Hajfestés (beszélgetés)
Kiegészítésül még annyi, hogy a csodaszép fekete cseresznye színező ugyan nem nőtt le, viszont úszás és szauna után csíkosra folyta a hátamat:-)), és volt valami halványbordó árnyalata a párnámnak és a fehér garbómnak is:-))). Ez a többi szinezőnél is így van? A festékek is foghatnak sportoláskor, vagy csak a színezők, esetleg azon belül is csak bizonyos színezők?
Laura
Sziasztok!
Sötétbarna hajam van, meg vagyok elégedve a színével, soha nem festettem. 21-22 éves koromban (több mint 10 éve) színeztem egy 6 hajmosásig tartó "fekete cseresznye" árnyalattal (ez valami csoda szép volt, ha valaki emlékszik rá), ami eltünt a boltokból, így mostanáig maradtam a saját hajszínemnél. Az utóbbi időben egyre több az ősz hajszálam, ezért gondoltam, hogy lassan valamit kellene kezdeni vele. Ahogy olvasom a hozzászólásaitokat (ki kopaszodik, ki szénaboglya, ki retteg hogy leég a haja), a festést semmiképpen nem vállalnám, a színezés viszont nem fogja az ősz szálakat. A casting színezőjére gondoltam, vagy ha az ősz szálak miatt mindenképpen muszály festéket választani, esetleg a casting új, ammónia mentes krém gloss-ja jöhet szóba. Kérlek benneteket, írjátok meg tapasztalataitokat, ha esetleg van olyan aki "szűz hajon" próbálta, különösen érdekelne, milyen hatással volt a hajára. Jelenleg csodálatosan egészséges a hajam, típuát tekintve száraz, természetesen loknis. A szárazságát megfelelő tápláló samponokkal karban tudom tartani, nem szeretnék a jelenlegi állapotán rontani. Tudtok nekem tanácsot adni? Üdv. Laura
Hali!
Fodrászkellékesnél lehet kapni egy úgynevezett festékeltávolítót,amit a Wella forgalmaz.
Kis szürke tubusban van.
Felkened a festékes területre,pár percig rajtahagyod,majd ledörzsölöd és mikiegér kontúr volt,nincs.
HELLÓ MEG TUDNÁ NEKEM VALAKI ÍRNI HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A BŐRÖMRÖL A HAJFESTÉKET MÁR PRÓBÁLTAM A HAMUT AZ ACETONT DE SEMMI VÁLTOZÁS HA TUDTOK SEGÍTSETEK:::
VIVIKEPIPIKE
Szia
Casting vadszilvával színeztem át a fekete és "vörös" hajam, a cél az volt, hogy a "vörös" legyen sötétebb, és hát szép lett, lilás, tök jól néz ki.
Persze a feketén nem fogott semmit, de ezt nem is vártam!:D Amúgy erősebb fekete lett.
Szal ha hajegészségileg kérdezed, akkor spec nekem semmi bajom nem lett a festék után színezőtől.
Most derült ki, h allergiás vagyok a hajfestékre:(...furcsa h egy évig nem volt semmi bajom tőle.
Vagy azért lehet mert márkát váltottam? Eddig Palette-t használtam, de kipróbáltam egy másikat(jobb minőségűt) és jött a baj:(
Eszembe jutott valami, hogy mégsem szivatnám le a hajamat, hanem a casting 500-assal színezném, az egy fél árnyalattal világosabb, mégiscsak színező, nem roncsol, és a tövét meg befogja. Gondolom a többivel meg úgysem csinál semmit.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Festett hajra színezőt? Köszi!! Még mindig jobban hangzik mint az efassor...:-S
Köszi a véleményeket :-)
Tudtam hogy ez lesz, pont ez a gondom, hogy akármilyenre festem, mindig azt mondják, hogy ez a jó. Én meg nem tudom eldönteni. Nézem a csajok haját az utcán, és éppen amilyet látok és tetszik azután fáj a szívem. Úgy döntöttem, hogy leradírozok belőle vagy két árnyalatot, mert így nagyon látszik a lenövés (olyan mintha kopaszodnék). Remélem attól az Efassor-tól nem lesz baja.
Szia
Noh L'ORÉÁL Casting Créme Gloss Vadszilvát vettem. Nem tudom milyen lesz majd, mert ez ugye színező.:) A világosabb tincsek más színűek lehetnek, mint a többi? Mert hát az fekete, az gondolom marad is!
szia! én is a sötétbarna/barna verziókra szavazok - jobban kiemeli a szemed színét, valahogy karakteresebb vele az arcod..:)
a szőkés verziók sokkal "átlagosabbak", így a fotók alapján.. persze lehet, hogy élőben teljesen más a hatás mindkét árnyalatnál..:)
a technikai kérdésekre nem tudok válaszolni - én fodrásszal bonyolíttatom a hajszín-módosításaimat, de csak 1-2 árnyalatot "ugrálunk" max, azt is csak melírral..
szóval nem tudom, hogy lehet drasztikus hajroncsolás nélkül több árnyalatnyit világosatni.. attól tartok sehogy..:(
Sziasztok!
Olvasgattam ezt a fórumot, és most nekem is lenne egy kérdésem/problémám.
Kb. 3 hónapig világos hamvas szőke volt a hajam. Utoljára 1 hónapja volt ezzel a színnel festve, viszont mégsem tetszik annyira és sötétebbet szerettem volna.
Ezért ma tettem rá L'oréal Casting nevű ammóniamentes hajszínező akármit, 834-es árnyalatot. A tövétől számított kb. 5 centis részt szépen befogta, enyhén vöröses színe lett, még a lenövésnek is. Viszont onnantól szőke maradt, csak sötétebb lett(egyáltalán nincs vöröses fénye). Szerencsére nem borzasztó, csak engem zavar.
Kérdésem az, h ha továbbra is ezzel a hajfestékkel kenem majd, akkor előbb-utóbb befogja-e, vagy semmi esély rá.
Ha semmi esély rá, akkor mivel próbálkozzak? Világos rézvöröses színt szeretnék, de nem olyan rikítót, mint amilyen a rézvörös önmagában. Ha a vöröset valami világos natúr színnel keverve használnám, befogná a hajam?
Remélem valaki válaszol nekem.
Előre is köszi :)
A schwarzkopf poly color brillance és a delux feketéje nagyon szép fényes.
Szívem szerint feketéből csak színezőt ajánlok mindenkinek,mert a fekete festékben sok a káros anyag.
Ugyanolyan jó,ha mindenképpen ragaszkodsz a festékhez,akkor válaszd a legsötétebb barnát,mert ránézésre fekete lesz.
A tincseid előbb-utóbb ledobják majd kisebb mértékben ezt a színt is,kell legalább három festés ahhoz,hogy ne kopjon meg.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?