Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
- már tengerünk sincs, hol akarsz te koktélozni?
- Petőfi: Feltámadott a tenger...
- Petőfi: Még kér a nép, most adjatok neki!
Szóval kell tenger, vagy nem kell tenger??? Én nem igazán tudom/tudnám eldönteni, ha rajtam állna! Szerencsére nem tőlem függ, az igazság az, hogy nem is kérdezik a véleményemet.
Én is így érzem!
Akár merre is megyek, eléggé hideg van, ezek a fagyos szentek... szentek a fenét... :)))
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Igen-igen hűvös van, szinte már mondhatni, hogy hideg!
Kb. egy héttel ezelőtt vissza-kapcsoltam a szobában a fűtést, eddig elég volt, amit az őrláng melegített. Most szellőztetés után kb. 10 percre fel is tekertem.... Globális felmelegedés???
Oké!
Vigyázz az úton, vagy nem te vezetsz?
Ahogyan téged ismerlek, ha vasárnap ebéd-vendég lesz nálatok, nem hiszem, hogy szombat este csinálsz egy csajos-estét. Inkább előkészíted a sütést-főzést a vasárnapi ebédhez, és ezerrel takarítasz, stb. stb.
De legyen úgy, ahogy tervezed! :)))
Most már totálisan beálltak a dolgos hétköznapok. „Mókuskerék” effektus. Szokásos rutin, ma hajnalban katasztrofális időjárással fűszerezve. Szél, eső az évszakhoz képest hűvös. Tehát előkerült a szekrényből a termo pulcsi és vastag mellény. És hajnalban majdnem felfújt a fákra minket a szél Csutakkal. Na jó, elképzeltem magunkat a fákon ülve, kucorogva és vacogva. Munkahelyen még nyugi van. A tegnapi látogatás megviselt Dédinél. Nagyon ingadozóak a várnyomás eredményei. Az a Férjem módszere, hogy háromszor méri neki, és a három darab mérés átlagát írja be a vérnyomás füzetbe. Most öt percen belül a második érték nagyon ingadozott. És rossz kedve volt Mamának nagyon, majdnem sírt is. Nem jó ezt a leépülést napról napra látni. Tartok tőle, hogy valami keringési probléma van kialakulóban, de nem vagyok orvos. Mivel tegnap ellébecoltam a főzést, ma este azt is kell. Ott figyel a szalonnás túrós csuszához az összes alapanyag a hűtőben. Ezzel kapcsolatosan egy kis önszuggesszi. "A főzés egy rendkívül improvizatív műfaj. Pozitív és teremtő. Persze vannak olyan részei, amit az ember már rutinból csinál. Például, ahogy megpucolja a halat, lehártyázza a húst. Es ha már megpucolta vagy lehártyázta számtalanszor, akkor közben tud gondolkodni, hogyan fogja elkészíteni. Ez
tehát az előkészület fázisa, ami időt ad, megengedi, hogy továbbgondold, felépítsd
az étrended." - Nem saját gondolat, olvastam, és nem is húst készítek ma. Meg halat sem. :-DDD
Úgy tűnik, hogy vasárnap jön a Párom egyik régi katonatársa vendégségbe. Ő örül neki, így én is. Ja, és a változatosság kedvéért egyetemi tankör találkozó lesz július 06-án szombaton. Életem párja először nem is akart elmenni, de rábeszéltem, hogy nem sok ilyen van. Illetve menet közben kiderült hogy sokan lesznek ott, akiket ismer is. Szombaton lehet, hogy én is csinálok egy csajos estét. Mára röviden ennyi volt a beszámolóm.
Én ma paradicsomos káposztát, mindjárt megyek a konyhába, a káposztát kivégezni.
Gondolkodok egy adag palacsintán is.
Van még tegnapról egy tányérka főtt tészta + hamis vadas-mártás hozzá.
Ezekkel a mai napon el leszek.
Szia Ildi!
Persze, valamikor ki kell pihenni a nyaralás fáradalmait is! :)))
Tudod már, mit fogsz főzni?
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Én egész jól el vagyok itt, befészkeltem magam ide hozzád, legalább amikor téged elszólít a kötelesség (napi munka), akkor sem üres a ház!
Egyébként én is hiszem, hogy akinek itt a helye, az előbb-utóbb ide is fog találni!
Lehet:) De talán az idó hoz majd ide kedves felhasználókat:)
Remélem azért ez nem lomboz le nagyon:)))
Heló-heló!
Ismét előkerültem!
Jár erre valaki, vagy még a madár sem szokott erre röpködni???
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!