Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Aranyos vagy!
Igazából a mosást tegnap kellett volna, ill. eredetileg tegnapra volt ütemezve... a hangulatom tegnap a bányász-béka feneke alatt volt, gondolom az időjárás miatt! Ma azért egy kicsit "aktívabb" vagyok...
Jó munkát, jó elfoglaltságot neked is!!!
Szevasztok!
Szép napot kívánok mindenkinek! Most értem ide, de még mindig csak itt-ott vagyok! Néha itt, néha a konyhában, néha a mosásban...
Ma már megjárattam egy kicsit a lábaimat, zöldséges, + séta, lóg az eső lába... szóval ebből elég is lesz mára...
Lady Lavender tagsága itt a hoxán az este 11-kor megszűnt, törlését kérte!!!
Sajnálom őt, elszaladni, elfutni az élet eseményei elől nem lehet, csak elfogadni, vagy szembefordulni és megküzdeni a történésekkel.
Jó reggelt, szép (szebb) napot mindenkinek!
Itt akár melyik ablakon kinézek, esik az eső = országos eső van! mondjuk ilyenkor!
Helló-helló!
Most értem vissza!
A meccset megnyertük, a fáradalmakat kipihentem...
Szia!
Nálad mi újság? Mai program?
No szevasztok, itt vagyok már!
Eléggé elment rajtam a délelőtt, reggel elmentem itthonról, utána pedig nekiálltam főzni.
Kb. egy óra múlva ismét eltűnök, kedvencem az EuroSport 1-en kezdi a tenisz-mérkőzését. Igaz, hogy síma, könnyű továbbjutásra számít mindenki, de ahogy mondani szokták: az ördög nem alszik!
:)) Én mikulás ruhában? Azt hiszem azt én is megjegyeztem volna egy életre :) Annyira jól festenék mikulás kosztümben:)))
A lelked neked is nemes ha megőlelted azt a boltost.....ilyen is kevés van...talán egyre nagyobb a gátlás és a figyelmetlenség az emberekben...
A kisfiúval?
Igen, olvastam, nagyon szép volt tőled! Valóban, ma már szinte alig-alig van ember, aki megállna egy ilyen szitunál, és megkérdezné, hogy mi a baj?
Gondoltam is, kár hogy éppen akkor nem volt rajtad a "mikulás-jelmezed", még emlékezetesebb lenne a kisfiúnak, és örök életre megjegyezné...
Én ma sajnos csak átölelni tudtam azt az eladót az egyik boltban, aki úgy tette a dolgát, hogy közben patakokban folyt a könnye. Pénztáros mondta, a családban valaki nagyon-nagyon beteg..
Gratulálok!
Kevesen mondhatják ezt el magukról, sajnos, pedig szerintem is alap lenne, hogy legalább minimális szinten minden férfi tudjon valamit "összedobni" a konyhában!
Mint ahogy minden nő minimális szinten tud szöget falba verni, vagy hasonlókat...
Nem is vagyok beképzelt ugye??? :))
Visszatérve a lecsós csirkére, nekem is megfordult a fejemben, hogy csirke májat és megbolondítva egy kis friss zöldborsóval... de ez, hogy reszelt sajt a tetejére és vissza a mikróba... fejedelmi kaja!
Kösz az ötletet.
Fogadd részvétemet!
Valóban nehéz elviselni, ha az egyiket még meg sem érkeztünk gyászolni...
Azt mondják az okosok: a sors nem rak ránk olyan terheket, amelyeket nem vagyunk képesek elviselni!
És minden teher, minden nehézség, csak tovább erősít bennünket!
Sírj, sírj, amikor csak úgy érzed, ne tarts vissza a könnyeidet...
Kezdj írni egy "Titkos naplót", melyben leírod összes fájdalmadat, összes bánatodat, mindent ami most ki kívánkozik belőled. Persze a kíváncsiskodó jelentkezőket nem kell be-engedni olvasásra!!! De ha úgy gondolod, írhatsz nekem is nyugodtan privit. Amiben tudok, segítek.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!