét és visszaszeretném kapni az eredeti vagy legalábbis ahhoz hasonló hajszínemet, a lehető leggorsabb és legkevésbé káros módon. Arra gondoltam, h ráfestenék rendes tartós hajfetékkel, de vegyes véleményeket hallottam erről. Szerintetek befogná a fekete színzőt egy sötétszőke mézszőke tartós festék? Előre is köszi a segítséget :)
További ajánlott fórumok: