Hajfestés (beszélgetés)
de nagyon szép :o)) nem kényes nagyon?
lehet vasalni a műt is?
Sziasztok!
Nekem most lett fekete a hajam a vörös festéktől.
Úgy gondolom 1-2 hét múlva bordó melírt tetetek bele.Ennél csak jobb lehet.
Sziasztok!
Sötétbarna a hajam! Unom! Nem tudom milyen színű legyek! Nem szeretnék vagyont költeni,hogy minen 2 hétben festessek! Egyszerű,látható de más!! Köszike :)
remélem sikerrel jársz! :o)
azért, ha látsz vmi javulást, szolj ám!!! :o)))
Szia kiscsillagh!
Milyen színű az új hajfestéked?Utána többet tudok mondani.
Szia Hilduci!
Először is az a kérdés,hogy a barna hajszínnek melyik árnyalatát szeretnéd?Mert ha a vörös hajadra világosabb barnával mész rá, akkor azt mindig lefogja dobni,és sajnos néha még akkor is,ha sötétebbel próbálkozol.De a sötétebb barna 2-3 festés után már elég jól befogja,és nem dobja le. A vörös szín nagyon ragaszkodó,nehéz tőle megszabadulni.
Helló tinticske!
Minden attól függ,hogy milyen színű a természetes hajszíned!De tapasztalatból tudom,hogy a Palette sötétbarnájától nagyon sötét lesz a haj,szinte fekete.Majdnem minden esetben.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez az új l'oreal termék lenő, vagy kikopik? Mert hallottam, hogy nincs benne ammónia, és amivel eddig próbálkoztam, a világosbarna hajamból sötétszőke helyett vöröseset csinált. De most találtam egy színt, és remélem szerencsém lesz vele.
Örülnék, ha tudna vki segíteni.
magamnak festem, igy "talán" olyan lesz, amilyent tényleg szeretnék. mindig csak oda teszek pici festéket, ahol le van nőve, minek fessem a már amugy is festett, világos részeket. (pontosan akkor törik le a hajad, ha a jégszőkére még ráhúzol egy adag festéket)
nem melirozom, de ugy festem, hogy akár kiengedem, akár összefogom - ne látsszon ki, hogy csak a fejem tetejét festem. a köztes középső részek nem látszanak ki, mégsem károsodnak a festéktől. fodrászom is mondta, hogy "nem rossz-nem rossz" :o)
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni ,hogyan változtassam meg a hajszínem vörösről barnára.Már régóta vörös a hajszínem és amikor legutóbb próbáltam visszatérni a barnára ,azt ledobta a hajszínem vagyis inkább nem igen fogta be.Lehet ,hogy ki kell szívatni?Vagy előbb valahogyan kivilágosítani?
Ha melirozott hajat befestenék ezzel a jégszőkével
szerinted milyen enne?
Helló!
Lenne egy kérdésem,légysz aki tud válaszolni az írjon...
Szóval már 4 éve szőkítve van a hajam,melírozva.Eredetileg barna színű.És most szeretném befestetni viklágosbarnára.Be fogja fogni a hajamat vagy látszani fognak a szőke csíkok így is??
Nekem eredetileg világosbarna a hajam. Egy időben szőkítettem, de nagyon száraz léett tőle. Így lenövesztettem, és már vagy 10 éve eredti megint a hajam. Most vöröset szeretnék. Vettem is Garnier intenzív vörös festéket. Az érdekelne, hogy ha épp megvan a vérzésem, akkor meg kell e várnom a végét, és ha igen, mennyivel utána festhetem be?
Ha mégse jön be az áhított vörös szín, akkor kb. mennyi idő amíg lekopik, vagy barnára vissza lehet festeni??
Segítségeteket köszönöm!!!
Sziasztok!
Szerintem nagyon gondoljátok meg hogy átfestitek e barnára a szőkét.Én évekig festettem szőkére és átfestettem sötétbarnára kb 2 hónapja.Teljesen olyan színe lett,mint a dobozon,de nem állt jól.Elvileg ki kellene kopnia egy idő után,de csak picit fakult.Most azon szenvedek,hogy visszafessem szőkére.Garnier color naturals világosszőkéjével nem mentem semmire.Nagyon világos szőkét nem merek venni,nem tudom milyen színe lenne és nem törne e le.Mivel tudnám visszavarázsolni?(Ha befestitek,vegyetek Palette hajszínezőt ami elvileg 24 hajmosásig tart,sárga dobozos)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?