Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek! fórum

Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
2012. aug. 18. 17:09

Tegnap egy partin eldöntöttem kiírom, Egyedül érzem magam a 30as évein közepén,, Nagyon! Pontosabban, ha úgy vesszük igazából még soha nem volt barátnőm, S ezt sosem vallottam be senkinek. Tegnap beszélgettem egy pultos csajjal, érdeklődött rólam -nem felszedés céljából, de én nem éreztem a lelkesedést sem, úgy éreztem, "fáradt vagyok" Nem akarom már a világot-nőket meggyőzni, milyen ember vagyok. Beszéltem, és teljesen fájt a fájdalom magány, és a hozzám köthető karakter keveréke, amiből sosem tudtam kimászni. Pedig nem volt mindig így...,, Óriási lelkesedéssel, partikkal, sporttal tanulással vágtam neki kamaszkorom óta a nagy élet megélésére,sokszor éreztem, h vettem le NŐ t a lábáról, de sosem gondoltam tovább,s állítólag ez volt a vesztem, mert volt aki küldte a jelzést..

Persze van oka miért gondolom így: sportos vagyok, adok magamra, viszont arcra sajnos nem vagyok szép. Kimerültem, Rosszul esik már az élet, meló hely rendben, viszont otthon lenni, lelépni, kirándulni, társaságba menni egyedül... Eszembe jutott a legrosszabb is...

Egyenlőre nézem a világot, csendben, beszélni sincs kedvem, eljárok mindenhova, sosem éreztem magam ez ügyben elveszve. Sajnos ez az életem, munka, és valahogy megélni lelkesedve a szabadidőt, és tudom, h a kapukat egy őszinte barátnő nyitná ki...

97. Rea-l (válaszként erre: 96. - Zsanci79)
2011. ápr. 7. 12:36

Köszönöm a biztatást, kedves tőled!És igen, pozitívan kellene hozzáállni a dolgokhoz, tudom. Csak tudni könnyebb, mint meg is tenni.

Azt hiszem hogy képes lennék így élni, de mint ahogy az esetem is mutatja a sors, úgyis próbára tenne előbb utóbb mással, ha most le is mondok az újról. Próbálok választ találni arra, hogy ez az egész azért tönrtént-e, mert nem közös ajövőnk a párommal, vagy azért, hogy ráébredjek nincs tökéletes kapcsolat és még inkább figyeljünk a sajátunkra.

Persze nyilván mindenki szerint az első a jó okfejtés, de akkor miért van bennem ilyen fokú bizonytalanság, hogy mi a jó út???

96. zsanci79 (válaszként erre: 95. - Rea-l)
2011. ápr. 7. 12:01

Nem ez nem igaz. Én 7 éves kapcsolatból léptem ki úgy, hogy szerettem még és Ő is szeretett, nagyon, így igaz, csak voltak más problémák amiken nem tudodott változtatni, és a gyerekem érdekében szakítottam....Azóta találtam valakit, egy igaz, igazi embert, és tudom, hogy vele minden jó lesz...röviden ennyi, nem megyek bele mélyebben, mert nem 2 mondat.

Szóval a lényeg, hogy én is azthittem, hogy sosem lesz más, meg nekem ennyi járt, bla-bla. Ez nem igaz. Pozitívnak kell lenni, optimistának, és egyből Te is jobban érzed magad, és a környezeted is Téged :)

Amúgy fiatal vagy még, Te így leélnéd az életed? Mint két barát?

95. Rea-l (válaszként erre: 94. - Zsanci79)
2011. ápr. 7. 11:46

Őszintén szólva talán azért, mert az újban nem érzem azt, hogy 'érdemes lenne' feladni érte a mostanit. Mármint jó vele, , meg amit írtam az előzőekben az igaz is, de valahogy mégis ezt érzem. Nem tudom megmagyarázni.

Tele vagyok kételyekkel, feszültséggel, mert egyáltalán nem látom a kiutat. Baráti körömben is sokszor hallom ezt a tanácsot, hogy inkább lépjek tovább, mert ez a mostani úgysem az 'igazi', de persze ennyi év után azért ez nem ilyen egyszerű. Együtt élünk, támogatjuk egymást mindenben. Szóval ez egy jó emberi kapcsolat közöttünk. Csak mint férfi és nő nem működünk már jól. De őszintén kérdem! Nem így van ez minden kapcsolatban x év eltelte után. Hogy a szerelem szeretetbe fordul át, és már nem olyan erős érzelmek hatják át, mint az elején? Vagy csak ezzel nyugtatom most magam?

94. zsanci79 (válaszként erre: 89. - Rea-l)
2011. ápr. 7. 11:40
És igen, amit teszel nem helyes, de miért az újat akarod megszűntetni? Szerintem veszteni valód nincs
93. zsanci79 (válaszként erre: 92. - Rea-l)
2011. ápr. 7. 11:35

Mivel még benne vagy egy kapcsolatban, tudat alatt azért vannak benned még bezárt kapuk, nem nyitsz az új felé 100%-osan.

Én biztos lépnék, és addig tedd meg, míg nincs gyerkőc...hidd el!

Nem feltétlenül kell biztosan elszürkülni egy kapcsolatnak, nincs két egyforma ember, egyforma hozzállás...

92. Rea-l (válaszként erre: 90. - Zsanci79)
2011. ápr. 7. 11:16

hát ezaz...Nem vagyok szerelmes! Talán ezért sem tudok könnyen dűlőre jutni. Nincs semmiféle rózsaszín köd. Egyszerűen, csak jobban odafigyel rám, jobban tudok beszélgetni vele, vagy talá már a sok év után most úgy érzem, jól esik ha ismét nőként néz rám valaki.

A baj az, hogy a kérdésekre egyenlőre én is csak keresem, de még nem látom a válaszokat.

Hogy miért nem tudok lépni? Igazán ezt sem tudom. Talán jobban félek az ismeretlentől, mint attól amiben végül is 'elvagyunk' mindketten. A szívem mélyén persze vágyom még én is nagy érzésekre, de már elvesztettem a hitem, hogy előbb-utóbb nem jut el úgyis minden kapcsolat az elszürkülésig.

91. ecc37797d3 (válaszként erre: 89. - Rea-l)
2011. ápr. 7. 11:12
Én a helyedben lépnék.Szerintem önmagadtól is meg fogod tenni ezt a lépést előbb-utóbb.
2011. ápr. 7. 11:10

Kérdés: Miért nem lépsz ki a régiből, és kezdesz az újba? nem írtál olyan problémákat, ami miatt "muszáj" lenne maradni a régiben.

Valamint, ha nem is valljuk be, de a szíved mélyén tudod Te is, hogy azért látsz egyre több hibát (a konkrétan létezők mellett), mert van egy új szerelem, és az "rózsaszín köd" a szó pozitív értelmében.

89. Rea-l
2011. ápr. 7. 10:06

Sziasztok!

Azt hiszem ez a fórum amit egész eddig kerestem.


Hosszú idő(hónapok óta) vívódom már a valóság és az álmok közt.


Röviden a történetem: Több éve párkapcsolatban élek a párommal. A kapcsolatunk nevezhető átlagosnak. Vannak konfliktusok, viták, de alapvetően szeretjük egymást(mégha már nem is szerelemmel, legalábbis én biztosan nem, de rajta is ezt érzem, bár ő tagadja, hogy jól gondolom.)

Szóval teltek múltak az évek, némely komolyabb problémák által a szememben egyre inkább változott a kapcsolatunk, az én megítélésem szerint. A lényeg, hogy már nem tudok rá úgy felnézni, ahogy korábban, és azt gondolom, a mostani helyzet kialakulásában ez kulcsfontosságú jelentőséggel bírt. Ugyanis egy ideje megismerkedtem valakivel. Nos igen, meg lehet vetni, de ez az igazság. (egyébként úgy gondolom, ha egy kapcsolat jól működik, nem tud belépni egy harmadik...szóval ez ránk is igaz)

Tehát megismerkedtem valakivel, akivel szép lassan ráébredtünk, hogy egyre jobb és jobb együtt...minden téren(a párommal közöttünk ezzel is gond van, már jó ideje)

Sosem gondoltam, hogy ilyen helyzetbe kerülök, de megtörtént. Már százszor elhatároztam, hogy megszűntetem az új 'ismeretséget', de nem azért, mert nekem nem jó vele, hanem mert én is tisztában vagyok azzal, hogy amit teszek nem helyes. A párommal próbáltam már milliószor megbeszélni a gondokat, vagy csak egyáltalán megbeszélni valamit, de egyre kevesebb közöttünk a kommunikáció az elmúlt években. Őt teljes mértékben leköti az egzisztenciája, amúgy meg másra már nincs ereje. Ez minden területre igaz. (talán ez is szerepet játszott a 3. jöttében)

Szóval a problémák elég összetettek.

Lehet, hogy kicsit kuszán írtam, akinek van kérdése, írja meg bátran.

Szeretnék véleményeket, ahogy ti látjátok.

Köszönöm előre is!

88. b539510999 (válaszként erre: 85. - 3cf80f2b78)
2011. ápr. 2. 20:03
Tudom, de még reménykedek, hátha...:(
87. b539510999 (válaszként erre: 86. - D46b6ac834)
2011. ápr. 2. 20:01
Mindketten. Tulajdonképpen nekem így jobb, mert ha találkozgatunk tovább és végül mégsem mellettem dönt, akkor nem érzem majd magam kihasználva. Hagynunk kéne az egészet, de nekem nem megy...:(
86. d46b6ac834 (válaszként erre: 84. - B539510999)
2011. ápr. 2. 16:08
Ha nem találkoztok, nem beszéltek, akkor nem letisztulnak a dolgok, hanem feledésbe merülnek, nem "él" a kapcsolat. Ő akarja így, vagy Te?
85. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 84. - B539510999)
2011. ápr. 2. 16:02
Szeintem sok jóra ne számíts!:-((
2011. ápr. 2. 10:19
Sziasztok! Az én történetem kissé zavaros, de megpróbálom elmagyarázni amennyire lehet. Megismerkedtem egy 30-as férfival pár hónapja, akivel elég jól alakulgattak a dolgok. Nagy a korkülönbség köztünk (több, mint 13 év), de ennek ellenére nagyon jól megértjük egymást, nem tűnik ennyinek és véleményem szerint nem is olyan fontos a kor, ha azonosak a céljaink, az értékrendünk. Már az első találkozáskor elmondta, hogy nem rég vált el és van két kisgyermeke. Ennek a tudatában kezdtünk el találkozgatni úgy, hogy a nyilvánosság előtt nem mutatkoztunk a vagyonmegosztás miatt, amit csak kora ősszel zárnak le. Egyikünknek sem volt jó így, mert ő nem tudott (vagy nem akart) dönteni, hogy a gyerekek miatt a volt feleségéhez visszamenjen-e (akivel amúgy gyűlölik egymást), vagy vágjon bele velem egy új kapcsolatba. Időt kért, hogy letisztuljon ez benne, amit én támogattam, mert nem akartam lelkileg sérülni. Jelenleg ott tartunk, hogy nem találkozunk, nem beszélünk, hagyjuk letisztulni a dolgokat.
83. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 74. - Olgica-01)
2011. ápr. 2. 10:02
Már nem,de szerettem!Igen,van gyereke,és ugye felesége!És ami nagyon rosszul esett anno,amikor együtt voltunk,akkor vette el a mostani feleségét,és csinált neki gyereket!!
82. 54840f0fce (válaszként erre: 81. - Eszterlánc77)
2011. ápr. 2. 00:53
:)))
81. eszterlánc77 (válaszként erre: 80. - 54840f0fce)
2011. ápr. 2. 00:46

:) Imádom a Coldplay-t. Nekem ez az egyik kedvencem:

[link]

2011. ápr. 2. 00:33
2011. ápr. 2. 00:18
Félek szerelmesnek lenni, pedig nagyon-nagyon kedvemre lenne valaki. Igaz, nem nagyon kommunikál velem az utóbbi időben. Lehet nem is lenne esélyem nála, de mivel félek az újabb csalódástól ezt talán sohasem fogom megtudni.
78. ecc37797d3 (válaszként erre: 70. - Mamcili)
2011. ápr. 1. 23:50
Azért néznek értetlenül,mert hirtelen beugrik az agyukba hogy tél van,és már alma sincs a fákon,a ládát meg felhasználták gyújtósként.
2011. ápr. 1. 23:44
Azért szakítottam meg egy számomra fontos barátságot, mert nagyon szerettem a pasiját, akiről folyton beszélt!
76. 3fdbb35f49 (válaszként erre: 70. - Mamcili)
2011. ápr. 1. 22:31

Gondolom látják hogy ott az alma

Bocs de tegnap elment az internetem

2011. ápr. 1. 22:30
2008 november ota vagyunk eggyütt de egy percig se bánom
74. olgica-01 (válaszként erre: 72. - 3cf80f2b78)
2011. ápr. 1. 22:09
Szeretted,vagy meg szereted?Es ö?Van gyereke is?S azota van uj tarsad?Azert hianyzik,nem?
73. olgica-01 (válaszként erre: 51. - 3fdbb35f49)
2011. ápr. 1. 22:05
Ez durva,ilyen gyorsan?Szep törtenet...Es miota vagytok mar együtt?
72. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 50. - Olgica-01)
2011. ápr. 1. 05:55
Igen,beluntam!Ő nem akart lépni,hisz ott volt a családja!Nekem pedig úgy már nem volt jó!Ő a mai napig folytatni akarja,de én már nem!
71. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 44. - Kisördög86)
2011. ápr. 1. 05:39
Eleinte jó volt,aztán több lett,ő nem akarta a családját elhagyni,így én léptem!A mai napig bízik benne,hogy egyszer újrakezdjük!
70. mamcili (válaszként erre: 69. - 3fdbb35f49)
2011. márc. 31. 23:00

van egy jó történetem...

almaszedő vásár...

elmegy a család almát szedni, hogy anya télire befőzze, de odaérve veszik észre hogy otthon maradt a láda...

közlik a gyerekekkel, hogy nem tudunk almát szedni, mert nincs...

a gyerekek értetlenül néznek...

miért?

szerinted mi a vége?

2011. márc. 31. 22:57

igen van benne valami

meg ugye mindig azt hallják hogy nem és könnyü megjegyezni

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook