Hajfestés (beszélgetés)
azt mondják h ezüstös lesz tőle a hajad de vkinek megse fogja :S
naramcsárgát vagy padlósárgát. de sztem ne csináld meg :S főleg ne te magad. fodrászok se nagyon vállalják.
egyik csaj a suliban nyáron fekete volt most kb platinaszőke. ő úgy csinálta h feketébe rakott melír csíokokat 2x kb 1 hónap kihagyással és utána befestette a haját szőkére de nem tom h elötte leszivatta -e. de hát megis látszik a haján mer eléggé eltört neki :S
hellosztok :)
nekem palette color xxl platinaszőkével van festve a hajam. és most csak a tövét szretném befesteni. szeritnetek vegyem meg a dobozs festéket és akkor a felét kenjem rá a tövőre? mer abab van szőkítőpor festék meg oan színelőhívó tej is és akkor mindegyiknek a felét keverjem hozzá?
ja meg egy tőfestést h kell csinálni? vki írja le lécci
Annyira profi fodrászok vannak mostanság és nem mindegyik drága.Az első pár alakalommal egy kicsitt jobban kinyitod a pénztárcádat és utána már jó lesz.
Ha feketére szőkítőt raksz,akkor narancssárga árnyalatot fogsz kapni és az is lehet,hogy szétégeted vele a hajadat! Halgass a többiekre és bízd inkább fodrászra!
Szerintem annak mindenféle színe lenne,én nem merném otthon megcsinálni,elmennék fodrászhoz..
Barátnőm pont most csináltatta ugyanezt! Neki leszivatta a fodrász és aztán festette lilára! Tök jó lett!
sziasztok. szerintetek ha feketére (amire rámentem lilával de nem sokat változott) rámegyek valami szőkítővel, milyen színt kapok? elszeretném már tüntetni a fejemről a feketét és lilára festeni de nem tudom :(((
Köszi a segítséged!
Közben kikértem a fodrászom véleményét, és mondta, hogy ezektől a dobozos festékektől besárgul a haj.
Ő a wellát ajánlotta, ők is ezt használják, és így meg lehet otthon is csinálni.
És nem lesz sárga...
Nekem sötétszőke vagy nagyon világosbarna hajam van,látok olyan lányokat akik sötétbarna hajjal olyan szép szőke szint érnek el!De én már lemondtam róla:(:(:(
Szia! Ez a leggyengébb festék a piacon. Első mosás után nem látszik semmi, bár amikor felrakod szép színe van. Én nyáron csak ezt használom,/a napocska rásegít/ugyanis kevésbé károsítja mint a többi hajfesték. A palettét inkább ajánlanám neked. Otthon is bátran használhatod. De mindig a világosabb színt vedd meg mint amit szeretnél,mert sötétebb lesz különben a hatás! Sok sikert!!!
Szia! Sajnos én is így jártam nem egy szőkítő festékkel! A legnagyobb probléma az, hogy minél sötétebb az alapszín annál rosszabbul fog sikerülni a festés.
Sziasztok! Ha van hozzáértő személy, segítene nekem...
Melíros hajam van, de szeretnék szőkét. Garnier Color Naturals festéket néztem, természetes világosszőke színűt, ezt szeretném. Szerintetek ehhez kell fodrász? És ő, ezzel a festékkel el tudja érni ezt a színt? Köszi!
kipróbáltam ezt a jégszőkét,3 tincsen,nekem ezis vörösesszőke lett:(és ahhoz képest,h 12 %os hidrogén volt bent még világos sem lett pedig 40percig rajta volt! tényleg a hajammal van a gond!nem tudom mit tegyek,h ne legyek többé vörös!:(:(:(:(
Vki probálta már palette xxl jégszőke hajfestéket?volt vkinek vöröses vagy sárgás tapasztalata vele?
köszi a segitséget!
Ez most nemtudom,hogy reklámnak számít-e de én tudok egy iszonyat jó fodrászt aki nagyon jól dolgozik.A legjobb termékekkel nem szar loreallal.Olyanra festi a hajadat egyből amilyenre szeretnéd.Nem kell hónapokig szenvedned.
Vagy az is lehet,h sok a vörös pigment a hajadban,nekem is ez a bajom,akármilyen hamvasat veszek ott van benne a vöröses árnyalat!Ha más festéknél is előfordult ez is lehet az oka,h nem kapod azt a szint amit szeretnél!énis küzdök vele sajnos:(
Szia!!
Valószinű a festék amit használsz gesztenye barna mert azoknak van vöröses árnyalatuk,de a csajsziknak igazuk van valami hamvas szőkés,barnát kellene próbálnod ,de a fodrász kellékbe bemész bizti segítenek!
Ahha.Olyan festéket már próbáltam.A palette festékbe van olyan árnyalat(lila dobozos)Hamvas világos barna,de az is vöröses árnyalatú a hajamon.Már utálom...
Nem konkrétan hamvasítóra gondolok,hanem a barnának egy hamvas árnyalatára.Az elvenne a vörösségből.Szerintem a fodrászkellékes üzletekben biztos segítenének :)
Hogyan?Lehet kapni valamilyen hamvasítót?
Hamvas árnyalattal kellene keverni.
Azt nem tudod véletlenül hogyan szabaduljak meg a vörös árnyalattól a hajamban?Barna festéket használok már régóta,de mindig vöröses az árnyalata,nem olyan igazi szép barna.
Szia!!
Vörös alapot te is tudsz festeni ,utána ,én azt javaslom ha mégis megpróbálod,vegyél a fodrász kellék boltba egy melír sapkát és kihúzó tűt hozzá ez kb.500ft egggyütt és magadnak olyan(lehet vastagabb,vékonyabb a tincs) és annyi tincset tudsz kihúzgálni amennyit csak akarsz és rá kened a fekete festéket a tincsekre és a ható idő után így a sapival a fejeden le mosod samponnal és utána le húzod a sapit és ennyi!
Szia!!
Én szoktam melírozni házilag otthon 12 %-al.A szitu:Sapka melírozó, van hozzá kiszedő,és én vörös vagyok és világos vagy akár szőkés melírt érek így el.Roncsolni a sokadik melír után szokot ,törik a haj végem,ilyenkor nem szoktam egy darabig bele rakni és fodrász vág a végéből.
Világosbarna a hajam,otthon lettek beletéve a csikok+alufolia,de nem sokat szivott ki!Régen festve volt az egész hajam,de akkorse szivta ki sosem szép szőkére!azért gondoltam most ultra hamvasszőke palette festékre,amivel kimelíroznám,azt hiszem abba alapba 12 %os hidrogén van!csak félek,h nagyon roncsolná a hajam...
Függ attól hogy milyen az eredeti hajszíned.Ha középbarnától sötétebb,biztosan kell rá a 12%-os.De én a helyedben szőkítésse/melírral mindenképpen fodrászhoz mennék,mert ezt szerintem látni kellene,tapasztalatból mondom.
Vki festett/melírozott már 12%-os hidrogénnel?mennyire károsodott a haja?én 9essel hiába próbálom,nem sokat sziv ki,még 45 perc alatt se!
Tudnék otthon, s.k. vörös/fekete csíkos hajat varázsolni? Vagy ezt csak fodrászra bízzam? (rövid hajra)
Nekem is ez a gondom.Barna hajfestékkel festem a hajam már lassan egy éve kb.6 hetente,de sajnos még mindig vöröses árnyalata van a hajamnak.
Nem tudom,hogy lehetne megszabadulni a vöröses árnyalattól.
További ajánlott fórumok: