Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Én ma még főzöm a káposztát.
Zsoltiék ma még hazajönnek, le lesz tudva a szülinap, húsvét egyben,holnap holnapután már csend lesz.
....én készen vagyok mára mindennel.
Sütés, .......felmosás.
Holnapra gyűjtöm most az erőmet. :D
Gyönyörű idő van, voltam lent megint egyet járni.
ÁÁ, most jutott eszembe, még pár tojást kellene festenem. :D
Jó reggelt, szép napot.
Pirosa, Boldogságos szülinapot kívánok neked és az unokádnak is sok szeretettel.
Maya, neked is hasonló szépeket a Szülinapodon.
Sziasztok, szép napot!
Piroska! Boldog születésnapot nektek! :)
Szép jó reggelt Csajok!
Tegnap jól elfáradtam..ma meg holnap meló.
Piroska,Nagyon Boldog Születésnapot Kivánok Neked és az unokádnak eme szép napon,Sok Sok Szeretettel!😊😊🎂🎂🎁🎁😘😘🌼🌼🌸🌸
Mindenkinek jó készülődést és Szép napot kivánok!
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Nagyon gyönyörű idő van, 23 fok.
Igaz kint még nem voltam, a konyhában töltöttem a délelőttöt, meg most kávézás után megyek vissza. Az isler megsülve, össze ragasztva, most következik a vendégváró lapjainak sütése. A keksztekercset majd holnap csinálom meg. A sonka megfőtt, hűl a levében.
A vasárnapi menüt is sikerült végre össze hoznom. Nem lesz nagy valami. Karaj csontból főzök húslevest, fokhagyma mártás lesz a f.húshoz. Baconös csirkemell, rántott csirke comb és karaj lesz, szezámmagos bundában. Rizs köret, mert a gyerekek azt szeretik és káposzta saláta.
A Húsvét nálunk is már csak az unokákról szól, sajna csak az itteni kettő lesz itt. A 3. majd csak a nyáron jön.
Mindenkinek ismét jó készülődést kívánok, mellette pihenést is néha-néha.
A locsolást mindig utáltam, de anno az összes ovis fiúm, sőt még a kisebb iskolások is adták át egymásnak a kilincset.
Sziasztok Csajok!
Ma már 3 féle sütialapot lesütöttem..készül a kaja is..férjem füvet nyír,csodaszép az idő😊😊
Igen abból
Nem szeretem.
Az a sok ugra-bugra, ami megelőzi, és mire kimossuk magunkat a konyha-gőzből, jön a húsvét hétfő, és a legkülönbözőbb illatú, szagú pacsulikkal locsolnak meg bennünket. Hétfő este kezdhetjük előről a hajmosást, stb. stb.
Tegnap olyat olvastam a net-en, hogy ez a locsolkodás magyar találmány, más népeknél ez nem volt szokás. Persze anno' ásott kútból hideg vízzel csinálták, hát az sem volt egy igazán üdítő fürdő.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Ildikó! Megértem, hogy kicsit elkeseredtél a CT után. De nézzük a pozitív oldalát. Sokat javult, nem kell a műtét és ellenőrzés is "csak" fél év múlva. Addig meg pihenj, erősödj és "kutyázz". A húsvét ugye meg csak 3 nap. Engedd a családnak, hogy kicsit ők kényeztessenek. :)
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!