Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Kedves Nika!
Gratulálok a kisbabádhoz!
Hát ezek nagyon rossz értékek. Nemcsak inzulinrezisztenciáról hanem cukorbetegségről is szó van 11,5-es terhelt cukorértéknél. Az inzulin értékei is rosszak az ismerősödnek.
Én nem igazán értem, amit írsz a gyógyszerrel meg a diétával kapcsolatban. Ugyanis gyógyszer mellett képtelenség szénhidrátmentes meg paleolit diétát tartani. MET mellett elájulna, behipózna, ha nem eszik meg legalább 160 g szénhidrátot egy nap. Szóval MET mellett ne tartson ilyen kemény diétákat. Ha vékony legalább 180g-ot vigyen be a gyógyszer mellett. Ha nem szed gyógyszert, lehet paleózni, de azért ügyeljen a folyamatos szénhidrátbevitelre.
Egyébként én is vékony IR-es, PCOS-es vagyok és nálam sincs igazán javulás, úgyhogy a tutit nem tudom megírni, de a szénhidrátmentes és a nagyon kevés szénhidrát bevitele biztosan nem jó módszer ennek a betegségnek a leküzdésében.
Sziasztok,
A tanácsotokat szeretném kérni. Egy hete volt diagnosztikus laparom ahol a doki endometriózist állapított meg. A zárón az áll,hogy a petefészkeim mindkét oldalon letapadás által rögzítettek. Volt átjárhatóságim is,mindkét petevezető átjárható. A méhem rendben van endós csomók vannak még a kismedencében. Nem vett ki egyet sem. Endós központba írányított,és fél éves kezelést javasolt,ciklus leállítással.Fél év után újra megműtene majd azt mondta ebből kaáli és lombik lesz. Félek kicsit a hormonoktól és ettől az egséztől. Babát szeretnénk már több éve a párommal.Neki is megvolt minden vizsgálat,egészséges.
Szerintetek mit tegyek? Vállaljam ezt a hormon kúrát. Vagy esetleg kérjem ki most a kaáli véleményét? Tanácstalan vagyok.
Sziasztok!
Nem engem érint, mivel nekem most januárba született meg a kisfiam a 3. lombikból.Mindenkinek kitartást és erőt kívánok.Megéri küzdeni! :)
Szóval szerintetek mennyire gáz ezek az értékek?
vércukor4.2 11.5 és9.5.inzulin8.4 76.1 144.4.
Több mint egy éve diétázik,(már lassan elfogy) szedi a gyógyszert, mozog és csak ennyire tudta levinni az értékeket.Eleinte szénhidrátmentes diétán volt, de azzal nem javult sokat.Most Paleolittal érte ezt el.Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!
Azt már én is nagyon várom!!!!!!!!!!! :-)
Lányok!!!!!!!!! Megjött az utolós eredményünk is; úgyhogy tökéletesen volt kiszámolva! Max. pénteken kell megjönnie (ha a szokásos leghosszebb a ciklusom), és telefonálhatok!!!!! :-)
Jajj, én olyan boldog vagyok!!! Már ettől is! :-)
Akkor, ha a köv. ciklusomban minden oké, akkor kezdhetünk is! Atya ég, akár bő 3 hét, és már nyomathatom a szurikat! Na, akkor hogy fogok izgulni... :-)))))
2 embrit ültettek be és Kata maradt.tehát tényleg bejött az 50% :-)
tökéletes :-)
1. nap megtermékenyülés
2. nap 2-4 sejtes
3. nap 6-8 sejtes
4. nap morula
5. nap blaszto
ez az átlag
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?