Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szevasztok!
Ide értem, jól eltelt az idő rajtam. Olvastam dr. Dukán könyvét. Most már az első 45 oldalon túl vagyok, jöhet a lényeg!!!
A teniszben csúszások vannak, már délelőtt is esett az eső... kedvencem 14,30 helyett majd kb. 2 órával később léphet pályára...
Nálatok mi újság, hogyan telik a napotok?
Képzeld el: május 31.-e lenne a "fordított húsvét"
amikor a lányok (???) locsolják a fiúkat! :)))
Tegnap eláztál? Vagy már ma?
Lazítani hogyan szoktál? Van valami meghatározott módja (meditáció stb.) vagy csak ami éppen eszedbe jut?
Most főzés közben vagyok, de azért be-benézek ide is.
Szóval bepácoltam a sütni-való májat, majd összekaptam magam, sikerült itt a központban 1 órácskát sétálni, mozogni.
Közben az ég kiderült, fülledt meleg lett... persze a vastag, fekete eső-fellegek nyugat felől gyülekeznek... valami alattomos dologban sántikálnak! :)))
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Mikor felébredtem, még 100 ágra sütött a nap, most már teljesen borult. Kimentem az erkélyre, itt az eső szele!!!
Meglehet, hogy a mai piaci-séta esőnap miatt elmarad! Pedig azt hittem, már valóban vége ennek a bolond "egyik nap ilyen, a másik pedig olyan" időjárásnak!
Szia!
Egészségedre a pihenést. Gondolom a "csak" mellé még odajön a főzés, mosogatás, stb. stb. is!
Szevasztok!
Mindenkinek jó pihenést, kellemes szombat délutánt kívánok! Üdv.
Érezd jól magad!
Nálam ez nem jön össze!
Sem bicajom nincs, sem közel-távolban hegyek nincsenek! :)))
De majd el leszek!
Jajj nincs semmi baj!
Csak olyan gyönyörű idő van, és nálam a napi séta, az már olyan megszokott (már amikor nem esik), ezért jutott eszembe, hogy talán majd valami "rendkívülit" is bele kell(ene) csempészni a napomba.
De ne aggódj, majd alakul valahogy az enyém is!
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!