Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Ezt komolyan mondod?
Én úgy tudtam, ha lefagy a rendszer, akkor egy fazék lobogó sós víz kell neki!!!
A témához egy vicc:
Mit csinálsz ha húszadszor fagy le a rendszer?
- Ctrl + Alt + Cipőtalp.
Én napközben fogok ide esetenként be-benézni. És ha majd történik is velem valami érdekes, valami kellemes, amivel mások hangulatát is fel tudom esetleg dobni, hát nem fogom eltitkolni.
Egyelőre max. annyi, hogy tegnap sikerült "nem belelépni"!!! :))) Persze ez is öröm, hiszen ha nem sikerült volna, igen-igen bosszús lennék! Mint akárki más!
Van egy dolog,nem nagy sztori,de leírom.Növesztem a hajam,hogy később el tudjam ajándékozni..remélem,nem hangzik olyan nyálas dolognak.De épp ma filóztam,hogy el kéne menni fodrászhoz és eszembe jutott ez a gondolat,hogy mégsem vágatom le. Ahhoz,hogy a levágott hajat fel lehessen használni,még kb.3-4 évig növeszthetem..és ekkor ugrott be,hogy még kb.4 évig kell a kocsi törlesztőjét fizetni,amíg nem jár le,addig nem vágom le a hajam :O :)
szóval hajrá :))
Jó lesz ez!
Bízzunk benne, hogy lesz is valóban sokakat érdeklő, és sokakat felvidító, megmosolyogtató kis történet!
Ez nem az az ember aki mások életébe és titkaiba akar vájkálni:) Én nem vagyok olyan :)
A cím a fejemből pattant ki.... Pl ha hírtelen valami öröm ér valakit de senki sincs a közelébe vagy akinek mondhatná éppen az előtt pironkodna pedig nem kompromittáló a dolog vagy akár senkinek nem szeretné elmondani az ismerősei közül de valakivel vagy valakikkel nagyon megosztaná akkor itt akár megteheti...Mindenki volt már ilyen érzéssel telve legyen az öröm vagy csupán egy kedves esemény....:)
Azt hittem valami szupertitkos élethelyzetet oszt meg velünk a fórumindító amit itt kibeszélhet magából és megkönnyebbül és a kutya nem tudja meg, hogy ő az.
Hiábahnah...az a piszkos fantáziám...:)
De vidámság és tréfa, azt miért ne mondhatná el senkinek az ember lyánya?:)
Csak én nem értem?:)
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!