Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
A pénz.......sokan nem látunk tovább a pénznél.....Én a nullából teremtettem meg azt amiben élek egy őrülten szegény családból kikerülve.....Azóta egyik szülőm sem él már....Becsülettel és kitartással voltam önmagammal és annó a jövőmmel szemben.....bár ez így nagyon tömör de hosszú napok sora lenne mindent érthetővé tennem ebben...lényeg hogy becsülettel és kemény soksor egyszerre 3 munkával sikerült....lehet droid vagyok de akartam hoy jobb legyen és hálás akartam lenni anyámnak hogy felnevelt és apámnak hogy a jóra vezetett ..... sajna csak anyumon segíthettem amig köztünk volt.... de tény ha akarod rendbe tudod hozni a dolgokat..... ez tapasztalat nem tévhit....
Gyere vissza, gyere közénk, maradj itt!!
Mindenkinek köszönöm a kedvességet!
Adatlapod szerint nem vagy már fiatal.
Ha ilyen önképed van, ha ezt nevelték beléd, nehéz lehet neked!
Nem igaz, hogy valaki ennyire rossz, ennyire értéktelen, mint amilyennek te érzed önmagadat!!!
Kolby kapitányt hagyd a fenébe, próbálj meg kilépni a bűvköréből, megállsz te a saját lábadon is, nem vagy arra kényszerülve, hogy majd ő diktálja az életedet, mert te nélküle nem tudnád. Dehogy nem!!! Mutasd meg neki, hogy nélküle is ember tudsz lenni! Állj talpra, állj a sarkadra!
Nem miattad írtam le....ne légy buta:)
De a megkeseredés semmire sem megoldás:)
Bocs, nem írok ide akkor. Sajnálom.
jah, a szakemberek se tudnak addig gondolkozni, amíg nincs elég pénz a zsebükben, ez élettani összefüggés :-) Nekem most nincs. Összes családom vagy kórházat jár 2 éve, vagy belehalt. Én meg csendben belebolondultam.
Tényleg..... megnyitottam ezt a témát és egyszer meg is magyaráztam az értelmét.... épp tegnap történt valami amit még senkinek sem mondhattam el így szívesen megosztom veletek:))) Jöttem haza a munkából és mivel csak ritkán megyek kocsival így busszal utaztam..... amikor leszálltam láttam egy anyukát kisgyermekkel várta a buszt a végállomáson... A kisgyermekre lettem figyelmes mert eszeveszett sírásba kezdett.... Annyi kétségbeesést még sosem tapasztaltam mint akkor abban a sírásban....gondoltam egy merészet és odaléptem a kisfiúhoz hogy megkérdezzem mi a baj? :) Talán 5 -6 éves lehetett.....a sírástól nem értettem mit mond ... az anyuka segített és elmondta hogy épp egy fél órája kapta az apujátol a zenelejátszót amivel jól el volt de épp most elejtette és szerencsétlenségére a járda melletti kanálisba esett.....én hordok magamnál zenelejátszót amin sokszor adatokat hordozok..... Nem volt rajta semmi.....belenyúltam a zsebembe és a isfiú kezébe adtam aki azonnal elhallgatott.... az anyuka talán megöszönni szerette volna a mozdulatából itélve de addigra én már méterekkel voltam arrébb.... Tegnap úgy éreztem tettem valami igazán jót:)))) Ennyi volt a sztori:))))
1 héten belül 2 hozzátartozóm halt meg. Sajnos, tényleg koporsót voltam kénytelen vásárolni(45 éves, 60 éves)....Nem akartam, hidd el!
nem voltam rossz
szerettem, de elutasítottak, gyerekkoromtól fogva
szerencsétlen lúzer, rossz vagyok
a sok jó a sokvisszautasítás után megkeményített, egy érzelem nélküli szobor lettem
nem hiszem, hogy ez jobb lesz, bezárkóztam, csak a fiam engedem magamhoz, ő meg már nincs
megbolondultam
Kedves Lady!
Teljesen megrémültem az előbb, amikor elolvastam a "Mit vásároltál ma" c. fórumba általad írott választ.
Hozzátéve az itteni soraidat, melyek egyébként eléggé rejtélyesek, de így együtt a két helyen írottak, megdöbbentők!
Nagyon remélem, hogy nincs szándékodban semmi újabb "rossz döntést hozni!".
Ha esetleg mégis csak körvonalazódnak a kis fejecskédben valami olyan gondolatok,... szóval inkább egy szakembert kellene nagyon gyorsan felkeresned!!!
köszönöm
most ehhez 2 ember kéne, a férjem, meg én
de ő nem akarja
szerinte csak én vagyok a rossz
Nem végy erre mérget....inkább tégy a jóért....:)
Bocsi hogy az előbbi kérdésedre mindkettőtöknek reagáltam....:))) Így van ez ha az ember fia egyszerre akar mindenre reagálni:))))
Magam bántottam, mert nem szeretem magam. Nem fogtam fel, hogy ezzel a fiam is bántom.
Ok és okozat.....biztos volt előzménye ami nem feltétlen volt a te hibád....ettől még tény a tény hiszen megtörtént.... tégy rendet és hidd el a lelked is elnyeri nyugodt jutalmát...
sehová nem tehettem, engem meg eltiltottak TŐLE.
sosem beszélek mellé kedves lady:) Lecsós csirkét csináltam sütőbe dugva sajttal a tetején....:)
Nem tudom miről és milyen rosszról van szó és el hiszem hogy az ember sokszor kényszerszülte döntésekbe képes bocsátkozni....Ám azok a hibák kivétel nélkül javíthatók....
Hova vitted? Kinél helyezted el?
körülmények. hiába mondjátok, hogy nem kifogás, de pénz, otthon nélkül hová vihettem volna a fiam?
Aranyos vagy!
De ne beszélj mellé, szóval te főztél magadnak ebédet??? És mit sikerült összehoznod???
Nos ezt kerekebben megfogalmazni nem is lehetne:)) Szép volt:)
Szia!
Én is azt mondom, ne emészd magad!
Hiszen mi is a rossz?? Az a valami, amit nem akarunk valami miatt sem magunknak, sem másoknak! De ahhoz, hogy választani tudjunk a jó és a rossz között, valamikor körbe kell néznünk egyiket is és a másikat is!! Te választottál valamit, és rájöttél, hogy "nem ilyen lovat akartam", ettől kezdve tudni fogod, hogy az "olyat" soha többé nem fogod választani!! Ezért mondják: minden rosszban van valami jó!
Bízzunk benne hogy kevesebb rossz döntés születik a jövőben:) Én is sokszor hoztam rossz döntést és mindig nagy munka volt kijavítani azokat....ma picit megfontoltabb lettem és minden döntésem előtt többször mérlegelek:)))
Mint mondtam a választás mindig a mi kezünkben van....amikor kellett választottál...Már tudod hogy rosszul ezen keresztül tanultál is belőle...Talán legközelebb másképp választasz jó és rossz között...
Kedves vagy, köszönöm! Ez a rossz nem jó semmire. A jót kellett volna használnom, hogy a rossz eltűnjön, ne is legyen. Gyenge voltam, talán lusta, vagy semmilyen....
A rossz a jó feltétele....Ha nem tudjuk milyen a rossz akkor nem tudjuk azt mondani valamire hogy jó hiszen akkor viszonyítási alapunk sincs:) A rossz azért van hogy tudjunk különbségtétellel választani jó és rossz között és azért hogy tanuljunk belőle.... A döntés mindig a mi kezünkben van:))
További ajánlott fórumok: