Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szépet mindenkinek.
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
Azért érdemesebb letörni, ha elérhető kelyen vannak.
Bizonykemények, szúrósak, súlyosak.
Mennyit kaptunk a pofánkra, hogy nem szabad, de szopogattuk mi is. :D
De ezek a jégcsapok, ha valakire rázuhannak, fegyverként hathatnak.
Az nem is volt,, hó van egy kevéske.
Szó sem eshet szánkózásról.
Tetszik😀
Nekem ez fura itt már csak épp mutatóban van.
Voltam a papírboltban, lányomnak csomagja jött, tök kellemes idő van. Kicsit bámészkodta is, a gyerekek szánkóznak a dombon.
Egy apuka üres szánkót húzott, kérdezték tőle, hogy ide jön? Mondja nem, a gyerekért a suliba, azt húzza majd haza a szánkón. Én meg mondtam neki, hogy fél úton cseréljenek. Nagyot vigyorgott. 😆😁
Nagyon veszélyes a helyzet erre is. Méteres jégcsapok lógnak 1-1 ház ereszéről, és láttam olyat, hogy 3 cm vastag jégtábla csúszott le a tetőről.
Nem elég, hogy a lábunk alá-elé kell nézni, még a tetőt is figyelni kell, honnét jöhet az áldás.
Nagyon csúszik
Igen írtad,,de nem baj:))
Gyerekkoromban még program volt csónakázni vasárnaponként,,na persze ritka volt azért:)
Anyumék meg ott is fürödtek mielőtt a városi strand megépült,,meg persze a Perintben:)
Mindenesetre vigyáztak rád valahonnan😇🙏🏻Ami el is kel,,mert azért volt pár hajmeresztő kalandja az embernek ,így utólag már látja:)
Köszi, bízom benne, hogy így lesz.
Minden doki jó, de nekem Ő a legjobb. ☺️
..és szívesen. ☺️
lehet írtam már, egyszer, még tini koromban unokatesókkal csónakáztunk rajta. Eszetlenkedtünk és felborult a csónak.
Pánikba estem, mert nem tudok úszni, na, de nem kellett volna, mert mire visszafordították a csónakot én benne kapaszkodtam. Jó meleg volt, mire hazaértünk mindenkin megszáradt a ruha. Perintbe mentünk.
Drukkolunk:))
Legyen minden jó,,az meg külön szerencse ha jó orvoshoz kerül az ember,,könnyebb a lélek:)
Köszi a finomakat,,épp jókor☺️
Napsütéses szép napot kívánok mindenkinek.
Nálunk -7 fok volt reggel 7-kor, most -4.
Megjártam a Fő-dokimat, nagyon cuki ember.
Március 2.-án kell mennem az altató orvoshoz.
Addig még 2 vizsgálat vissza van, de bízom benne, hogy minden rendben lesz és mehet az újabb műtét.
Jó étvágyat az ebédhez. Kis nassi utána.
🍰🧁🍰🧁🍩🍫🍩🍫🍎🍊🫐🥝🍎🍊🫐🥝☕️☕️☕️☕️☕️
-9 van.
Jó reggelt mindenkinek🍵🫚🍋🟩🍋☕🧣🧤🧦
Jó reggelt, és szép hétfői napot kívánok mindenkinek☕☕☕☕☕☕
🍵🍯🍋🍵🍯🍋🍵🍯🍋
🍀❄️☃️❄️☃️🌞🥰
!!!...🧣🧤👖🧥🧦👢
Szép álmokat kívánok Mindenkinek!
Itt akkora szél volt, hogy a hó porként kavargott a tetőkről, fákról.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!