Hajfestés (beszélgetés)
Szia!
én is sötét barnán gondolkozom. természetesen is szőke a hajam, de pár éve még világositom. ha majd befestetted már, megirnád a tapasztalataidat?
amitől még tartok, mi van, ha nem birok megbarátkozni vele? és nyáron mennyire szivja ki a nap a szinét?
Sziasztok
Én évekig magam festettem a hajam mindig a reklámok után mentem. 4 éve fodrászt váltottam és ezzel megtaláltam az igazi hajfestést is. Nem tudom melyik cég festékét használják valami olasz, nagyon jó, szép a színe, fényes és természetesnek látszik. Barna a hajam, őszül, kávébarnára festetem, olyan mintha megfrissülne a szinem. Soha többé nem fogok neki állni otthon a festésnek.
Szia
Szerintem kérdezz meg egy fodrászt,én úgy jártam egyszer,leszívattam a hajamat,és rákentem világosbarnát,amitől majdnem fekete lettem.Nem tudom"rendes"szőkénél ez hogy működik?
Zsu
Sziasztok!
Platina szőke voltam, ezt a színt csak szőkítéssel étük el a fodrászommal még májusban. Legutóbb, kb egy hónapja volt egy kérésem hogy legyek egy kicsit természetes szőke, ám de világos. Erre befestett egy olyan hajszínre mint ami [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Beyoncé[{[{[/A]}]}]nak is van. A baj csak az volt , hogy szinezővel. Na már most ugye a szinező kopik -kopik és utána megáll a lehető legrosszabb színnél. Na nekem ez a vörös lett, mivel a szinező kihozta a vörös pigmenteket a hajszálakból. Szeretnék vissza szőkülni még ha nem is platinára de legalábbis egy szép természetes szőkére. Nagy valószínűséggel ez csak ismételt szőkítéssel lesz elérhető. Ha van itt fodrász vagy hozzáértő segítene nekem abban, hogy mivel jár az, hogy 9 hónapnyi teljes szőkítés után most ismét erre lenne szükség. Segítségeteket köszönöm.
Tapasztalatból mondom, hogy a feketére színezett hajat nem fogja semmi más szín befogni. Ugyanúgy lenő, mint a rendes festék. Csak kicsit kikopik max.
Nem tudom, h természetes hennával kezelted, vagy hennás hajfestékkel (az a 4ezer Ft körüli dobozos...). Mindenesetre én egyszer használtam hennás hajfestéket, kékesfeketét, és szép lett nagyon. De az ára miatt inkább "rendes" bolti festékre váltottam a következő festésnél (1-1,5 hónap múlva) és nekem nem lett tőle bajom. Elméletileg nem szabad, hanem előbb ki kell koptatni belőle a hennát.
Viszont a Garniernél sztem sokkal jobb a Wella Decoré vagy valamelyik Schwarzkopf festék.
Hali!
Véleményt kérek!Feketére színeztem a hajam,de allergiás lettem rá(Palette).Majd barna hennával rámentem,de csak a tövét fogta be.Most garnier kékes feketét vettem,de nem tom h reagál a hennára.Van vkinek vmilyen tapasztalata a hennaval kapcsolatban?A fodrászkellékesben nem tudtak segíteni:S
Előre is köszi:)
Szió!
Ha konkrét szín van amit szeretnél, inkább menj fodrászhoz vagy fodrászkellékesben vegyél festéket, mert az inkább olyan lesz, mint a bolti ami általában nem hasonlít a képen látotthoz. A fodrász meg tudja állapítani milyen festékre van szükséged (vastag vékony szálú, vöröses pigmentes stb stb)
Én egyébként sok festéket kipróbáltam már és egyikkel sem volt rossz tapasztalatom
Sziasztok!
Festett szőke vagyok úgy 4 éve...És nagyon megtetszett a sötétbarna, úgyhogy elterveztem, hogy befestem végre. Csak a kérdés, hogy milyen festéket válaszak?! A mostani új L'Oréalról ódákat zengenek...mert talán nem roncsol annyira...De azt hiszem, csak színező. Mit javasoltok? Milyen festékkel kezdjek neki, hogy elsőre elérjem a kívánt színt és hogy ne is tegyem tönkre a hajam?!
Köszi:))))
szia!
nekem vöröses árnyalat nincsen a hajamban, inkább hamvasszőke az egész, de világosítom. viszont szerintem a te hajadra is jó a festék, amit használok: Palette jégszőke vagy az ultra világos szőke. utóbbi talán még jobb is). samponnak én ált. gliss kurtól a szőkét szeretem, ill. ha nagyon hamvas hajat szeretnék, akkor a schauma őszhaj samponját veszem (ezüst kupak, sötétlila üveg).
sok sikert!! :o))
én próbáltam már sötétbarna segítségével feketét elérni, sikertelenül. engem is ezzel riogattak, meg azzal is, hogy a feketét nagyon nehéz lesz befedni, ha majd úgy gondolom.
mindenesetre én a garnier legsötétebb barnájával csináltam, és annyiban egyetértek, hogy közvetlenül festés után fekete. illetve ahol a legtovább volt fenn a festék ott fekete. viszont ez elég gyorsan elmúlik és visszakopik barnává, ergo eléri a normál állapotát.
én naponta mosom a hajam ami szintén koptatja a színét, de ahogy sötétbarna lett, nem kopott tovább, tehát szerintem működik így.
egy szó mint száz, én megpróbálnám :)
Sziasztok!
Szintén segítséget szeretnék kérni! Hosszas keresgélés után végre találtam 6-8 hajmosásig tartó Palette hajfestéket és azt szeretném tudni, hogy ha tetszik ez a szín és úgy döntök, hogy továbbra is festeni fogom, csak esetleg már tartósabbal, akkor mennyi idő után festhetem be megint a hajamat? Mert elvileg ha minden jól alakul akkor ez a 6-8 hajmosás kiart 2-3hétig, utánna már nyugodtan festhetem megint?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szandi
sziasztok !
segítséget szertnék én is :)vörösessszőke hajamba melirozva van házilag a barátnőm az elkövető..
szertném megváltoztatni a színét teljesen szőkére
már mindenféle festékkel próbálkoztam de bármilyen szőke festéket veszek is mindig vöröses az árnyalat
esetleg ha tubusosat veszek és hidrogénnal keverem
szerintetek szőke lesz ? de milyen arányban? vagy szőkítőpor? valaki segítsen köszönöm Móni
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?