Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
[🔷 "A cím egy birkózó fogásra utal (melyet leginkább Sgt. Slaughter tett népszerűvé), szimbolizálva, hogy Ghostface "szoros fogásban" tartja a rap játékot. A dal az absztrakt, asszociatív szövegvilágáról ismert, amely előrevetítette az előadó 2000-es, klasszikusnak számító Supreme Clientele albumának stílusát.
Ghostface Killah "Cobra Clutch" című dala egy korai példa a rapper absztrakt, szabad asszociációs stílusára, amely szűkös metaforákkal és New York-i utalásokkal írja le a rap-színtér feletti uralmat. A dalszöveg nem egy összefüggő történet, hanem a luxus, a vallás és az utcai élet éles, villanásszerű képeinek szövedéke."]
Én elhiszem, hogy a 3/4 ország🇭🇺 szét 'Láv💗 Pörédezte🌈🎵' magát, fiatalok🧑🏽👧🏼 és idősek👴🏽🧓🏼, alkohollal🍾🍾🍾🍾🍹🍹🍹🍹, ópiumhiányban egy cseppet se szenvedve, grupién kekszuális🔞 tevékenység tejszínhabbal és hot-doggal🌭🌭🌭🌭 a kanális💩💩💩 szagú toi-toi wc-ben, ahol nincs wc papír🧻🚫 csak 'tevékenység💩🥃🔞', de hogy Én hogyan bulizok egyedül és JÓ társasággal, arra gondolni se merjetek⚠️
Szarv Gaben: Ausztria🇦🇹/Bécs Európa🇪🇺 és a világ🌐 egyik legélhetőbb városa!
(Gazdasági💴💴💴 értelemben lehet, földrajzi🌍 értelemben Magyarország 🇭🇺, ezt gyerekkorom👶 óta tudom/érzem!)
Aszondja: 🏙️⬇️
"Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz🌊 az úr!"
(🫢)
[2026.04.11. szombat🏙️⬇️]
Az utolsó ütközetben⚔️ szaggat a kép⚡⚡🖼️⚡⚡, elmegy a hang⚡⚡🔊g⚡⚡, persze nem az aktuális csatornánál🗜️, hanem a 📺szolgáltatónál, még a 📺menü is feljön⬆️!
🤔... 🤔... 🤔... 🤔...................................
#nahát
Valaki Segítsen🇨🇭 megtalálni🧐 a kurzort! 🙏
Annyira szeretnék❤️ írni⌨️ és olvasni🤓!
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭.........
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Még az is megeshet.
Figyeled hogy ki tudják hangsúlyozni mikor a nyugdíjasoknak kifizetnek valamit, hogy milyen sokba kerül ez a költségvetésnek? Amikor elherdálnak bármennyit, akkor erről sosincs szó.
Ezt is megódottuk! ✌️❤️❤️🕯️
[SEMMI SINCS SE NEM "VÉLETLEN"!☝️]
Volt papíros IQ-teszt mérésem, a legutóbbi 1️⃣3️⃣0️⃣-at mutatott!
(A matekhoz➕➖➗ SGG HLYE vagyok, ez Tény!)
Az érzelmi intelligenciám (EQ) kimagasló📈 gyerekkorom óta!
----------------------------------------------------
Ma mondom a "jelbeszéd" fogalmát, emberünk NEM TUDJA🤔⁉️ mit jelent: Én vagyok leHÜLYÉZVE🤪👈...⚠️⚠️⚠️
És ez mindennapos történet, hogy egy bizonyos szint fölött📈 csak néznek👁️🗨️👁️🗨️👁️🗨️ Rám, és az ujjaikkal🫵🫵🫵 mutogatnak!
Már nagyon unom😫😮💨! Fáradt vagyok! De LELKILEG🛏️!!
--------------------------------------------------
Magyar🇭🇺 "kvízműsorban⁉️" (fölösleges "ajándékok" elpasszolása jó válaszért) megkérdezi a műsorvezető: MI a túrós tészta összetevője?!
(A válasz: "tészta, tejföl és túró" - ha valaki nem tudná!😶😶😶)
40-50-60-70-es emberünk (férfi/nő) gondolkodik... gondolkodik...
NA JÓ! 😫🥺...
Már virágzik az utcán a fa!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌳🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Már vége van a télnek❄️🚫 és tavasz🌸 van, aki nem tudná! 🌳☀️🥰
A mester azt mondja, emberünk azt hiszi hogyha tele van méreggel☠️☠️☠️🧪🧪🧪 és bosszúval🔥💥💥💥🔥, az nincs hatással a közvetlen kapcsolataira, kötelékeire!
Olyan mint amikor füstöl🌪️🌪️🌪️-ég🔥🔥🤬🔥🔥 emberünk, és azt hiszi hogy a környezete nem részesül az ő füstjéből🌪️🌪️🌪️-lángjából🔥🔥🔥, nem ég és fulladozik😷😷😷 tőle!
Vagy amikor megmérgezi☠️🧪 a kutat🗜️, először Ő iszik belőle, de nem gondolja hogy mások is inni fognak belőle, és ugyanúgy bajuk lesz!
Naivitás és TOTÁL IDIÓTASÁG!!! 😩🫣
Szóval Mérgez☠️🧪 rendesen! 🤢🤢🤢🇨🇭
Mennyiségre nincs szükség, csak Minőségre!
Majd a Karma☸️🧹 rendet tesz!
Brádösz End Szisztösz!
Szombat! (-tól)
Klára az mondta este, ezt a világot már nem lehet ebben az állapotban fenntartani!
👏👏👏 🏆
Azt elfelejtette hozzátenni, hogy ehhez "Mi" is kellünk!
(Ja hogy!)
Hiába mondja a mester hogy nincs "büntetés"!
Végtére is VAN, de azt az emberek teszik egymással!
Mondjuk a rosszabb a jobbal!
Aztán ha ODAVÁG a Karma, mert valahogy jeleznie kell hogy ez NEM AZ AZ IRÁNY...!
Mint ahogy az egyik állat is ODAVÁG a másiknak...! ("Szemet-szemért...")
Akkor megy a sipákolás hogy "MIÉRT PONT ÉN???!!!" "HÁT MIT VÉTETTEM???!!!"
Jól mondod: VÉTETTÉL! Csak észre sem veszed!
És akkor a Tanítás egyben "BÜNTETÉS" is!
Most nézd👁️ meg, mennyire vagy "JÓ" ember! 🪞
(Áááá, NEM! A tükör🪞 az első amit leköpünk💦, összetörünk💥🔨!)
Ehhez már nem lesz erőd, ebben BÍZOM! ✨🙏✨
A (+++) mennyiség nem maradhat, mert nincs változás, mondja Sunim!
Úgyhogy záros határidőn belül csak a minőség maradhat!
---------------....
Szombaton 21! ☸️🔥🐎🔥
És nem csodálkozom...😑🥺
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek II.
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek, hogy milyen is az exem...