Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Úgy! Tudod!
"Egy hópihe nem csinál telet!" :))
És a te napod?
Szia-szia!
Neked is!
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Szia-szia!
Örülök, hogy előkerültél. Ma már én is éppen eleget csavarogtam, de mára már befejeztem, itt vagyok!
Szevasztok!
Halihó! Van itt valaki???
Tökéletesen egyetértek:))) Vitáról szó sem lehet!!! :)
Azért ami zsigerből jön jó abba nincs bor keverve:)))
Ez pedig az én igazságom.... de tény a tény hogy aki mutogatja a jó oldalát annak bőven van sötétje is.... Tiéd a pont és nem akarok alkudozni:)))
Nem akarok vitázni veled, de a jó szándék, és szép akarat még igen-igen kevés ahhoz (szerintem), hogy az ember "nemes-lélek" legyen általa.
A "jó cselekedet", ami az embert minősíti.
Hiszen gondolom, te is ismered a (az ellent-) mondást: vizet prédikál és bort iszik!
Másrészt azt vallom, hogy kivétel nélkül minden embernek vannak szép, és jó tulajdonságai, és mindenkinek van olyan oldala, jellemvonása is, amelyet nem szívesen mutogat. Olyan nincs, hogy valaki vagy csak csupa jó, a másik pedig csupa rossz!
Egy kicsit ebből is, egy kicsit abból is, így vagyunk mi "összerakva"! :))
Szóra sem érdemes!
Igazán, nekem ez nem kerül semmibe!!! :))
Itt olyan napsütés és szép idő van!
Neked is küldök egy csokorra-való napsütést, ha gondolod, itt most nagyon sok van belőle!
Szevasztok!
Itt nagyon szép napnak indul, így azt hiszem, hogy én is elindulok egy jó adag sétára/gyaloglásra. Az elmúlt esős napokon ki sem mozdultam a lakásból. Majd jövök vissza, és jelentkezek!
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek, aki erre jár!
No meg legyen szép napja annak is, aki nem jár erre! :)))
Én leginkább nap közben kukkantok be. De majd kialakul itt is egy jó kis gárda, ahogy elnézem.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!