Hajfestés (beszélgetés)

2008. febr. 13. 11:29
Nekem festett szőke a hajam.Szóval ha vennék rá nagyon világos hamvas szőke hajfestéket lehet,hogy csak rontana?
803. Ada12 (válaszként erre: 802. - Baba84)
2008. febr. 13. 11:18
Milyen festéket vettél?
802. Baba84
2008. febr. 13. 10:31

Sziasztok!aki szakértő a témában és tudja megirhatná nekem!világosbarna hajam van,szép világosszőke hajat akarok,de soha nem jön össze!világosszőke hajfestéket vettem legutóbb 9%-os hidrogénnel,de nagyon sötét maradt a hajam,kb 2 árnyalatot világosított ki 40 percig volt rajta!merjem ujrafesteni pár hét mulva,szintén 9%-ossal?12 %-ossal nem merem festeni,a nagy károsodás miatt!sztetek?

Köszi a válaszokat!

2008. jan. 31. 21:38

sziasztok

én egyébként szőke hajamat ma világositani akartam szöke hajfestékkel de barna lett:(((( most oan mintha 100 éves lenék... borzalmas..:( no akkor várok amig kikopik..mert egy hamar nem nöl le az tuti..

2008. jan. 31. 18:04

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek.A hajamat be szerettem volna színezni tartós színezővel, de nem találtam kedvemre való színűt az üzletekben. Ha jól tudom ezek 3%-os színelőhívót tartalmaznak. Helyette egy wella decore nevű tartós festéket vettem, amihez amin azonban nem tüntették fel sehol, hogy hány %-os a peroxid oldata. Gyanítom 6%-os, mert más welláké ennyi. Nem tudjátok véletlenül hány százalékos?Nem akarnám 6-ossal befesteni, nem akarok annnyira intenzív hatást. Szerintetek vízzel kipótolhatom kicsit az oldatot hogy gyengébb legyen?

799. aranyg5 (válaszként erre: 797. - G_anna_)
2008. jan. 31. 14:03
szia! kicsit csúsztam időben, de szándékosan, vártam, hogy reagál pár mosás után a jégszőke a hajamra és eltudjam mondani. Hát, mivel barna az alapszínem, olyan vöröses szőke lett. Nem veszek többet. Próbálkozom tovább.
2008. jan. 28. 20:00

Sziasztok!Nekem vörös szinűre festett a hajam,és ebbe szeretnék szőke tincseket házilagos megoldással.Van valakinek egy jó és egyszerű ötlete,mert nincs bátorságom elkezdeni!!!

Köszi

797. G_anna_ (válaszként erre: 796. - Aranyg5)
2008. jan. 21. 13:33
és neked mien volt az alapszíned: nem tucc képet küldeni mien szinű lett? és azt h érted h nem szabad az egész hosszán végighúzni? az elját már ne fessem be? :O mondjuk enekm sztem mind1 mer én festés után mindig vágatok a végéből.
796. aranyg5 (válaszként erre: 795. - G_anna_)
2008. jan. 21. 11:23
Szia! 1 hete volt jégszőkével befesve. Nem lett fehér a hajam, olyan natúrszőke, de egy mosás után már kopott és most hasonlít az aranyszőkéhez.. Persze ez attól is függ, hogy milyen az alapszíned.Egyik festék se roncsolja annyira a hajat. Egy a lényeg, hogy nem szabad az egész hosszán végighúzni.Az már roncsolja.
795. G_anna_ (válaszként erre: 775. - Bazska)
2008. jan. 19. 14:58
télleg roncsolja? ezt még nem is hallottam :s bár sztem minden festék roncsolja vmennyire.
794. G_anna_
2008. jan. 19. 14:56

hello!

én most szeretném festeni a ahajm a aplette xxl colorral. csak azt nem tudom hogy a jégszőkével vagy a platinaszőkével fessem. félek a jégszőkétől mer a dobozon nagyon fehér. télleg olyan fehér lesz?

793. noeemi
2008. jan. 15. 14:05

Sziasztok!

Valaki tudna nekem ajánlani a Palette Tone Creme hajszínező színei közül valami szép sötétbarnát? A kékesfeketéjét használtam, de már unom, viszont a csomagoláson mindegyik barna szép, így nem tudok dönteni..

Előre is köszönöm!!

792. Ada12 (válaszként erre: 789. - Nyusza2)
2008. jan. 13. 20:16
Henna
791. Ada12 (válaszként erre: 790. - Playboy)
2008. jan. 13. 20:16

Nem nagyon tudom elképzelni, hogy szőkítő nélkül világosabb lett a hajad.

Mit kentél rá?

790. playboy
2008. jan. 13. 14:24
Syasztok!Sokakat érdekel az a dolog,hogy a sötét hajból,hogy lehet világosat festeni... én mint fodrász tanuló kékesfekete hajamból festettem szőkét!2-szer kellett festenem(szőkítő nélkül)és nagyon szép szőkésbarna lett!Bár az első festésnél sárga lett nekem is...ugyanazon a napon mégegyszer festettem és akkor már télleg szőkésbarna lett!Gondoltam leírom hátha valakinek is van/volt ilyen problémája!Aszt ne felejtsétek el,hogy mindenkinek ás a haja és nem mindenkinek reagál egyformán!aki nem biztos benne kérje fodrász véleményét!
789. nyusza2
2008. jan. 12. 16:01
Valaki segítsen... szeretnék a barna hajamba világosbara csíkokat.. sztem jó lenne.. csak anyu nem, engedi.. hiába mondom neki hogy vannak természetes anyagból készült festékek.. csak nemtudom h melyek azok...
788. lill
2008. jan. 10. 12:21
nekem is nagyon gyorsan zsirosodik sajnos. naponta, másfélnaponta mostam, aztán rájöttem, ha épp nem egy vizsgára, előadásra, vagy vmi hivtalos helyre megyek, akkor igenis kibírhatom, 3-5napig is csúnya fejjel. picit mindig máshogy fésülöm, mint előző nap, előkerülhet olykor egy hajpánt is. amikor legközelebb megmosom, szebbnek látom a hajamat sokkal és talán jobban is bírja zsirosodás nélkül. egy próbát talán megér :o)
2008. jan. 9. 13:50
Sziasztok.Tanácsot kérnék tőletek.Szoval festetem a hajam vörösre,de nagyon zsirosodik a hajam,15éves korom óta,2naponként kell mosnom,igy a hajszinem hamar kikopik.Mit tegyek?Segitenétek?Köszönöm.
786. lea78 (válaszként erre: 784. - Lill)
2008. jan. 5. 11:39
De azért a citromot még kipróbálom.
785. lea78 (válaszként erre: 784. - Lill)
2008. jan. 5. 11:38
Én is arra gondoltam, hogy nem éri a nap és azért sötétebb. Na mindegy, ez legyen a legkissebb bajom :))
784. lill (válaszként erre: 783. - Lea78)
2008. jan. 4. 21:35

lehet, hogy rosszul gondolom, de lehetséges, hogy mert most tél van, nem éri annyira nap a hajadat. kevésbé szivja ki, igy ott azért más a színe?!

és ha citromot kicsavarsz a tövére? picit rajtahagyod, betekered a hajad folpackal, aztán megmosod.

783. lea78 (válaszként erre: 782. - Lill)
2008. jan. 4. 19:26
Próbáltam azt is. Én is ithon festetem anyával, eddig jó volt az ultra hamvas, pár hónapja nem szép. és ez látszik is, mert a vége szép ,,fehér", a töve meg nagyon elüt. Pedig ugyan úgy festjük mint ezelőtt. Csak a tövére kenjük.
782. lill (válaszként erre: 781. - Lea78)
2008. jan. 4. 18:13

igen, ultrahamvast és jégszőkét szoktam használni.

de lehetséges, hogy vörös pigmentek vannak alapból a hajadban, ami aztán idővel a festékre így reagál. legalábbis nekem a fodrász anno igy mondta, bár én mindig otthon festem.

és a hamvasító se "hozza rendbe" a tövét?

vagy talán próbád meg a schauma hamvassal mosni..

781. lea78 (válaszként erre: 780. - Lill)
2008. jan. 4. 15:15
Használok hamvasítot, a hideguti ecetes hajhamvasítót, szépen le is hamvasítja a hajam, de a töve sárga marad:( a jégszőkét kipróbálom, hátha jó lesz.Az ultra világos az melyik? Az ultra hamvasra gondolsz?
780. lill (válaszként erre: 777. - Lea78)
2008. jan. 4. 12:11

én is palettét használok, az ultra világost és a jégszőkét is veszem, mikor melyiket. eddig szerencsére nem sárgult be, persze ez a hajad szerkezetétől is függ. nekem amúgy is nagyon világos, hamvas hajam volt.

esetleg próbáld ki a schauma hamvasító samponját!

2008. jan. 4. 00:05
Sziasztok!Tudnátok segíteni?Befestettem a hajamat vörösre és elszeretném tüntetni minnél hamarabb!Ha tudtok valami jó tippet légyszi írjatok!!
778. Lya2
2008. jan. 3. 23:42
Sziasztok! Múlt héten voltam fodrásznál, a sötétbarna hajam melíroztattam, szőke csíkokat szerettem volna erre SÁRGA lett és az egész fejem, nuku csíkok. Szerintetek vissza lehetne varázsolni az eredeti állapotot? Vagy hogyan lehetne javítani valamit a helyzeten?
777. lea78
2008. jan. 3. 21:23
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Olyan szőke festéket keresek, ami nem sárga. Eddig a Palettének az ultra hamvas szőkéjét használtam, de mióta megújult, sárga.
776. Ada12
2008. jan. 3. 21:03

Elég szomorú,h már a fodrászok sem tudják azt amit tanultak :(((((

Figarina itt Vagy még?

775. Bazska
2008. jan. 3. 20:25
Én a Palette XXL-t akartam kipróbálni,de a fodrászom lebeszélt! Azt mondta,hogy eléggé roncsolja a hajat! Mi a véleményetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook