Hajfestés (beszélgetés)

744. Bazska (válaszként erre: 742. - Csillllag)
2007. dec. 6. 21:20
Nekem is tetszik! Az én hajamra is ráférne egy hosszabbitás,de nem nagyon tudom magam rászánni!
743. lill (válaszként erre: 742. - Csillllag)
2007. dec. 6. 20:59

de nagyon szép :o)) nem kényes nagyon?

lehet vasalni a műt is?

742. csillllag (válaszként erre: 741. - Lill)
2007. dec. 6. 12:34
sajnos hosszabbítva van:( Köszi:)
741. lill (válaszként erre: 740. - Csillllag)
2007. dec. 6. 12:16
természetesen ilyen hosszú a hajad, vagy pótoltattad is? nagyon szép :o))
740. csillllag (válaszként erre: 722. - Hilduci)
2007. dec. 6. 02:45
Szia! a vörös hajat mindenképp lekell elötte szivatni, mert máshogy nem fogja meg semmi, nekem nagyon régen volt vörös hajam, és ráfestettek sötétbarnát, de semmit se változott, vöröses barna lett... ilyen lilás.. és lekellett szivatni az egészet.. jól tönkrevágta:(
2007. dec. 5. 22:49
:) tudom,de nincs olyan képem,mint amilyen most a hajam! Azért nem tudok vele mit kezdeni,mert fölül rövid alul hosszu,szóval a tincsezést nem tudom elképzelni! A nagy különbség miatt!
738. lill (válaszként erre: 736. - Viktoria101)
2007. dec. 5. 21:30
nem teszel fel képet? mert így látatlanban nehéz lenne ötletet mondani:o))
737. Ferildi
2007. dec. 5. 19:52

Sziasztok!

Nekem most lett fekete a hajam a vörös festéktől.

Úgy gondolom 1-2 hét múlva bordó melírt tetetek bele.Ennél csak jobb lehet.

2007. dec. 5. 19:20

Sziasztok!

Sötétbarna a hajam! Unom! Nem tudom milyen színű legyek! Nem szeretnék vagyont költeni,hogy minen 2 hétben festessek! Egyszerű,látható de más!! Köszike :)

735. lill (válaszként erre: 730. - Aranyg5)
2007. dec. 4. 21:41
Szia! nekem is a palette vált be :o))
734. lill (válaszként erre: 728. - Bazska)
2007. dec. 4. 21:40

remélem sikerrel jársz! :o)

azért, ha látsz vmi javulást, szolj ám!!! :o)))

733. Bazska (válaszként erre: 730. - Aranyg5)
2007. dec. 3. 20:14
Szia! Látom neked is jó fodrászod van!
732. Bazska (válaszként erre: 729. - Szabotimi)
2007. dec. 3. 20:08
Szia! Én azt szerettem volna,ha a barna hajamban szép világos csikok vannak! Ehhez képest inkább sárgás-vöröses a szine! Már kb.2 éve van melirozva és mindig mondom a fodrásznak,hogy világosabbat szeretnék,de nem igazán változtat semmit.
731. aranyg5 (válaszként erre: 729. - Szabotimi)
2007. dec. 3. 12:05
Szia!Te milyen festékkel próbálkozol? Milyen az alapszíned? Köszi
730. aranyg5 (válaszként erre: 728. - Bazska)
2007. dec. 3. 12:02
Szia!Most hétvégén befestette anyum az ezüstszínű szőkével/ új palette termék/. Nagyon muszály volt, mivel legutóbb 2 alkalommal a fodrász festette be. Ronda narancssárga lettem. Pedig hamvasszőkét szerettem volna. A vártnál is jobb lett az eredmény a Palettétől!!! Mindenkinek ajánlani tudom!
729. szabotimi (válaszként erre: 728. - Bazska)
2007. dec. 2. 20:41
Szia ! NEm tudom, hogy igazából mit szeretnél - színben. De én is világosítani akartam és a hamvas szőke sikerült. A többitől inkább voltam vörös mint szőke:)
728. Bazska (válaszként erre: 723. - Lill)
2007. dec. 2. 20:38
Valamit muszály lesz csinálnom,mert a mostani hajszinem már nagyon utálom. Mivel szerettem volna világosabb hajat a melir helyett, a fodrász elkezdte az egyészet szőkiteni,jobban mondva a tetejét! A többi rész meg ugy maradt melirozva,hogy ne törjön le a vége! Elég sz..ul nézett ki,ugyhogy visszatértem a melirhoz. Az meg nem elég szőke,inkább sársás! Meg fogom nézni ezt a jégszőke szint! Köszi!
727. krityu (válaszként erre: 724. - Kiscsillagh)
2007. dec. 2. 01:20

Szia kiscsillagh!

Milyen színű az új hajfestéked?Utána többet tudok mondani.

726. krityu (válaszként erre: 722. - Hilduci)
2007. dec. 2. 01:10

Szia Hilduci!

Először is az a kérdés,hogy a barna hajszínnek melyik árnyalatát szeretnéd?Mert ha a vörös hajadra világosabb barnával mész rá, akkor azt mindig lefogja dobni,és sajnos néha még akkor is,ha sötétebbel próbálkozol.De a sötétebb barna 2-3 festés után már elég jól befogja,és nem dobja le. A vörös szín nagyon ragaszkodó,nehéz tőle megszabadulni.

725. krityu (válaszként erre: 693. - Tincsicske)
2007. dec. 2. 00:58

Helló tinticske!

Minden attól függ,hogy milyen színű a természetes hajszíned!De tapasztalatból tudom,hogy a Palette sötétbarnájától nagyon sötét lesz a haj,szinte fekete.Majdnem minden esetben.

2007. dec. 1. 18:09

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ez az új l'oreal termék lenő, vagy kikopik? Mert hallottam, hogy nincs benne ammónia, és amivel eddig próbálkoztam, a világosbarna hajamból sötétszőke helyett vöröseset csinált. De most találtam egy színt, és remélem szerencsém lesz vele.

Örülnék, ha tudna vki segíteni.

723. lill (válaszként erre: 720. - Bazska)
2007. dec. 1. 11:34

magamnak festem, igy "talán" olyan lesz, amilyent tényleg szeretnék. mindig csak oda teszek pici festéket, ahol le van nőve, minek fessem a már amugy is festett, világos részeket. (pontosan akkor törik le a hajad, ha a jégszőkére még ráhúzol egy adag festéket)

nem melirozom, de ugy festem, hogy akár kiengedem, akár összefogom - ne látsszon ki, hogy csak a fejem tetejét festem. a köztes középső részek nem látszanak ki, mégsem károsodnak a festéktől. fodrászom is mondta, hogy "nem rossz-nem rossz" :o)

722. Hilduci
2007. nov. 30. 21:49

Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni ,hogyan változtassam meg a hajszínem vörösről barnára.Már régóta vörös a hajszínem és amikor legutóbb próbáltam visszatérni a barnára ,azt ledobta a hajszínem vagyis inkább nem igen fogta be.Lehet ,hogy ki kell szívatni?Vagy előbb valahogyan kivilágosítani?

721. Bazska (válaszként erre: 719. - Lill)
2007. nov. 28. 11:19

Ha melirozott hajat befestenék ezzel a jégszőkével

szerinted milyen enne?

720. Bazska (válaszként erre: 719. - Lill)
2007. nov. 28. 11:14
Köszi! Neked is melirozva van? Fodrász csinálja?
719. lill (válaszként erre: 717. - Bazska)
2007. nov. 27. 21:32
én a palette jégszőkét használom, ettől tuti hamvas színű lesz a hajad!! :o))
2007. nov. 27. 18:09

Helló!

Lenne egy kérdésem,légysz aki tud válaszolni az írjon...

Szóval már 4 éve szőkítve van a hajam,melírozva.Eredetileg barna színű.És most szeretném befestetni viklágosbarnára.Be fogja fogni a hajamat vagy látszani fognak a szőke csíkok így is??

717. Bazska
2007. nov. 25. 21:44
Sziasztok! Nekem barna a hajam és Wella Magmával van melírozva,de mindig sárgás árnyalatú lesz. Mivel tudnék hidegebb színt elérni? Szép világos melírt szeretnék. Használom a Schauma hamvasító samponját is,de az szerintem a világos szint hamvasítja szépen. Lehet,hogy fodrászt kellene váltanom?
716. pufika
2007. nov. 23. 19:39

Nekem eredetileg világosbarna a hajam. Egy időben szőkítettem, de nagyon száraz léett tőle. Így lenövesztettem, és már vagy 10 éve eredti megint a hajam. Most vöröset szeretnék. Vettem is Garnier intenzív vörös festéket. Az érdekelne, hogy ha épp megvan a vérzésem, akkor meg kell e várnom a végét, és ha igen, mennyivel utána festhetem be?

Ha mégse jön be az áhított vörös szín, akkor kb. mennyi idő amíg lekopik, vagy barnára vissza lehet festeni??

Segítségeteket köszönöm!!!

715. Brigeee (válaszként erre: 714. - Lill)
2007. nov. 23. 14:46

Sziasztok!

Szerintem nagyon gondoljátok meg hogy átfestitek e barnára a szőkét.Én évekig festettem szőkére és átfestettem sötétbarnára kb 2 hónapja.Teljesen olyan színe lett,mint a dobozon,de nem állt jól.Elvileg ki kellene kopnia egy idő után,de csak picit fakult.Most azon szenvedek,hogy visszafessem szőkére.Garnier color naturals világosszőkéjével nem mentem semmire.Nagyon világos szőkét nem merek venni,nem tudom milyen színe lenne és nem törne e le.Mivel tudnám visszavarázsolni?(Ha befestitek,vegyetek Palette hajszínezőt ami elvileg 24 hajmosásig tart,sárga dobozos)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook