Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
van nekem is de fél évnél régebbi
szia! örülök h. jól vagytok, emlékszem rád két évvel ezelőttről. én egyelőre a kutyáimat hurcibálom, mondjuk elmondhatom h. gyarapszik a család, már három kutyum van. és én is jól elrontottam, de már mindegy, fejemre nőttek. kár h. a baba ilyen nehezen jön :( vagyis semennyire. na majd talán a következő.
van még, tegnap jelentkeztem be a következőre, és újra lehet igényelni, nekem tavaly is volt egy fizetős lombikom.
nekem csak az első konzultációra kellett, azóta egyszer sem.
Sajnos nálam is aktuális, mert most kezdték el nálunk is a végelszámolási eljárást:(
Az új MT-ben ez áll:
"38. A felmondás
65. §
(1) A munkaviszonyt mind a munkavállaló, mind a munkáltató felmondással megszüntetheti.
(2) A felek megállapodása esetén - legfeljebb a munkaviszony kezdetétől számított egy évig - a munkaviszony felmondással nem szüntethető meg.
(3) A munkáltató felmondással nem szüntetheti meg a munkaviszonyt
e) a nő jogszabály szerinti, az emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelésének, de legfeljebb ennek megkezdésétől számított hat hónap
tartama alatt."
Sziasztok. elég rég jártam itt, ok dolgon keresztül mentem. Beültetés előtt állunk kb egy hónappal. A védettségről tudni kell, hogy tévhit az, hogy fél évig él. Én egy nagy cégnél dolgozom, mindennek utána jártunk. Mi elmondtuk a főnökeinknek, hogy lombikozunk(párom is itt dolgozik.)Az egyik bunkó volt, de a magasabb szinten lévő főnök korrekt volt, elküldött az üzemorvoshoz, aki a kaális papírok láttán tudta miről van szó.A védettség attól a perctől él, hogy tudatod a munkáltatóval. Nem fél évig, hanem a beültetés után ha sikerül, akkor azért vagy védett, ha nem akkor a következő beültetésig él, és ez így megy tovább amíg össze nem jön, hacsak nem szakítod meg(pdl mert mégsem akartok most babát) stb.
Igen minden rendben nálunk nagyon ügyes kis manókánk van igazi vigyori boldog baba Madlen naponta meglep bennünket valami új dologgal,és úgy van ahogy éreztem végig lombik alatt ha egyszer átölelhetem sosem fogom letenni (hát jól el is rontottuk) de jelenleg ez teszi boldoggá minden percünket,úgyis hamar eljön az idő,amikor már nem fogja minden percben igényelni a közelségünket.
Szia sajnálom,ne is add fel!!!! lesz babád! igen sajnos sokakat becsapott már az Ovitrelle.nekem annó nem kellett szúrni beültetés után,csak tüszőrepinek,így én rengeteget tesztelhettem,én azok közé tartoztam akinek szinte nem volt negatív tetsztje,mégis többet vetéltem 2012-ben mint más egy életben ez sem jobb sokkal amikor megcsillan a remény,aztán puff hideg zuhany.de végül sikerült van egy csodás 7 hónapos lányom aki mindennél többet jelent nekünk,és nektek is lesz kincsetek ez a tudat adjon erőt a folytatáshoz!igaz sikertelenségek sora után nehéz ezt elhinni,de majd mikor a karodban szuszog az élet értelme visszagondolva már nem tűnik olyan elérhetetlennek. és teljesen megváltoznak a nézőpontok. drukkolok minenkinek kitartást,és sok erőt kívánok!
Sziasztok! A segitségeteket szeretném kérni! A györi Kaáli intézetben van még az a 95000-es program és ha valaki már részt vett benne újra igényelheti? A segitséget elöre is köszönöm:)
Sziasztok,
szerintetek az baj,hogy ha a hormon labor fél évnél régebbi? Végülis most csak konzultálni szeretnék.
ja, és akinek időpont kell, most telefonáljon, én ma simán egy telefonnal kaptam! Ja, és még annyit, hogy a múltkor hallottam az intézetben h. nem fogadják már el a külső hiszterót (van olyan?) vagy mit, hanem ott kell megcsináltatni, mert sok volt a gond a külsőkkel, nem voltak korrektek az eredmények. ez mondjuk annak számít aki most megy először és még nincs ilyenje.
szia! nem lesz baj, nálam is volt ilyen, hamar elmúlt teljesen!
szia! hogy vagy? minden rendben nálatok remélem! sajnos negatív, megint az ovitrelle volt a bűnös, elajándékoztam az összes tesztemet, soha többé nem teszem, elegem van belőlük :)
nem sajnos, ma reggeli csont negatív :( de éreztem is ezt, úgyhogy nem viselt meg annyira. megyek tovább a következőre.
szia!
sajnos nem erősödik, azonos teszteket csinálok egy hete, mióta szúrtam az ovitrelle-t és egyre halványabb, mai már csont negatív. szerintem az ovitrelle-t mutatta még ki a vv, mondták az intézetben is, h az a valószínűbb, és valahogy én is éreztem. van időpontom köv. konzultációra, úgyhogy márc. közepén kb. megjön és indítjuk a következőt, nem adom fel azért se!
Izgulok érted,reméljük minden rendben lesz :)
Igen, akkor derül ki, hogy kezdhetjük-e a lombikot! Izgulok! Remélem nem jön közbe semmi (ciszta pl.)! Szívtam már én is annyit, hogy igazán itt az ideje hogy valami viszonylag zökkenőmentesen menjen! :-)
Akkor valószínűleg nem lesz vv. VV-re mindenkit 7:30-ra hívnak, mert egyszerre teszik bele a mintákat a gépbe és kb. 9:15 körül vannak meg az eredmények. Neked mi lesz 8:30-kor, UH és megbeszélés?
Mkacca2,Jázmin 100, nekem 08.30-ra van, és nem mondtak semmit :-) De nyilván ha néznek is hormont, akkor az nem éhgyomri, szóval mindegy is.
Tény hogy mindenkiél más :-D
mazsolax_72 szorítok nagyon neked!!!!!!!!!!! Nem véletlenül rendeltek vissza, én már hallottam talán ennél gyengéb HCG-ből is babát; itt a Hoxán írta egyszer valaki! Lehet tényleg késői beágyazódás! Tudom hogy nagyon nehéz, de gondolj rá hogy még sikerülhet, pihenj, és beszélgess vala hogy ha ott van, akkor nagyon -nagyon erősen fúrja be magát a pocidba!!! :-) Nem válaszoltál arra, hogy ha ugyanazzal a teszttel csinálsz még egyet, akkor erősödik-e! Rajtad (rajtatok) a világ szeme! :-) Csak pozitívan.. :-D
Netty_31, első konzira?
Én már úgy izgulok! Nem túlzottan, csak egészségesen! :-) Nagyon boldog vagyok, és nagyon sokat remélek... :-)
Képzeljétek, bejelentette a főnököm ma hogy létszámleépítés lesz..... Nem engem szemelt ki, de annyira gáz.. Úgy szólnék neki hogy szerintem még egy hónapot bírjon ki, mert én sem leszek ott állandóan, és a munka nem lesz kevesebb, csak az ember, szóval... de amíg nincs a kezemben a védettséges papír (ki tudja hogy tudunk-e egyáltalán mpost kezdeni, és akkor hiába is szólnék), addig nem merek, nehogy a végén épp ezért inkább tőlem akarjon megválni..... Szóval izgulnivalóm van bőven..
Szia!
Szerintem ez teljesen általános. Nálam is ez volt. Emiatt ne aggódj!
Sziasztok! Segítsèget szeretnèk kèrni,van e valakinek Cetrotide 0,25 -tel kapcsolatban tapasztalata. Ma adtam az elsôt,beadás után pár perccel a beadás helyèn bôrpír,viszketès,ègô-csipô èrzès jelentkezett. Kèsôbb ez megszünt,nem is látszik.Ez normális jelensèg,másnál is volt ilyen?
szia nagyon érzékenyek a tesztek,főként ha kellő idő eltelik akkor 2-3ng/ml is kimutat!
minden szervezet más.most is pozi ha ismételsz?
Sziasztok!
Az első mini suction pipa, már csak 2 van hátra. Nem is volt olyan vészes, rosszabbra számítottam.
Szép napot nektek!
További ajánlott fórumok: