Hajfestés (beszélgetés)
Nekem festett szőke a hajam.Szóval ha vennék rá nagyon világos hamvas szőke hajfestéket lehet,hogy csak rontana?
Sziasztok!aki szakértő a témában és tudja megirhatná nekem!világosbarna hajam van,szép világosszőke hajat akarok,de soha nem jön össze!világosszőke hajfestéket vettem legutóbb 9%-os hidrogénnel,de nagyon sötét maradt a hajam,kb 2 árnyalatot világosított ki 40 percig volt rajta!merjem ujrafesteni pár hét mulva,szintén 9%-ossal?12 %-ossal nem merem festeni,a nagy károsodás miatt!sztetek?
Köszi a válaszokat!
sziasztok
én egyébként szőke hajamat ma világositani akartam szöke hajfestékkel de barna lett:(((( most oan mintha 100 éves lenék... borzalmas..:( no akkor várok amig kikopik..mert egy hamar nem nöl le az tuti..
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.A hajamat be szerettem volna színezni tartós színezővel, de nem találtam kedvemre való színűt az üzletekben. Ha jól tudom ezek 3%-os színelőhívót tartalmaznak. Helyette egy wella decore nevű tartós festéket vettem, amihez amin azonban nem tüntették fel sehol, hogy hány %-os a peroxid oldata. Gyanítom 6%-os, mert más welláké ennyi. Nem tudjátok véletlenül hány százalékos?Nem akarnám 6-ossal befesteni, nem akarok annnyira intenzív hatást. Szerintetek vízzel kipótolhatom kicsit az oldatot hogy gyengébb legyen?
szia! kicsit csúsztam időben, de szándékosan, vártam, hogy reagál pár mosás után a jégszőke a hajamra és eltudjam mondani. Hát, mivel barna az alapszínem, olyan vöröses szőke lett. Nem veszek többet. Próbálkozom tovább.
Sziasztok!Nekem vörös szinűre festett a hajam,és ebbe szeretnék szőke tincseket házilagos megoldással.Van valakinek egy jó és egyszerű ötlete,mert nincs bátorságom elkezdeni!!!
Köszi
és neked mien volt az alapszíned: nem tucc képet küldeni mien szinű lett? és azt h érted h nem szabad az egész hosszán végighúzni? az elját már ne fessem be? :O mondjuk enekm sztem mind1 mer én festés után mindig vágatok a végéből.
Szia! 1 hete volt jégszőkével befesve. Nem lett fehér a hajam, olyan natúrszőke, de egy mosás után már kopott és most hasonlít az aranyszőkéhez.. Persze ez attól is függ, hogy milyen az alapszíned.Egyik festék se roncsolja annyira a hajat. Egy a lényeg, hogy nem szabad az egész hosszán végighúzni.Az már roncsolja.
télleg roncsolja? ezt még nem is hallottam :s bár sztem minden festék roncsolja vmennyire.
hello!
én most szeretném festeni a ahajm a aplette xxl colorral. csak azt nem tudom hogy a jégszőkével vagy a platinaszőkével fessem. félek a jégszőkétől mer a dobozon nagyon fehér. télleg olyan fehér lesz?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani a Palette Tone Creme hajszínező színei közül valami szép sötétbarnát? A kékesfeketéjét használtam, de már unom, viszont a csomagoláson mindegyik barna szép, így nem tudok dönteni..
Előre is köszönöm!!
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy szőkítő nélkül világosabb lett a hajad.
Mit kentél rá?
Syasztok!Sokakat érdekel az a dolog,hogy a sötét hajból,hogy lehet világosat festeni... én mint fodrász tanuló kékesfekete hajamból festettem szőkét!2-szer kellett festenem(szőkítő nélkül)és nagyon szép szőkésbarna lett!Bár az első festésnél sárga lett nekem is...ugyanazon a napon mégegyszer festettem és akkor már télleg szőkésbarna lett!Gondoltam leírom hátha valakinek is van/volt ilyen problémája!Aszt ne felejtsétek el,hogy mindenkinek ás a haja és nem mindenkinek reagál egyformán!aki nem biztos benne kérje fodrász véleményét!
Valaki segítsen... szeretnék a barna hajamba világosbara csíkokat.. sztem jó lenne.. csak anyu nem, engedi.. hiába mondom neki hogy vannak természetes anyagból készült festékek.. csak nemtudom h melyek azok...
nekem is nagyon gyorsan zsirosodik sajnos. naponta, másfélnaponta mostam, aztán rájöttem, ha épp nem egy vizsgára, előadásra, vagy vmi hivtalos helyre megyek, akkor igenis kibírhatom, 3-5napig is csúnya fejjel. picit mindig máshogy fésülöm, mint előző nap, előkerülhet olykor egy hajpánt is. amikor legközelebb megmosom, szebbnek látom a hajamat sokkal és talán jobban is bírja zsirosodás nélkül. egy próbát talán megér :o)
Sziasztok.Tanácsot kérnék tőletek.Szoval festetem a hajam vörösre,de nagyon zsirosodik a hajam,15éves korom óta,2naponként kell mosnom,igy a hajszinem hamar kikopik.Mit tegyek?Segitenétek?Köszönöm.
De azért a citromot még kipróbálom.
Én is arra gondoltam, hogy nem éri a nap és azért sötétebb. Na mindegy, ez legyen a legkissebb bajom :))
lehet, hogy rosszul gondolom, de lehetséges, hogy mert most tél van, nem éri annyira nap a hajadat. kevésbé szivja ki, igy ott azért más a színe?!
és ha citromot kicsavarsz a tövére? picit rajtahagyod, betekered a hajad folpackal, aztán megmosod.
Próbáltam azt is. Én is ithon festetem anyával, eddig jó volt az ultra hamvas, pár hónapja nem szép. és ez látszik is, mert a vége szép ,,fehér", a töve meg nagyon elüt. Pedig ugyan úgy festjük mint ezelőtt. Csak a tövére kenjük.
igen, ultrahamvast és jégszőkét szoktam használni.
de lehetséges, hogy vörös pigmentek vannak alapból a hajadban, ami aztán idővel a festékre így reagál. legalábbis nekem a fodrász anno igy mondta, bár én mindig otthon festem.
és a hamvasító se "hozza rendbe" a tövét?
vagy talán próbád meg a schauma hamvassal mosni..
Használok hamvasítot, a hideguti ecetes hajhamvasítót, szépen le is hamvasítja a hajam, de a töve sárga marad:( a jégszőkét kipróbálom, hátha jó lesz.Az ultra világos az melyik? Az ultra hamvasra gondolsz?
én is palettét használok, az ultra világost és a jégszőkét is veszem, mikor melyiket. eddig szerencsére nem sárgult be, persze ez a hajad szerkezetétől is függ. nekem amúgy is nagyon világos, hamvas hajam volt.
esetleg próbáld ki a schauma hamvasító samponját!
Sziasztok!Tudnátok segíteni?Befestettem a hajamat vörösre és elszeretném tüntetni minnél hamarabb!Ha tudtok valami jó tippet légyszi írjatok!!
Sziasztok! Múlt héten voltam fodrásznál, a sötétbarna hajam melíroztattam, szőke csíkokat szerettem volna erre SÁRGA lett és az egész fejem, nuku csíkok. Szerintetek vissza lehetne varázsolni az eredeti állapotot? Vagy hogyan lehetne javítani valamit a helyzeten?
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Olyan szőke festéket keresek, ami nem sárga. Eddig a Palettének az ultra hamvas szőkéjét használtam, de mióta megújult, sárga.
Elég szomorú,h már a fodrászok sem tudják azt amit tanultak :(((((
Figarina itt Vagy még?
Én a Palette XXL-t akartam kipróbálni,de a fodrászom lebeszélt! Azt mondta,hogy eléggé roncsolja a hajat! Mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok: