Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Prüncsi! Ezt én nem tudom, de mi dr. Kopa Zsolthoz jártunk (andrológus) Bp.-re, és ő úgy tudom hogy csinál. Azt pedig úgy gondolom, hogy Győrben már megcsinálják vele a megtermékenyítést!
De úgyis mondani fogják. Biztosan tudnak segíteni így vagy úgy. Győr a legjobb :-)
szia,
most vagytok a legelején?
A férjemnek kellett:
- ismétlő SPG, hogy tényleg negatív-e az eredmény
- utána mi elmentünk andrológushoz, aki rendbetette a hormonjait
- aztán a győri kaáliban kértek még pár genetikai és vérvizsgálatot tőle (homocisztein, MTHFR, Y mikrodeléció, citogenetika)
- majd biopsziája lesz, a győri kórház egyik orvosa fogja csinálni neki, maga a kaáli nem végez biopsziát, de ajánlanak dokit.
nyugi! Hereszövetből nyert dajkaspermával lehetséges ma már a megtermékenyítés, illetve ha ott sincs semmi akkor donoros inszem, lombik is szóba jöhet.
Érdemes kivizsgáltatni (urológus, andrológus) van-e oka, bár férjemnél semmit nem találtak. A túlsúlyra fogták, mondván a zsírsejtek zabálják a tesztoszteront, fogyott is 30 kilót, de azóta sem lett neki kiskatonája. Kérdezz akár priviben is és nyugi, ne essetek kétségbe!
Szia!
Én Utrot nem kaptam, csak Crinone gélt és progi szurit és Aspirin protectet.
Én betöltött 13. hétig szedtem mindent, egyszerűen azért, mert addig tartott a felírt adag. Aztán egyik napról a másikra abbahagytam. Nekem azt mondta Boga doki, hogy nem kell fokozatosan leállni.
igazából még fel sem fogtuk. Csodálkozunk hogy itt tartunk, mintha ilyenkor az ember nem merne örülni hiszen annyi minden közbejöhet még!
De talán majd ha már látszik hogy minden rendben, az lesz a legeslegjobb dolog a világon. Kívánom hogy mindenki aki itt jár mielőbb eljusson idáig!
Én is Gonal-f-fel kezdek :-) CSak én 18.-ra várom kb.
Helix; gratulálok én is! :-))))))
Bernocska, akkor drukk hogy minden rendben legyen!
A főnővér közli az eredményt, akár negatív, akár pozitív. Legalább is nálunk így volt mindegyik esetben. Negatív után egy hét pihi múlva elkezdtünk telefonálni időpontért, pozitív után pedig kaptunk uh időpontot.
Most azt várjuk. :D
Szia, aspirin protectet tovább szedtem, azt mondta a nőgyógyom, h az nem árt. Utrot fokozatosan kb 4 nap alatt hagytam abba a 12. hét után. Crinonra nem emlékszem.
Más: Gonapeptyl injekció 4 db eladó: 5500 Ft. 2014-09es lejáratú. Érdekel valakit?
Jázmin, nagyon -nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!
Bernocska, Legocska, üdv a csapatban! Ha jól számolom, akkor mi márc. elején jutunk el idáig! :-)
Izgulok értetek! Ki mikor kezdi a szurikat?
Én várom hogy megjöjjön!
Warrnika, írtam privit!
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?